Follow RomanianPortal on Twitter       
Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Loteria Vizelor DV-2017 Instructiuni / Diversity Visa (DV-2017) Lottery Instructions

  1. #1
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.509
    Putere Rep
    10

    Implicit Loteria Vizelor DV-2017 Instructiuni / Diversity Visa (DV-2017) Lottery Instructions

    Incepand cu data de azi, se pot face inscrieri pentru DV-2017, sau loteria vizelor pentru America. Mai concret, inscrierile se fac intre joi, 1 Octombrie 2015 la amiaza (ora de est in SUA sau ora 19:00 ora Romaniei) si marti, 3 Noiembrie 2015, la amiaza in SUA (ora 19:00 in Romania)

    Inscrierile se fac completand un formular electronic la adresa www.dvlottery.state.gov . Inscrierile sunt
    gratuite, iar singurul site oficial este www.dvlottery.state.gov. Oricine va cere bani pentru inscriere la loteria vizelor nu reprezinta siteul oficial, iar sansele de a castiga nu pot fi imbunatatite in vreun fel platind pe cineva sa va inscrie.

    Pentru DV-2017, participantii din urmatoarele tari nu au dreptul sa se inscrie:
    Bangladesh, Brazil, Canada, China (mainland-born), Colombia, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexico, Nigeria, Pakistan, Peru, Philippines, South Korea, United Kingdom (except Northern Ireland) and its dependent territories, and Vietnam.

    Persoanele nascute in Hong Kong SAR, Macau SAR, si Taiwan sunt eligibile.

    Conditiile principale pentru a va putea inscrie la aceasta editie a loterie vizelor:
    1. Sa fiti nascut(a) in una din tarile cu drept de participare (Romania este inclusa).
    2. Nivelul de educatie sa fie cel putin liceul absolvit, sau cel putin doi ani din ultimii cinci lucrati intr-un domeniu care necesita cel putin doi ani de pregatire (lista completa la http://www.onetonline.org).

    Nu asteptati pana in ultima saptamana, cand websiteul poate fi foarte solicitat. Inscrierile dupa data limita, sau pe formulare de hartie nu se accepta. O singura inscriere pentru orice persoana se admite, cei cu mai mult de o inscriere
    vor fi descalificati.

    Instructiunile de inscriere in limba romana vor fi postate imediat ce vor fi disponibile.
    -------------------------
    English
    Entry period
    Entries for the DV-2017 program must be submitted electronically at www.dvlottery.state.gov between noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Thursday, October 1, 2015, and noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5), Tuesday, November 3, 2015. Do not wait until the last week of the registration period to enter, as heavy demand may result in website delays. No late entries or paper entries will be accepted. The law allows only one entry by or for each person during each registration period. The Department of State uses sophisticated technology to detect multiple entries. Individuals with more than one entry will be disqualified.

    For DV-2017, natives of the following countries are not eligible to apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years:
    Bangladesh, Brazil, Canada, China (mainland-born), Colombia, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexico, Nigeria, Pakistan, Peru, Philippines, South Korea, United Kingdom (except Northern Ireland) and its dependent territories, and Vietnam.
    Persons born in Hong Kong SAR, Macau SAR, and Taiwan are eligible.

    Eligibility
    Requirement #1: Individuals born in countries whose natives qualify may be eligible to enter.
    If you were not born in an eligible country, there are two other ways you might be able to qualify.

    • Was your spouse born in a country whose natives are eligible? If yes, you can claim your spouse’s country of birth—provided that both you and your spouse are named on the selected entry, are issued diversity visas, and enter the United States simultaneously.
    • Were you born in a country whose natives are ineligible, but in which neither of your parents was born or legally resident at the time of your birth? If yes, you may claim the country of birthof one of your parents if it is a country whose natives are eligible for the DV-2017 program. For more details on what this means, see the Frequently Asked Questions.

    Requirement #2: Each DV applicant must meet the education/work experience requirement of the DV program by having either:
    • at least a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of formal elementary and secondary education;

    OR

    • two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. The U.S. Department of Labor’s O*Net Online database will be used to determine qualifying work experience.


    Do not submit an entry to the DV program unless you meet both of these requirements.
    Ultima modificare făcută de sorin; 01.10.2015 la 11:14.

  2. #2
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.509
    Putere Rep
    10

    Implicit Instructiuni pentru inscriere DV-2017/ DV-2017 Program Instructions

    Romana:
    Un link catre instructiunile in limba romana va fi postat imediat ce acesta va fi disponibil.

    English:
    http://travel.state.gov/content/dam/...and%20FAQs.pdf

  3. #3
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.509
    Putere Rep
    10

    Implicit S-au afisat instructiunile in limba romana

    Instructiunile in limba romana pentru loteria vizelor DV-2017, aici:
    http://travel.state.gov/content/dam/...anslations.pdf

  4. #4
    Data înscrierii
    23.03.2012
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Buna Sorin. Am asa o intrebare, sa admitem ca verific daca am fost selectat pu DV 2017 pe data de 10 mai 2016 si rezultatul este negativ, mai are rost sa mai verific dupa aia pina in septembrie 2017? Multumesc.

  5. #5
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.509
    Putere Rep
    10

    Implicit

    Citat Postat în original de Suhari Vezi post
    sa admitem ca verific daca am fost selectat pu DV 2017 pe data de 10 mai 2016 si rezultatul este negativ, mai are rost sa mai verific dupa aia pina in septembrie 2017?
    Odata ce ai verificat o data si rezultatul e negativ, poti sa mai verifici de 100 de ori si tot negativ ar fi.

  6. #6
    Data înscrierii
    23.03.2012
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Multumesc.

  7. #7
    Data înscrierii
    25.05.2016
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Citat Postat în original de Suhari Vezi post
    Multumesc.
    loteria-vizelor.com/verificare-selectare-aplicatie-pentru-dv-2017/

    "Este important sa pastrati numarul de confimare pana in data de 30 septembrie 2017 pentru ca organizatorii pot aduce modificari ulterioare procedurii de extragere a castigatorilor."

    Din puctul meu de vedere ar trebui sa mai verifici. Stiu persoane carora li s-a modificat statusul. Daca numarul de persoane care trimit aplicatii se mentine in medie redus, cei de la ambasada vor mai elibera cateva locuri pentru a fi siguri ca dau cate vize si-au propus. Si pe siteul oficial al ambasadei vei gasi acelasi sfat.
    Ultima modificare făcută de sorin; 25.05.2016 la 11:38.

  8. #8
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    ambasada poate să modifice fix ciuciu. în plus și ălora de la ambasadă (care oricum nu au treabă cu vizele) și ălora de la USCIS li-i se rupe dacă nu sunt acordate toate vizele, că ei nu sunt plătiți la normă.
    motivul pentru care se recomandă să se verifice din când în când e că dacă se contată că numărul refuzurilor e mare, sunt aduse în față ”rezervele”. dar astea au fost deja extrase de la 1 mai, odată cu ceilalți.
    plecat de-acasă.

Taguri pentru acest subiect

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •