Postat în original de
mihaela75
Eu am renuntat de mult sa merg la biserica ,nu ma simteam bine sa fiu privita de sute de ochi cand ma rugam asa ca mi-am construit propria biserica in interior.Asa comunic mai bine cu D-zeu,si-i simt mereu prezenta in viata mea.Nu neg puterea bisericii,e casa Domnului si respect tot ce tine de ea dar in cazul meu nu merge,nu ma pot concentra.
Nu e pacat sa mergi la alta biserica chiar daca nu e ortodoxa,daca stii ca oamenii aceia urmeaza Binele si cauta Adevarul nu ai de ce sa te temi.
Draga mihaela75, nu am nimic impotriva alegerii tale,dar stim ca exista "biserica" ca si cladire,loc de inchinare,dar tot asa de bine stim despre"biserica" careeste descrisa in Biblie ca si trupul lui Cristos, Mireasa Lui pentru care s-a jertfit,formata din fiinte vii,adica credinciosi catine,ca mine si ca multi altii.Viata de crestin nu cred ca se poate limita in a te inchide in odaita ta si a te ruga,ea mai presupune sialtele pe care de una singura nu le poti duce la indeplinire. S-ar putea sa fie doar o impresie ca toti se uita la tine si la urma urmei daca toti sunt credinciosi care au aceeasi forma de inchinare ce conteaza daca te priveste cineva,cred ca ar fi bine daca ai reusi sa incerci sa treci peste acestcomplex si sa te obisnuiesti cu inchinarea in comunitate. Este doar o parere...
Timpul este de-o generozitate misterioasa.