Follow RomanianPortal on Twitter       
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Viza Turistica Canada

  1. #1
    Data înscrierii
    22.06.2009
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

    Implicit Viza Turistica Canada

    Buna ziua, ma numesc Andrea si as dori sa aplic pentru viza turistica pentru Canada, am o bunica acolo si imi trimite invitatie impreuna cu adeverinta ei de salar de acolo. Am 20 d ani si nu prea stiu care sunt sansele sa reusesc obtinerea vizei.Proprietati nu am, lucrez la o forma de imobiliare ca secretara si as pleca in concediu.Saptamana asta sau sapt viitoare vor ajunge hartiile(invitatia si adeverinta) si nu prea stiu ce acte sa mai duc cu mine la Bucuresti.. O zi buna sa aveti

  2. #2
    Data înscrierii
    18.04.2006
    Locație
    Canada, Toronto
    Posturi
    4.438
    Putere Rep
    39

    Implicit

    Andrea, situaţia în care eşti tu pentru a aplica pentru viza de turist în Canada nu este tocmai ideală, în sensul că nu te ajută.

    Acte care ar trebui aduse depind de alegerea ta, ce crezi tu că o să-i convingă ca să aibă încredere că te vei întoarce în România. La ce mă duce cu gândul acum că ar fi folositor ar fi să încerci să îi convingi că bunica ta nu poate veni în România pentru motive bine întemeiate, te-ar ajuta şi dacă ea nu a vizitat România de ceva timp bun, te-ar ajuta dacă la interviu ai merge cu unul din părinţi care să confirme că sunt acolo numai din cauză ca sunt legaţi de tine şi fără tine nu pot sta, că nu ar accepta să ţi se întâmple vreodată ceva rău, deci ataşament PUTERNIC faţă de părinţi. Viza trebuie cerută pe o perioadă foarte mică, ceva de genul 2 săptămâni.

    Dacă mai ai întrebări, adu-le aici, înainte de viză, dacă nu mai citeşti până la interviu, baftă!

  3. #3
    Data înscrierii
    22.06.2009
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

    Implicit

    asta ar putea fi un argument pentru mine? bunica mea este singura ca bunicul meu a murit in aprilie.Ea vrea sa vina inapoi numai ca trebuie sa isi rezolve acolo viza.mama mea va veni cu mine la bucuresti numai ca pe ea nu o lasa sa intre inauntru.Daka as duce cu mine contractul de munca.mama mea a primit viza in noimbrie si a stat in Canada 6 luni.Eu oricum nu as vrea sa raman acolo pentru ca aici am un logodnic dar asta cum pot sa io demonstrez lor? As merge pentru maxim 3 sapt si 2 mi-ar ajunge.Sa vorbesc cu bunica mea sa imi vireze ceva bani in cont ajuta asta la ceva?Masina pe care o am ii pe numele mamei aja ca aia nu poate fi proprietate.Nu shtiu ce sa fac si cum... iti multumesc mult pentru ajutor fifi.

  4. #4
    Data înscrierii
    22.06.2009
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

    Implicit

    si inka ceva am uitat...daca aici in tara am un credit si le demonstrez asta ajuta la ceva sau mai bine nici nu amintesc?
    ms mult

  5. #5
    Data înscrierii
    18.04.2006
    Locație
    Canada, Toronto
    Posturi
    4.438
    Putere Rep
    39

    Implicit

    Faptul că mama ta a fost în Canada şi nu a încălcat termenul impus de viză poate să fie în favoarea ta, dacă tot bunica ta a invita-o trebuie amintit atunci când explici de ce bunica nu poate veni în România. Ce viză trebuie să-şi rezolve bunica ta aici?

    Bani nu ai nevoie să arăţi că ai, nu ai nevoie din moment ce cea care te invită îşi asumă respinsabilitatea că te va întreţine pe perioada şederii. Câteva sute de dolari în buzunar de cheltuială da dar să arăţi că dispui de mai mult poate fi chiar periculos, se vor gândi că ai destul ca să încerci să rămâi şi să te întreţi singură.

    Existenţa unui logodnic te poate ajuta în cazul în care locuiţi împreună, fapt pe care trebuie să-l dovedeşti prin facturi care vin la aceeaşi adresă, şi pe numele tău, şi pe numele lui. Altfel poţi încerca să spui că vă iubiţi şi că aveţi planuri de viitor împreună dar nu ştiu cât te vor crede, la 20 de ani orice fată are un iubit.

