Tony,
Multumesc ca mi-ai adus aminte de razboiul ala care l-am citit ca baietas. Dar nu cred ca m-am speriat de razbunarea lui Putin, si nu cred ca o sa fac in pantaloni de frica.. Sa vedem daca el nu e omorit de ceva bogatas care pierde o avere pe piata ruseasca momentan.
Soricelu-le,
Constitutia a fost scrisa pentru cetatenii americani, si constitutia din Florida a fost revizitata prin 1938, deci peste 50 de ani mai tirziu.
Imi place cum altii cred ca democratia americana e facuta si pentru ei, si daca ei nu locuiesc aici sau si daca nu sint americani. Cred ca Putin ar face pipi pe el daca cineva i-ar zice ca are drepturi in SUA.
Nu am citit nicaieri inca, ca eu trebuie sa accept un musulman homosexual sa se mute linga mine si sa aibe dreptul sa rapeasca baieti tineri cum fac in Iraq.. Daca il dau in judecata in Florida, pot cere la Florida Supreme Court sa respecte constitutia si sa.l dea afara din Florida. Si asta nu ar fi discriminare, ca el nu e cetatean american.
Democratia trebuie cistigata de cetateni, si nici o data de straini. Astept sa vina altii sa se lupte aici pentru drepturile mele.
Deci discutia asta e mai interesanta ca discutia de rusi criminali ?
Daci cu draci, Tepes ar fi bun !!!