las' nea jiji că vine cortez tare din urmă...
las' nea jiji că vine cortez tare din urmă...
plecat de-acasă.
Voi toti stati bine cu Trump, nu stiu daca-l stiti pe idiotul de este prim ministru in Canada si-l cheama Justin Trudeau.
Despite that it is written on the signpost "Do not pick-up the flowers" it is useless against the wind that does not know to read. (Hindu Poem)
Pai tarile care nu au lideri idioti le poti numara pe degete. Rusia, Ungaria si mai completati voi..
Interesant cat o sa dureze shutdown-ul ala. Semne bune anul are.
China, zidul, stock market-ul, brexit-ul ..poate ne paste o criza babana sa ne saturam.
https://start.att.net/news/read/arti...2/category/fin
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
Impotriva lui Biden si Pocahontas dublez sau pierd berile alea la orice ora, ii spulbera Donald.
Cristi, toti cei din Canada cu care am stat de vorba, au numai cuvinte proaste despre al vostru prim-ministru. Cred ca stiti voi mai bine de ce.
Tu esti acolo si stii mai bine. Cat despre prim ministrul Canadei, ..
Cei din Romania ce sa mai zica?
Hai sa o privim pe Viorica Dancila ..eu sincer parca o vad pe mama acum vreo 20 de ani rujata si iesita de la coafor. Nici intelectual nu vad diferente uriase cum ar trebui sa fie, asta e tragedia. Deci ...
Si daca liderii e prosti, despre alegatori nu avem ce comenta. Asadar tot rumeg la semnatura de mai jos.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
Romania e altfel, fiind o tzara influentata de ortodoxism, nu prea are multe in comun cu occidentul catolic sau protestant. Iar romanul nu prea are cultul respectului legii si al disciplinei.
Despite that it is written on the signpost "Do not pick-up the flowers" it is useless against the wind that does not know to read. (Hindu Poem)
Bag de seama ca nu te impresioneaza dexteritatea cu care babele romance pupa moastele. Nu vad sa aiba legatura cu religia, ci cu educatia. Nu aia de la scoala. Un pic cei 18 ani de acasa dar mai ales mediul in care te dezvolti ca individ, cum te influenteaza societatea. Totusi a nu se confunda religia cu credinta, parerea mea. Noi avem multa religie si putina credinta. Dar sa revenim la politica. Pe la voi pe la Montreal nu aveti veste galbene?
Bill Watterson
Nope, ca mine sunt multi inclusiv matale. Eu sunt doar in remisie ca m-am vaccinat la timp. Cu cat pedalezi mai mult cu atat dai la pagaie mai realist, aproximativ optimist.
Bill Watterson
Alo, stimați conversanți,
După 17 pagini tot nu mă lămurii... este mr. Rățoi un președinte bun, sau nu? Face pârleazu pentru mexicani, sau nu? Face America și mai mare, sau o aduce-n sapă de lemn? Mr. Sorinel, că văd că domnia-ta ești cam rățoist, ce șanse de reușită are musiu președinte?
Cu stimă,
Nae
Sunt tare deştept!
Dar nu deajuns, fiindcă de-aş fi atât de deştept pe cât mă cred, nu m-aş crede atât de deştept! ;)