Postat în original de
shogunelu
Amice, esti sacaitor rau, ma abtin sa fac o paralela. Pe cat de putina putere de discernere si elocinta ai, pe atat de mult timp liber pt comentarii sterile.
Deja ti am facut un favor semnificativ raspunzandu ti si irosind 60 de secunde din concediul meu, insa la mai mult de atat, nu spera. Intelegi ce si cum doresti. Probabil, tinand cont de antecedente, nimic. Ura si la gara.
Coane shogunele! ...cu tot respectu'! ...imi pare rau!, n-am avut intentia sa fac valva pe acet topic, ci doar am vrut sa punctez ca "o agentie de plasare ofera job-uri ...fie de kk, fie "apetisante"/atractive" pt toate categoriile de oameni care-si cauta un rost mai bun in aceasta lume ...practic controlata global de politicienii actuali de "pretutindeni"!
Coane! ...ti-am apreciat de ceva ori unele comentarii in care ai/avut dreptate referitor la US dar asta nu inseamna ca nu o sa te "sacai" daca "ficatul" meu nu "digera total ciorba de burta" servita de tine din UK!
p.s.1 ...sunt profund magulit ca mi-ai facut un favor semnificativ (nu se merita efortul) si ti-ai irosit cateva secunde irosite din concediul tau valoros!
p.s.2 ...daca nu postai nu iroseai!
Îngerii exista, dar cum nu toti au aripi, uneori îi numim PRIETENI!