Salutare!Am o problema inca din copilarie,cand merg in amsina am ameteli,vomit si imi revin extrem de greu...stii cineva vreo reteta pentru a distruge raul de masina,inafara de medicamente gen emetostop?![]()
Salutare!Am o problema inca din copilarie,cand merg in amsina am ameteli,vomit si imi revin extrem de greu...stii cineva vreo reteta pentru a distruge raul de masina,inafara de medicamente gen emetostop?![]()
florin92 reteta pot sa-ti dau din experienta familiei mele,sezi in fata si te uiti direct inainte nu in laturi pe geam...ori conduci tu si atentia ti-e pe condus nu m-ai esti atent la raul de masina, motorul sa nu aibe scapari de gaze /noxe ,ca si acestea iti provoaca raul.
...sa nu mananci mult,sa consumi doar apa la drum...
Da ai dreptate,asta era problema mnacam mult inainte
sa stii ca asta era pt ca eu cand am mers in Deutschland cu microbusu 17 h mai ales pe autostrada din Cehia care are numai astfalt de ala cu trepidatii nu am avut nimic dar cand am venit o data de la o nunta cu taxiul cateva minute asa rau mi-a fost cand m-am dat jos din el ca nici nu vreau sa ma gandesc. By the way important este ca ai gasit solutia.![]()
15% din solutie,ca tot nu dispare
eu nu am rau de masina, deci nu pot confirma meotda, dar am auzit de la un taximetrist ca atunci cand simti ca iti e rau sa dai din picioare, sa "pasesti" pe loc.
Era sa uit, o metoda testata, de la o prietena care sufera: a se folosi doar masini Mercedes sau Bmw, astea cica nu produc rau de masina.