    La vreo şcoală, un curs nu eşti înscrisă? Dacă mama ta a trecut prin acel interviu, discută cu ea şi află toate întrebările şi tot ce au spus ei, punct cu punct, sigur te va ajuta şi pe tine.

  6. #6
    Data înscrierii
    17.12.2009
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

    Implicit hey!

    Buna! as dori sa va intreb si eu ceva... am vazut foarte multe cazuri si vroiam doar o parere .....eu am o sora in canada..am primit invitatie...partea proasta este k am 20 de ani numai lucrez insa poate as putea garanta cu facultatea...prietenul ramane aici si deasemenea parintii si o alta sora...oare ce sanse as avea la viza de turist ?!?!?! propietati pe numele meu inca nu am si nici vreo situatie de cont impresionanta.....are rost sa incerc sau mai bine imi vad de teraba si aplic pentru viza pe partea engleza insa sunt constienta k dureaza 4 ani ! succesc tuturor si astept raspuns:D

  7. #7
    Data înscrierii
    18.04.2006
    Locație
    Canada, Toronto
    Posturi
    4.438
    Putere Rep
    39

    Implicit

    Ai şanse, merită să încerci însă să ai grijă să nu dai cumva de înţeles că vrei să rămâi la sora ta, tu vrei să-ţi continui şcoala şi eşti ataşată financiar şi moral de părinţi. Să nu uiţi să aduci dovada că eşti la şcoală. De bani pentru a-ţi vizita sora nu ai nevoie căci ea te va întreţine pe perioada vizitei. Citeşte mai multe pe aici din cum trebuie să răspunzi la interviu. Sunt mult mai indulgenţi în ultimul timp cu acordarea vizelor de turist, în special dacă eşti invitat de o rudă.

    De ce vrei neapărat să emigrazi pe partea engleză şi nu pe cea franceză unde dureaza aproximativ un an procesul?

  8. #8
    Data înscrierii
    17.12.2009
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Citat Postat în original de fifi Vezi post
    Ai şanse, merită să încerci însă să ai grijă să nu dai cumva de înţeles că vrei să rămâi la sora ta, tu vrei să-ţi continui şcoala şi eşti ataşată financiar şi moral de părinţi. Să nu uiţi să aduci dovada că eşti la şcoală. De bani pentru a-ţi vizita sora nu ai nevoie căci ea te va întreţine pe perioada vizitei. Citeşte mai multe pe aici din cum trebuie să răspunzi la interviu. Sunt mult mai indulgenţi în ultimul timp cu acordarea vizelor de turist, în special dacă eşti invitat de o rudă.

    De ce vrei neapărat să emigrazi pe partea engleză şi nu pe cea franceză unde dureaza aproximativ un an procesul?
    stiu k dureaza putin pe partea franceza am si niste amici care intrun an au plecat insa eu nu stiu deloc franceza si as face un curs dar nu ma descurc deloc ....eu am profil de litere rom-engleza la facultate si imi este mult mai usor daca as da un interviu in engleza decat in franceza ! mersi mult k miai raspuns .......sper sa reusesc ...stiu k e greu dar merita incercat!

  9. #9
    Data înscrierii
    18.04.2006
    Locație
    Canada, Toronto
    Posturi
    4.438
    Putere Rep
    39

    Implicit

    Tu ştii ce-i mai bine pentru tine, până la urma urmei, fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme. Baftă-n tot ce vrei să faci!

  10. #10
    Data înscrierii
    11.03.2010
    Locație
    romania
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

    Implicit nandor

    suntem o familie si vreau sa stiu ce fel de formular imi trebuie sa aplic pt viza de turist in canada...mentionez ca am si un copil de 2.5 ani

    multumesc !!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte similare

  1. Viza turistica pentru Canada
    De Vaduva Stanca în forumul Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec
    Răspunsuri: 9
    Ultimul post: 05.05.2010, 20:09
  2. Viza turistica pt Canada
    De fifi în forumul Discutii Generale-de toate pentru toti, diverse
    Răspunsuri: 45
    Ultimul post: 22.04.2008, 14:13
  3. Viza turistica & angajare in Canada
    De cosirius în forumul Vize imigrare, vizitator-Canada-Ontario-Alte regiuni
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 07.09.2007, 14:44
  4. viza turistica canada
    De doru_62 în forumul Vize imigrare, vizitator-Canada-Ontario-Alte regiuni
    Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 17.08.2007, 06:30
  5. vreau viza turistica canada
    De mariet în forumul Vize imigrare, vizitator-Canada-Ontario-Alte regiuni
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 28.06.2006, 09:13

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •