Nu știu dacă cineva are cunoștințe în domeniu dar dacă are, dacă știe pe cineva cu asemenea probleme, și dacă poate da ceva detalii poate mă ajută și pe mine cu ceva informații (din tot ce am găsit eu pe Internet nu am putut să-mi creez o idee precisă - iar doctorii se contrazic între ei: cel de la dermatologie, unde am fost prima oară, zice că "cel de la operație nu a curățat cum trebuie de stafilococ ...", iar chirurgul spune că de vină e altceva, ceva din zona dentară ...)
E vorba de o tumoare care a apărut cam pe la sfârșitul lui August - început de Septembrie.
Mama a făcut deja 2 operații (prima pe 24 Sept. iar a doua după vreo 3 săptămâni. Acum va trebui să facă și pe a 3-a ...
Am postat un mesaj la pagina asta :
http://forum.romedic.ro/arataprod.ph...&id_prod=48183
(e acolo un link spre poză făcută la puțin timp după prima operație)
Acum mama are o trimitere la spital pt FOARTE MULTE analize (trebuie să se interneze numai pt analize, apoi va trebui să se interneze din nou, în altă parte)
Cea mai bună variantă e să facă analizele la Videle, m-am informat telefonic în mai multe locuri (şi nici nu vom plăti prea mult pt analize, având trimitere - la București am plăti sume imense, sute de euro ni s-a spus ...) iar apoi ne vom duce la București pt internare.
Azi am fost la facultatea de stomatologie și doctorul de acolo nu a vrut să se implice într-o o aparent banală extracție de măsea, care nici măcar inflamată nu e - ca să vedem dacă apoi dispare cauza apariției tumorii (e al 3-lea doctor în 3 zile care nu a vrut să se implice la acest caz. Ne-a trimis la analize, e o listă lungă de analize ...).
După aia i-a zis mamei să vină la internare (nu știu exact unde ! - că mama s-a operat la spitalul "Municipal", sau cum îi zice acum "Universitar" - adică aproape de "Piața Eroilor", acolo e spitalul ...)
Va mulțumesc pt eventuale informații ...