pritenul meu este plecat de 9 luni in canada si as vrea sa ii fac o vizita...daca matusa lui imi face chemare,ea avand cetatenie canadiena deaoarece este plecata de mai mult timp, eu cum pot dovedi ca am sa ma intorc in romania daca sunt studenta..ei cer acte de proprietati si conturi bancare, informatii privind salariul meu ceea ce eu nu am ptr ca nu lucrez...mia spus cineva ca daca esti student sansele sa obtii viza de turist in canada sunt f reduse ptr ca ei vor ca tu sa ai motive intemeiate sa te intorci in romania...motivul meu este calr..vreau sa imi termin facultatea aici..dar vreau sa obtin viza de vizita in canada ptr o perioada de o luna 2...ma puteti ajuta?