nu chiar. odată aprobat I-130, procesul prin K încetează, indiferent de faza în care se află. prin urmare nu mai ai cum să faci AOS pentru că nu vei primi viză NIV.

urmează să complectați dosarul de emigrare propriu-zis. acum se trimite AoS (Affidavit od Support, $120), G-625(?) (parcă, nu îmi amintesc exact numărul documentului) și DS-260 (acum costă $325). și ce or să vă mai ceară ei acolo. dacă dosarul e în regulă NVC îl trimite la Secția Consulară pentru interviu.

din păcate, v-ați luat o mică țeapă de $340. de ceva vreme procesul prin K e inutil, pentru că de cele mai multe ori I-130 se aprobă fie înainte fie în același timp cu I-129F.