Si cu Shakespeare asta, vezi tu, alte timpuri. Bine ca nu lucra in politica sa fie nevoit sa dea o declaratie de avere (sa ai mai mult decat arati)
dar se pare ca multi l-au citit si ii iau exemplul.
Eu dimpotriva, nu sunt prea citit. Cand m-a lovit pofta de citit o carte, am zis sa astept pana cand iese filmul.
In fine, am inteles unde bati si ai perfecta dreptate. Modestie intr-un cuvant. Da, si pt asta cred ca avem nevoie de un alt POTUS.
Pe rusi nu are nimeni nici cea mai mica intentie sa ii democratizeze. Se democratizeaza ei singuri. Ce le mai place prin vest care scapa ohooo. Si care nu, sa ne vedem fiecare de vietile noastre.
Glumeam cu Shogunelu sa-l tachinez, cu siguranta e ocupat. Dar ce gramada britanicii astia frate dupa ultimele stiri..
Tare bleg e omul care nu stie ce vrea.
Ps. Assad si el poate sa se duca un pic de unde a venit. Toti avem o tara sau chiar mai multe. Kurzii de ce nu pot avea un petec al lor? Nu cred ca vor mult si nu tintesc pamanturi bogate, (dupa vorba lor doar muntii le sunt prieteni - muntii aia pustii de acolo unde nici macar un urs nu poate supravietui) toate tarile alea ar trebui sa lucreze ceva impreuna sa le cedeze fiecare o mica bucatzica si sa termine scandalul vechi de sute de ani. Dar n-ai sa vezi, pamanteanul e rau de tot la pipotzica.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson