Postat în original de
edmoond
ce usor e sä vorbesti mult , färä sä spui nimic ...
din cauza celor ca mine au devenit australienii ´´discriminatori si subiectivi´´ ?
danke , cä mä citezi ! mä cunosti tu , felicity atit de bine , incit sä spui asta ? ai tu habar de educatia , cultura mea , sau cunostintele mele in mäsurä de limbi sträine sau meserie , sau in general ... ? sau mijloacele mele financiare ? la fel cum nu ai habar nici de experientele mele nepläcute din trecut , care mä fac sä incerc solutia asta . experiente ce au rezultat doar datoritä pasaportului meu si a indivizilor peste care am dat si care au luat in seamä doar asta , nu ce sunt si pot eu ca persoanä . si in felul lor au dreptate . pomenea un tip aici in forum cä ar fi un handicap sä fii romän ...
cine s-a fript cu ciorbä suflä si-n iaurt , cred cä stii proverbul ästa romänesc , eu nu dau doi bani pe el , dar am auzit de el .
hm... 30 000 de turci in plus in germania , nu mä mir , si e distractiv . gut gemacht ! intr-adevär de exemplare din astea era nevoie acutä aici . dar nemtii sunt asa cum sunt , nu invatä nimic din greselile trecutului , nu e destul ce a ajuns din prima generatie de turci venitä cu 45-50 ani in urmä ? cine stie situatia din germania , va intelege . dar asta e , a gresi e omeneste , dar a repeta aceeasi gresealä ... ? nu degeaba au pierdut si douä räzboaie . iar greselile se vor repeta - turcia sau albania in UE ? nu mai dureazä mult , eu le doresc succes .