perlele lui Basescu?
Intai si-ntai, bun (re)gasit la toata lumea!
In al doilea, Pisoi, sper ca ti-a mai trecut greatza. Departe de-a te acuza simpatizand cu usl-asii (apropo, si pe mine ma ia greatza, da' cand aud de astia), remarc ca ai pus tunurile pe Basescu, poate, poate il va nimeri vreo ghiulea si astfel poporul roman va fi mantuit.
Tu chiar crezi ca "detronarea" lui Basescu si inscaunarea mascariciului liberal cu micul titulescu la Palatul Victoria ar rezolva problema? Tu chiar nu esti naiv!? Nu-i auzi pe astia (usl-ul), guita in fiecare zi "jos Basescu!", "jos tiranul!", "jos dictatorul!", dar inca n-am auzit nimic credibil din partea lor despre cum ar face ei sa prospere tarisoara noastra si implicit cei ce o locuiesc.
O fi Basescu mai colorat la limbaj si ca nu prea le are cu bunele maniere diplomatice. Si ce ? Macar spune ce gandeste si nu mananca cacao (nu asta era cuvantul) ore si pagini in sir, cum faceau predecesorii si fac pretendentii, fara ca de fapt sa spuna ceva. Ce te deranjeaza, ca l-a facut pe regele Mihai tradator? A fost poate un erou si nu stim noi!? Sau faptul ca le da la rusi peste bot? Ori poate ca le sugereaza olandezilor sa se uite in ograda lor inainte de-a face afirmatii despre securitatea frontierelor de la altii?
Cum afirma si fl%rin, raman si eu la parerea ca nimeni n-a facut mai mult decat Basescu pentru Romania de la lovitura de stat incoace. Poate ca nu e cel mai elocvent exemplu, dar daca romanii se plimba azi liber prin Europa, sa stii ca nu e meritul penalilor din Kisellef. Apropo, l-au "executat" pe... "Mihaela, dragostea mea" si guess what ? - bombonel e ca si reabilitat. Politic. Ce autoritate morala mai au astia sa iasa sa critice si pretinda ca ei sunt solutia !?
Ca sa-ti raspund intrebarii puse lui Modest Demn, uite, eu l-am votat pe Basescu, in 2004. Nu si in 2009, pentru ca nu eram de acord cu o parte din cei ce se gaseau in anturajul lui, notamente fiica-sa, mezina. Dar nici n-am dat votul altcuiva, n-aveam cui. De fapt au mai fost niste dezbateri pe aici, la vremea aia.
Din pacate, ca sa o citez si pe biliboaca, nici astazi n-am cui.
When the going gets tough, the tough get going
Nu stiu ce-nseamna, da'mi place cum suna.