Salut,
Noi suntem o familie de 30 de ani ambii, cu o fetita de 2 ani, cu facultate, licenta, fara alte studii extra,si am fi tare interesati sa emigram in Canada. Am facut acel test online si ne-am califica, nu avem probleme profesionale, si sunt sigur ca ne-am gasi de munca acolo, mai ales ca amandoi lucram in medii multinationale si avem contacte worldwide. Singura problema care ma ingrijoreaza este nivelul limbii franceze. Pentru ca nu vreau sa stau 5 ani si sa astept visa, as vrea sa aplicam pentru Quebec, insa noi amandoi vorbim Engleza fluent, iar Franceza.....sa zic de nivel mediu, practic ce am facut amandoi la scoala din clasa a 5-a pana in a 12-a. In princpiu pot sa leg 3 fraze sa ii spun cuiva cine sunt si ce fac, insa nu stiu cat de complex poate fi acel interviu in Franceza. Intrebarea ar fi cam de ce nivel ar fi nevoie ca sa pot lua acel interviu? Cam la ce nivel trebuie sa stapanesc limba pentru a nu avea probleme la interviu? De asmenea noi, amandoi, am mai fost in Canada in urma cu trei ani, a fost o delegatie de business, am stat 10 zile in Montreal, si pe visa noastra la tipul visei scrie "worker" asta influenteaza cu ceva?
Multumesc mult de raspuns si sper sa scapam si noi cat mai curan de mizeria de aici si sa ajungem acolo