Si ca sa vezi ce mult ii place de Putin, care e bun la minciuna cu dulceata. Poate si o rusoaica care ii face ochi dulci, i-ar place.
Ar trebui ca noi care am trait sub comunismul rusesc, sa-i spunem exact cit de cinstiti sint rusii si chinezii, si cit de mult putem sa-i credem cind promit ceva.
Si acuma americanii au distrus in Siria 3 baterii de rachete rusesti, care au fost cucerite de ISIS. Adica ce au facut rusii si sirienii care aveau armamentul asta, au facut pe ei de frica ? Si cum au putut americanii sa gaseasca si sa distruga asa de rapid rachetele astea ?
Adica, rusii sa stie ca americanii tin un ochi pe prostii si prostiile astea rusesti. Si americani pot distruge ce vor si cind vor.
Trump o sa aibe si o bataie cu chinezii, ca ei te mint si te fura, fara sa-ti vorbeasca dulce ca Putin.
Sa vedem ce ramine din bazele alea militare pe insulele artificiale. Eu cred ca o sa vedem citiva chinezi zburind spre dumnezeii lor.
Si momentan Obama are de adus inapoi piesa aia americana de fotografiat sub apa, care a fost furat de chinezi astazi. Sa vedem daca Obama face pe el de frica, sau trimite armata sa aplice legea UN acolo.