Follow RomanianPortal on Twitter       
Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 75

Subiect: Citeva sfaturi reintregire familie?

  1. #21
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    3.399
    Putere Rep
    27

    Implicit

    Citat Postat în original de divo Vezi post
    1.Probabil ca I-130 a fost aprobat prin 2003-2004. De multe ori pe site-ul USCIS apar niste date nu foarte reale,si asta pentru ca se blocheaza la cate un caz cu o data foarte veche(cineva intarzie cu trimiterea unor documente etc.). Asta nu inseamna ca ei nu lucreaza la cazuri in continuare...!
    Petitia de la fratele meu pentru mine(I-130)la California Service Center a fost aprobata in 3 ani si un pic,asa ca...ce zic ei acolo pe site nu e tocmai accurate.
    2.Pe baza faptului ca ei sunt dependenti si ca aceasta categorie da dreptul familiei fratelui/sorei cetateanului american sa primeasca GC-ul.
    E ca la loterie...gandeste-te.Doar unul a castigat,dar pleaca toata familia. Daca vrei iti spun exact cum e cu "dependentii" .
    uite aşa am învăţat ceva nou: NVC te ţine pe "jar" ani buni până te anunţă că I-130 ţi-a fost aprobat. 2-3 ani.
    plecat de-acasă.

  2. #22
    Data înscrierii
    03.09.2005
    Locație
    Lala Land
    Posturi
    2.562
    Putere Rep
    24

    Implicit

    Citat Postat în original de aramis_13 Vezi post
    uite aşa am învăţat ceva nou: NVC te ţine pe "jar" ani buni până te anunţă că I-130 ţi-a fost aprobat. 2-3 ani.

    Din moment ce actele au ajuns la NVC, inseamna ca I-130 a fost aprobat.
    USCIS te anunta ca a fost aprobat I-130 printr-un NOA ,si ca actele au fost trimise la NVC.Nu te tine nimeni pe jar.
    P.S. O sa ai 2 numere de caz:unul pentru USCIS(WAC ..in cazul Californiei) si unul pentru NVC(BCH..).Cand vrei sa afli info de la NVC,poti folosi ambele case numbers.
    Ultima modificare făcută de divo; 09.11.2009 la 15:13.

    We are the people our parents warned us about.
    -- Jimmy Buffett

    You know there is a problem with the education system when you realize that out of the 3 R's only one begins with an R.
    -- Dennis Miller

    Life is what happens to you while you're busy making other plans.





  3. #23
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    3.399
    Putere Rep
    27

    Implicit

    acum am înţeles: deci stai ceva timp (de la câteva luni la câţiva ani, funcţie de centru) să ţi se aprobe I-130 după care mai stai câţiva ani (6 în cazul lui Laur) până iei viza. deci 6 ani de aşteptare (acum, că se pare că se fac 7) între NOA şi interviul pentru viză. gata m-am luminat.

    PS Divo, tu cât ai aşteptat între NOA şi interviu?
    plecat de-acasă.

  4. #24
    Data înscrierii
    03.09.2005
    Locație
    Lala Land
    Posturi
    2.562
    Putere Rep
    24

    Implicit

    Citat Postat în original de aramis_13 Vezi post
    acum am înţeles: deci stai ceva timp (de la câteva luni la câţiva ani, funcţie de centru) să ţi se aprobe I-130 după care mai stai câţiva ani (6 în cazul lui Laur) până iei viza. deci 6 ani de aşteptare (acum, că se pare că se fac 7) între NOA şi interviul pentru viză. gata m-am luminat.

    PS Divo, tu cât ai aşteptat între NOA şi interviu?
    I'm still waiting..lol! Eu nu am mers pe varianta siblings ca dura prea mult!

    We are the people our parents warned us about.
    -- Jimmy Buffett

    You know there is a problem with the education system when you realize that out of the 3 R's only one begins with an R.
    -- Dennis Miller

    Life is what happens to you while you're busy making other plans.





