Follow RomanianPortal on Twitter       
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Ajutor Sfat Urgent pt Viza !

  1. #11
    Data înscrierii
    15.06.2005
    Posturi
    710
    Putere Rep
    16

    Implicit

    Citat Postat în original de manolica1 Vezi post
    cucoana ma repet inca odata, numai daca esti un geniu ai ceva sanse de sponsorizare... in rest poate avea meleoane ala care vrea sa sponsorizeze, e ffff greu... acu 37 ani cand ai venit tu era alta mincare de peste...
    Nu te mai agita ca dai de atac de ceva insa pana va exista imigrare, va fi necesar si un sponsor, cum am spus, sa nu ajunga pe mana statului, iata ultima noutate!!!

    Home > FORMS
    Skip shares and print links Share This PageShare This Page PrintPrint
    FORMS
    Most Searched FormsClose submenu
    Apply for Citizenship (Form N-400)
    Apply for a Green Card (Form I-485)
    Help My Relative Immigrate (Form I-130)
    Apply for Employment Authorization (Form I-765)
    Affidavit of Support (Form I-864)
    Employment Verification (Form I-9)
    Apply for a Travel Document (Form I-131)
    Remove Conditions on a Green Card through Marriage (Form I-751)
    Renew or Replace My Green Card (Form I-90)
    Forms InformationOpen submenu
    Filing FeesOpen submenu
    E-Filing and Online ServicesOpen submenu
    Forms Updates and NewsOpen submenu
    Department of State (DS) and Other Non-USCIS FormsOpen submenu
    I-864, Affidavit of Support Under Section 213A of the Act

    Form I-864 (428 KB PDF)
    Instructions for Form I-864 (320 KB PDF)
    Purpose of Form
    This form is required for most family-based immigrants and some employment-based immigrants to show that they have adequate means of financial support and are not likely to rely on the U.S. government for financial support.

    Number of Pages
    Form 9; Instructions 13.

    Edition Date
    03/22/13. No previous editions accepted.

    Where to File
    For information on where to file, see the form instructions and the "Special Instructions" section below.

    Filing Fee
    There is no fee when filed with USCIS or abroad with the Department of State (DOS). DOS does charge a fee when this form is filed in the U.S. For more information, please see the Special Instructions.

    Special Instructions
    We recommend reading our Lockbox filing tips
    To ensure your Form I-864 is accepted at a Lockbox facility, fill out the form completely and accurately, particularly these required fields:
    Sponsor’s Family name
    Sponsor’s Address
    Sponsor’s Social Security Number
    Sponsor’s Signature
    The new form edition has 2D barcode technology to help us collect information quickly and accurately. As you complete the form electronically, the barcode stores your information.
    Follow the form instructions carefully.
    We recommend downloading the form from our website and completing it electronically.
    If you complete the form by hand, please use black ink, keep your answers within the spaces provided, and do not use correction fluid or highlighters.
    Give the completed form and supporting documents to the immigrant you are sponsoring to file with their Form OF-230 or Form I-485.
    If the National Visa Center mailed you this form to complete, please follow the instructions they provided.
    Fees: There is no fee when filed with USCIS or abroad with the Department of State (DOS). DOS does charge a fee when this form is filed in the U.S. For more information, please visit the Department of State website.

    This page can be found at http://www.uscis.gov/i-864

  2. #12
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.508
    Putere Rep
    10

    Implicit

    Olga, daca nu ai ceva concret si corect de spus la topicele despre vize, las-o balta si nu mai scrie aberatii, ca de acum incolo ti le voi sterge. Baga mai bine ceva asparagus pe topicul culinar.

  3. #13
    Data înscrierii
    01.05.2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

    Implicit

    as avea multe cuvinte sa va spun aveti mesaje jignitoare , as putea sa va spun si eu multe dar nush daca ma va face omul mai bun din aceasta discutie ... din cate vad bunul simt nu e punctul tau forte , vad ca ti-am dat mai mult respect decat ai putut duce , si italia geme de femei ca tine dar ce sa facem , cum ai ajuns la concluzia tu ca eu falsific ceva nu pot sa realizez in plus nu ai aratat cu nimik ca esti o persoana mai culta ca mine mai inteligenta si mai cu bun simt , nu vreau sa mai primesc mesaje de la o ipocrita ca tine . ai raspuns si ai primit acceasi moneda .

  4. #14
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    Citat Postat în original de sorin Vezi post
    Olga, daca nu ai ceva concret si corect de spus la topicele despre vize, las-o balta si nu mai scrie aberatii, ca de acum incolo ti le voi sterge. Baga mai bine ceva asparagus pe topicul culinar.
    trebuie să o suspenzi. așa i-ai promis ultima dată...
    plecat de-acasă.

  5. #15
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    dac, poți încerca pentru o H2B, aia se potrivește pentru tine. viza pentru studii superioare e H1B.

    în cazul tău soluția e un restaurant care vrea să ofere un meniu cu mâncăruri est-europene/românești și nu găsește specialist.

    dar! eu aș merge direct pe rezidența permanentă. până obții un H2B durează cam un an în situația ta. dacă îl obții. comparativ, un an jumate pentru F2A, e ca nimic. țtiu că durează, că pare un capăt de lume, dar atunci când ești hotărât să obții ceva, timpul deja devine neglijabil.

    dacă nu te deranjează, poți da mai multe detalii? când a devenit soția ta LPR? în ce mod (prin ce procedură) a obținut statutul?
    plecat de-acasă.

  6. #16
    Data înscrierii
    02.05.2015
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

    Thumbs up

    Citat Postat în original de dac666 Vezi post
    voi incerca sa depun pentru h2b pentru ca se primeste inteleg raspunsul mai rpd dar e mai greu pentru ca nu am studii superioare nici liceul nu il am terminat am terminata o scoala de bucatari din constanta . singurul motiv pentru care ma grabesc sa ajung acolo este pentru a fi cu sotia . Cat despre fata doamna olga eu am crescuto e a mea daca nu ati mai auzit inseamna ca v-am mai imbogatit cunostintele cu o experienta cum si de ce prea putin conteaza locul fetei este langa mine indiferent ca aici sau oriunde altundeva, celorlalti va multumesc din suflet pentru promtitudine :*
    ,,,bai,,citesc aici si ma minunez...eu sint 'nou' pe aici si prin STATE ... cea mai SIMPLA SI RAPIDA cale este viza turistica ... eu i-am completat formularul online...am platit taxa de viza m-am dus la interviu si in 5 minute mi-am luat viza turistica pe 10 ani care imi da drep de sedere pe teritoriul statelor unite de 160 zile pe an...obtine viza asta...du-te unde e sotia si faceti planul de acolo...simplu...ieftin (160$) si fara batai de cap!
    Ultima modificare făcută de sorin; 02.05.2015 la 11:12.

  7. #17
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    4.394
    Putere Rep
    35

    Implicit

    și la ce îi ajută viza turistică? întradevăr, să te tot minunezi ce tot postează unii.
    plecat de-acasă.

  8. #18
    Data înscrierii
    13.12.2007
    Posturi
    2.160
    Putere Rep
    21

    Implicit

    Citat Postat în original de aramis_13 Vezi post
    și la ce îi ajută viza turistică? întradevăr, să te tot minunezi ce tot postează unii.
    pai omu a venit ca turist si acum se uita dupa ceva femei sa-l ia de barbat contra cost si pe urma sa ne zica el cat de tare e si cum a reusit...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •