În numele domnului... Dragnea
![]()
În numele domnului... Dragnea
![]()
plecat de-acasă.
Timpul este de-o generozitate misterioasa.
mda, eu am votat GoCiolos😄
![]()
Mda. PSD. Din nou.
Patrie este una, restul sunt doar tari.
Iar a cumparat pesedeu' voturile saracilor cu 2 mici si juma' de paine?!
http://www.tolo.ro/2016/12/12/psd-a-...tat-sa-piarda/
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
pai e simplu, Iohannis a avut un an la dispozitie impreuna cu guvernul lui, a incercat sa elimine concurenta folosind DNA-ul si s-au cacat pe ei cu piatra aia lu' Brancusi un esec total, nu mai zic de tanti aia de la Justitie care a mintit UE si a distrus ultima incredere a populatiei in Justitie, lumea i-a taxat... Iohannis o sa accepte guvernul PSD altfel risca suspendarea...
Nu stiu bre Pisoaie, diaspora a bagat capul in nisip pan' la buric de cand si-a luat tara inapoi. Sa-l intrebam pe Manolica ca el a votat la Nuiorc. Ia zi mestere, care era starea de spirit? Unde era entuziasmul de altadata? Mai era coada de 5 ore?
Tinerii frumosi si liberi si-au cam dat seama ca au fost .. sa zicem naivi. De fapt besismul e intr-o continua scadere in preferintele electoratului. Si asta nu pt ca i s-a luat de atata bine ce au facut aliantele besiste precum tot incearca cineva sa ne convinga. Pentru ca sa fim cinsititi, au avut sansa cu varf si indesat sa arate ce pot. Daca faceau bine nu ii dadea nimeni "afara".
Daca a castigat pesedeu' pana si Ardealul ..inseamna ca am scapat. Mai sunt aia cateva procente de au votat cu partidul chiorului sa-si faca idolul senator. Doamne Dumnezeule ce uoameni.
In fine, NU Dragnea! Hua!
VVP inapoi!!!
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
pai am mers la vot pe la 6 seara dupa ce aflasem rezultatele partiale, am intrat incet sa nu-i trezesc din somn😄 cica vreo trei sute au votat la NY, aici a castigat pnl si usr, psd abia pe 3 😄