Nu-mi aduc aminte vreun alt politician sa spuna lucrurilor pe nume atat de bine in afara de Putin. Dar nu iti face sperante prea mari pentru ca si francezii sunt incuiati la minte si prostalai cu varf si indesat incat vor da cu piciorul ocaziei de a repara lucrurile.
Le Pen o sa ajunga in 'finala' cu ala de militeaza pt "discriminare pozitiva" si atunci va pierde. Adica pt un job unde se prezinta doi candidati egali, trebuie angajat arabul ca sa nu discriminam. Le Pen a zis NU, asta e discriminare negativa pt francezi in tara lor! French first! Productia franceza first, importuri abia dupa aceea daca mai avem nevoie, dupa modelul elvetian.
Ori de cate ori vreau sa fac sarmale sau chiftele, intampin o mare problema. Nu gasesc carne de porc tocata decat din an in paste la toate 3 super market-urile din zona. In schimb gasesti oaie.
Ok, inteleg astia nu sunt mari consumatori de porc in primul rand, prefera vita si pule, pardon poulet. Dar totusi.
Dupa aceea am fost la macelarie si stand la coada aud conversatie in fatza mea.
Doua fufe, una intreaba pe vanzator ..- domnule, vreau sa ma asigur ca carnea de vita tocata nu este contaminata cu porc, adica ati spalat foarte bine masinile dupa ce ati macinat carne de porc, pentru ca am invitat la masa astazi pentru prima data pe noul iubit el fetei mele care este musulman.
La care ala raspunde: - stati doamna linistita ca noi nu macinam porc tocmai pentru ca nu se vinde suficient incat sa se merite efortul pentru decontaminarea masinilor, etc.
Am plecat ..in gandul meu, fi-mi-ar sila de voi ce dobitoci sunteti, o sa ajungeti sa va inchinati la Alahu akbar si sa sugeti cur de arabi.
Morala - o sa-mi cumpar masina de tocat sa-mi fac singur. Lol
Ps. Pe voi o sa va preia turcii si sirienii Fidel. Pe astia algerienii. Peste 200 de ani or sa descopere astia oase umane in Europa de pus la muzeu. "Woahh astea sunt oase umane din specia alba cu parul blond sau brunet si fara barba de maimutza disparuta acum 50 de ani."
Ultima modificare făcută de VanDerGigi; 04.04.2017 la 06:04.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson