Follow RomanianPortal on Twitter       
Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: turista casatorita in USA

  1. #1
    Data înscrierii
    26.09.2016
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

    Implicit turista casatorita in USA

    buna seara, sunt incantata ca am gasit acest forum! am si eu o intrebare ( la care nu am gasit raspunsul nici aici, nici pe alte forumuri!): eu am venit cu o viza de turist aici, in USA, la prietenul meu american, in iulie 2016, si ..din una in alta...in august ne am casatorit la Las Vegas! Cum ar veni, ne am gasit la ...a doua tinerete !!! ( eu am 59 ani si el 58); am inteles ca sotul meu cetatean american trebuie sa completeze formularul I-130, dar nu am inteles daca punem acolo si actele originale (certificatul de casatorie, actele de divort ale casatoriei anterioare, certificatele de nastere, cazierul meu romanesc, poze, CEC ul cu $420) . Mai trebuie si altceva in afara de ce am enuntat deja? alte forumuri zic ca sotul ar trebui sa completeze si Formularul G-325A, si Formularul I-845!!! Am gasit pe un forum ca sotul trebuie sa aiba un venit anual de 60.000 $ , minim, e posibil sa fie asa o conditie? Va rog din suflet ajutati ma!

  2. #2
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    S-o luăm băbește:

    - primul pas e I-130. ăsta trebuie depus înainte de a-ți expira dreptul de ședere (6 luni). pentru că ești deja în SUA, se depune și I-485 (Adjustment Of Status) în același timp, altcumva se lungește procesul inutil sau trebuie să pleci în România pentru viză.
    - odată cu I-130 se transmit (de către cetățeanul american) următoarele categorii de acte:
    • dovada cetățeniei
    • dovada căsătoriei
    • actele de divorț pentru eventualele căsătorii anterioare
    • fotografii pentru amândoi
    • G-325A pentru amândoi
    • dovezi ale căsătoriei de bună-credință
    • I-864


    Taxele sunt:
    • $420 pentru I-130
    • $985 pentru I-485
    • $85 pentru biometrics


    Recomandabil să trimiteți și I-765 (autorizație de muncă).

    Suma cerută pentru I-864 depinde de mărimea familiei petiționarului.
    plecat de-acasă.

  3. #3
    Data înscrierii
    13.12.2007
    Posturi
    2.160
    Putere Rep
    21

    Implicit

    daca sotul are mai putin de $20.025 asta daca nu mai are pe altcineva pe taxe, o sa ai nevoie de un sponsor, despre celelalte nu te pot indruma cumva.
    Ultima modificare făcută de manolica1; 26.09.2016 la 21:01.
    amarat...daaa o duc bine!

    (Oo)-(|||)''(|||)-(oO)

  4. #4
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    $20,025 dacă nu e în armată, nu are copii sau alte persoane în întreținere și nu locuiește în Hawaii sau Alaska...
    plecat de-acasă.

  5. #5
    Data înscrierii
    13.12.2007
    Posturi
    2.160
    Putere Rep
    21

    Implicit

    Ultima modificare făcută de manolica1; 26.09.2016 la 21:06.
    amarat...daaa o duc bine!

    (Oo)-(|||)''(|||)-(oO)

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •