Pe unde am fost in vacanță / vacanțe.
Cred că e valabil si una si alta depinde cum vrem sa spunem si unde mergem si cu ce călătorim.
De obicei o călătorie cu avionul in cazul meu durează aproximativ intre 1 si 4 ore, cu trenul durează undeva intre 3 si 15 ore, cu masina e greu de spus cat durează, mai e si varianta cu autocarul.
Cu vaporul/ferry e deja moft.
Unde merg si de ce ? De obicei vacanțele din ultima perioadă sunt variante...last minute...si văd că iese bine, de ce cred că iese bine fiincă vacanțele sunt majoritar in...extrasezon..
Unde am fost anul asta ?
In extrasezon in mijlocul iernii in Malta, am plecat din Cluj cu avionul, nu prea aveam mari asteptări dar după sejurul acolo văd că mai vreau o tură tot acolo in țara asta foarte mică..un fel de Italia ..in miniatură unde se vorbște un fel de engleză dar nu e.
Malta...spectaculos, ai ce face, multă istorie, foarte bun pentru vizitat, pentru amatorii de plajă mai slab fiincă sunt puține plaje cu nisip. Dupa ce am vizitat țara asta o săptămână am decis că mai vreau o tură aici, păi urmează intrebarea ? păi ai fost mai dute si in alt loc, da ma duc dar mai vreau aici.
Merită să vezi o țara un loc doar o dată si sa mergi mai departe și să vezi si altceva ? Aici e FOARTE mult de discutat, eu zic că diferă răspunsul de la om la om.
După extrasezonul in Malta din mijlocul iernii am plecat in alt loc tot in extrasezon ..la băi..in Ungaria dar despre vacanța asta altă dată.
Iar am ales un sejur in extrasezon in.. Malta .. să vedem ce va ieșii -- bine, foarte bine, sau satisfăcător.
Ce faci prima dată când ajungi in Malta in aeroport ? Achizitionezi cardul de călătorii pe toate autobuzele valabil o săptămână, cost 21 euro in extrasezon. Lasa mașina inchiriata pentru alta țară, aici se circulă pe..cealaltă..parte si nu prea ai unde o parca.
Pe unde ați fost in vacanță ? Cu ce mergeți in vacanță ? Mergeți in vacanță in aceeași țară de mai multe ori ? In același loc ?
Mergeți în vacanță majoritar in sezon sau extrasezon ?
România e pe ...listă..sau veniți doar la rude ?
https://ibb.co/eUgTkA O poză din Valletta.