"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
cum mă nene, nu știi ce e aia șagă?
dă ce să să sparie ăștia?
plecat de-acasă.
nu trebuie speriati,nu merita. foarte multi se intreaba de ce nu a reactionat Putin. pentru-ca este o persoana inteligenta cu mult bun simt si o logica foarte sanatoasa.
de ce sa inceapa un razboi nuclear inaintea campionatelor mondiale, sa moara atita lume nevinovata pentru cativa idioti iresponsabili si mincinosi ?
daca eu am un dusman si mi-am pus in gand sa ii iau beregata si dau de el dupa citeva zeci de ani imbatrinit si muribund la coltz de strada,ce fac cu el ? il omor ca sa ma aresteze pentru crima sau il las sa crape cum ie voia celui de sus?
s-a calculat ca datoriile usa sunt de trei ori mai mari decat actuala cantitate de aur existenta pe planeta. un razboi sau doua ar prelungi agonia cu un deceniu poate.. Vladimir stie ce stie ,cainii latra caravana trece.
Atat cat ma duce capul, dintre toti politicienii importanti ai lumii, Vladimir Putin de departe pare cel mai inteligent, pragmatic si carismatic dintre toti. Era bine daca aveam si noi un Putin in Romania.
Ca un exemplu, cititi de realizarile economiei ruse in ultimii ani.
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat mai mult admir cainii.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
recunosc ca nu prea inteleg procesul american de democratizare cu de-a sila. la fel nu inteleg de ce se face exceptie. Putin este considerat dictator si chinezul poate sa se pun presedinte pe viata si nu va deranjeaza. la fel si provocarile NATO,vad ca pe chinezi ii lasati in pace...