Iti marturisesc ca nici eu nu inteleg. Sa stii ca inteligenta si stabilitatea psihica e rara pe planeta asta indiferent de nivel si e haituita, nu cultivata de cei multi si dusi cu vaca. Iar te fac atent la semnatura mea din josul paginii.
Despre petrol, te intreb din nou. Cat petrol a luat SUA din Iraq. Nu mi-ai raspuns data trecuta. Raspunsul e zero.
Daca ia acum din Syria, foarte bine face. Decat sa ia IS si Turcia, mai bine luam noi.
Despre incalcarea suveranitatii politice si teritoriale. Daca o face SUA te deranjeaza. Daca o face Erdogan e ok pt ca kurzii e tigani. Hai s-o lasam balta. De ce nu invadeaza Statele Unite Elvetia de exemplu, sau Norvegia?
Citesc ca Erdogan vrea si el arme nucleare. Ca e si el om. La tine in cur Erdogane, asculta la gigishor.
Declaratia despre certurile cu nevasta nu este de ingrijorat. Ceea ce am vrut sa spun e ca simt dezamagire, cateodata, in unele discutii pe forum. Dar dezamagit esti si cand pierzi tramvaiul. Face parte din viata. Mergem inainte pan' la fluierul final. Dar suna bine ce zici cu o nevasta/femeie/amanta care e intotdeauna de acord cu tine. Stii vreuna? cand descoperi una, sa-mi zici. Gata mi-am imaginat ce ai zis si cred ca as fii foarte multumit
Ma tin de ceva vreme sa iti pun o intrebare si tot uit. Cati ani crezi ca mai are de trait Erdogan? Eu as paria sub 10 ani. O sa am mereu o sampanie pregatita doar pt asta.