Buna.As vrea sa spun ca m-a impresionat topicul.Lore,D-zeu este atat de prezent in viata noastra dar,uneori,din elanul tineretii,ba din graba vietii ,nu iti dai seama.Iata am sa spun si eu aici,o interventie divina ,care mi-a marcat viata.Eram casatorita de 2 ani si aveam un bebe de 1 an.Sotul meu avea un viciu foarte urat,alcoolul.Erau zile cand il asteptam sa vina de la servici ,tremurand,pentru ca era destul de violent la betie.In asteptarea mea,ma rugam,in sinea mea ,Doamne fa ceva ,dar fa ceva,pentru ca eu asa nu-l mai pot suferi(ajunsese sa injure si copilul si Dumnezeul meu).Inima imi batea cu putere si nu-mi dezlipeam ochii de la geam,sa-l vad cand apare.Odata ce intra in campul meu vizual,ma apuca alt tremur,fiindca il vedeam cum pasea:era baut.A intrat in casa,si s-a impiedicat chiar de rotobilul copilului.A inceput sa injure.Eu cu lacrimi in ochii,am luat copilul in brate si i-am zis de ce injura un suflet nevinovat,nu ti-e teama de Dumnezeu?Raspunsul lui a fost ca un traznet in sufletul meu,a spus:ma c... pe Dumnezeul tau!Tremurand i-am zis:poate Dumnezeul asta al meu o sa-ti dea odata o palma si ai sa cazi dn picioare.Nu a durat 3 zile si ne aflam la parintii mei.Era de sf,Dumitru.El a cautat tot timpul sa-si faca drum spre sticla de tuica.Spre seara a fost gata.Cand sa merg sa adorm copilul,bunica mea m-a chemat sa vin repede ca el este cazut in mijl;ocul curtii.Am ramas socata.Imediat mi-am adus aminte de ceea ce ma rugasem eu si ceea ce ii spusesem.Am simtit ca rugamintea mea a fost auzita dar m-am si speriat.L-am dus la spital,pt. ca tremura tot.Era in coma alcoolica.Am stat de vorba cu medicul si l-am rugat sa ma ajute cumva ,am un copil cu el si nu vreau sa ma despart.Vreau sa va spun ca de atunci si pana azi(15)ani,nu a mai pus alcool in gura.Ruga mea fierbinte a fost auzita si am simtit lucrarea LUI.
In viata,risipim ani,iar la moarte cersim clipe.