Ultima modificare făcută de VanDerGigi; 03.05.2013 la 23:13.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
Iti multumesc de ajutor, ideal ar fi cum ai zis tu formularele completate fictiv pt. sotie si copii daca ai putea. adressa mea de email este adi73bv@yah**.com. Multumesc inca o data
ca precizare este ca traiesc visul Italian de 10 ani fara mare branza deci inca un pas inainte nu ar fi rau.
Ti-am trimis. Succes.
"The only real proof that there is intelligent life in outer space is that they have never tried to contact us."
Bill Watterson
Buna, am revenit. Va multumesc la toti pt. sfaturi si asa am ajuns sa completez formularele. O idee a mea ar fi ( daca trec de interviu si iau viza !!! ) sa plec mai intai eu si apoi sa duc familia. Se poate ? si ce ar trebui facut ?
P.S. Ma refer la punctul 31a si 31b care ar trebui completat pt. ceea ce vreau eu ?
Va multumesc la toti pt. sprijinul acordat
dacă tu eşti câştigătorul, da, poţi pleca tu înainte şi restul după aia. e recomandabil ca la 31 să complectezi doar punctul a, nu şi b. ce trebuie să faci e să le trimiţi o copie după ştampila ta de intrare şi să îi laşi soţiei o declaraţie pentru copil.
plecat de-acasă.
Iti multumesc , deci se poate . O alta interbare te rog, eu sunt in Italia si am trecut adresa de aici pt. ca de 8 ani avem rezidenta aici. pe confirmare am o voce Napoli unde este ambasada Americana , crezi ca pot aplica pt interviu la napoli sau este mai bine pe bucuresti ? multumesc
Salut mai intai !!! Suntem si noi castigatorii Loteriei si nu prea stim ce e de facut mai departe....am inceput sa completam formularele dar ne-ar prinde tare tare bine niste sfaturi despre urmatorii pasi ...multumim anticipat pentru ajutor !!!
tocmai am descoperit că USCIS a updatat şi formularul DSP-122 (de fapt au schimbat doar data de expirare). am înlocuit formularul cu cel nou.
plecat de-acasă.