Postat în original de
livia
Ai dreptate la pct.1,2,3.
Aici m-ai blocat pur si simplu. Cum adica? Era o intalnire privata la o cafenea si a filmat pe ascuns, cu camera din cravata? Era o intalnire intre reprezentantii a 3 institutii, in sediul uneia din ele si nu vorbim aici de orice institutii ci de Presidentie si Guvern. Trebuia ascuns filmul sub pres? Nu e dreptul oricarui cetatean sa o vada?
Ponta inteleg ca se vrea presedinte. Chiar il doare in pix de cum se prezinta in fata viitorilor alegatori? Atitudinea asta "o sa fie alt prim ministru (ca deh, eu o sa fi presedinte) si va vedea el ce face cu bugetul" il ajuta oare in fata alegatorilor?
Cum expui problema zici ca numai Basescu stia ca se filmeaza si "actorii" ceilalti nu. Daca chiar a fost "regia" lui Basescu si astia 2 au cazut in plasa ca papagalii inseamna ca chiar nu e nimic de capul lor dar chiar nu le gasesc circumstante atenuante.
Revin.
livia, am inteles (si face sens) ca toate intalnirile presedintelui sunt inregistrate numai ca nu se fac publice. De data asta chiar Basescu s-a exprimat ca este singura intalnire pe care intentioneaza sa o faca publica, asta dupa ce s-au facut decalaratii publice de ambele parti dupa intalnirea respectiva.
Basescu de data asta s-a simtit tare pe pozitie cand Ponta a afirmat "altceva" inainte de conferinta lui de presa, deci si-a zis el ca ar fi in favoarea lui sa faca publica aceasta intalnire avand in vedere de felul cum a decurs.
Ponta in schimb nu s-a asteptat ca Base sa faca publica inregistrarea.
De ce spun ca a fost regizata e pt ca amandoi au stiut ca nu vor ajunge la o solutie comuna iar Base a mizat pe asta si d-aia a incercat sa se stapaneasca in afirmatii mai ales cand si-a dat seama ca Ponta si Petrescu au vent cam nepregatiti concret ci doar cu argumente verbale.
Eu sunt neutru in privinta politiciienilor din RO in primul rand pt ca nu am drept de vot, dar nu chiar atat de neutru incat sa ma abtin sa nu fac analize pe ceea ce vad sau aud. Sunt doar opiniile mele si nu tin neaparat sa mi se dea dreptate.
p.s. chiar acum am vazut justificarea lui Base de ce a facut publica inregistratea, pt ca Ponta l-a atacat intr-un interviu public de dupa intrevedere.
Îngerii exista, dar cum nu toti au aripi, uneori îi numim PRIETENI!