  5. #25
    Data înscrierii
    26.09.2009
    Locație
    USA
    Posturi
    787
    Putere Rep
    8

    Implicit

    Citat Postat în original de Laurica Vezi post
    Sorry, am uitat sa mai intreb ceva, cineva aici mai sus mi-a spus cum ca mi-ar trebui si un cazier din SUA?? Cum asa, asta a fost in 1991,deci cu 18 ani in urma....
    La fel chestia de ineligibilitate m-a bagat in ceata iar:
    • Overstaying a previous visa ....nu mai stiu exact cum a fost, doar ca am fost acolo cu B1, deoarece mama mea a murit atunci acolo, intre timp sor'mea a aplicat atunci pentru political asylum, am luat SSN si work permit si dupa aceea m-am razgindit si m-am intors in tara....(copil p....)
    Poate sa fie o problema asta?
    Buna din nou,
    Inafara de cele de mai sus vroiam sa mai intreb pe Divo, pe ce varianta a mers? Esti deja plecat/a ??
    Eu acum in stadiul in care sint, pot urgenta cumva plecarea? In alt mod poate? Mai are rost sa incerc sa aplic pt o B1?
    Cheers

  6. #26
    Data înscrierii
    03.09.2005
    Locație
    Lala Land
    Posturi
    2.562
    Putere Rep
    24

    Implicit

    Citat Postat în original de Laurica Vezi post
    Buna din nou,
    Inafara de cele de mai sus vroiam sa mai intreb pe Divo, pe ce varianta a mers? Esti deja plecat/a ??
    Eu acum in stadiul in care sint, pot urgenta cumva plecarea? In alt mod poate? Mai are rost sa incerc sa aplic pt o B1?
    Cheers
    Laurica,daca ai primit SSN nu cred ca ai fost ilegal,sau mai exact overstaying visa.
    Dar tu ai cam renuntat la o aplicatie de emigrare,si asta iti poate da "fiori'..!Desi a fost asa de demult...! cati ani aveai atunci?Nu ti-a venit GC-ul dupa ce ai plecat din US (pe adresa surorii tale)?

    Eu am mers pe varianta employment.
    Categoric nu vei primi viza turistica din 2 motive:ti-ai exprimat de 2 ori dorinta de emigrare,care este in contradictoriu cu viza de turist.

    We are the people our parents warned us about.
    -- Jimmy Buffett

    You know there is a problem with the education system when you realize that out of the 3 R's only one begins with an R.
    -- Dennis Miller

    Life is what happens to you while you're busy making other plans.





  7. #27
    Data înscrierii
    26.09.2009
    Locație
    USA
    Posturi
    787
    Putere Rep
    8

    Implicit

    De asta ma tot agit si eu pe aici si va tot presez cu intrebarile mele.....
    Ultima modificare făcută de Maximus; 22.01.2012 la 00:59.

  8. #28
    Data înscrierii
    26.09.2009
    Locație
    USA
    Posturi
    787
    Putere Rep
    8

    Unhappy

    Nu stiu daca mi............
    Ultima modificare făcută de Maximus; 22.01.2012 la 00:59.

  9. #29
    Data înscrierii
    13.05.2007
    Locație
    dairyland
    Posturi
    3.399
    Putere Rep
    27

    Implicit

    laur, fără supărare, dar cum ai fi vrut tu să te ajute să pleci mai repede? dacă asta e procedura (lungă ca durată) cine e de vină?

    decât dacă te făceai un wetback, altcumva nici o şansă să vezi us, şi asta doar din cauza ta: ai avut tot ce trebuia, mai aveai un pas (GC-ul) şi erai rezolvat.
    plecat de-acasă.

  10. #30
    Data înscrierii
    26.09.2009
    Locație
    USA
    Posturi
    787
    Putere Rep
    8

    Implicit

    Nu ma supar, o parte din vina am avut si eu,normal, dar se putea totusi mai repede,nu? Cu employment, wedding sau chiar ca investor! Sau chiar si cu F4, ei sint plecati din '85, prin 90 - 92 erau deja cetateni.....

Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Subiecte similare

  1. citeva intrebari legate de waiver
    De calikali în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Statele Unite/SUA/America
    Răspunsuri: 25
    Ultimul post: 04.08.2010, 09:54
  2. Reintregire familie fiu casatorit
    De Mitzi76 în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Statele Unite/SUA/America
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 11.05.2010, 09:03
  3. Dosarul 2, citeva intrebari
    De TaviS în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 04.08.2007, 03:46
  4. reintregire de familie
    De crystalina în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec
    Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 10.10.2006, 19:08
  5. reintregire familie
    De în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Statele Unite/SUA/America
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 12.12.2004, 04:09

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •