Caut fostii colegi din clasa XII A,promotia 1980,liceul industrial nr.19 RATB.Covaciu Gheorghe.
Caut fostii colegi din clasa XII A,promotia 1980,liceul industrial nr.19 RATB.Covaciu Gheorghe.
Bună, eu am terminat in 1980 la Ind 19. Diriginte era Șerban. Sunt Gabriela Corbu
Bună,Gabriela !
Am dat acest anunţ în speranţa că în anul 2010,la 30 de ani de la absolvire,ne-am fi putut întâlni.Eşti singura care mi-a dat un semn de viaţă,şi îţi mulţumesc mult.Din păcate,viaţa,timpul şi degradarea memoriei ne-a despărţit.Poate reuşim în 2020,la 40 de ani să ne revedem,câţi om mai fi dintre noi.
Cu memoria mea ,nu prea strălucită,am făcut o listă cu numele colegilor şi profesorilor noştri de care îmi amintesc.Restul............
Clasa XII A,profilul Motoare cu combustie internă şi întreţinerea şi repararea motoarelor.Promoţia 1980 :
Şerban Constantin(acelaşi nume cu al dirigintelui),ucis de nişte nemernici în primăvara lui '80
Andrei Dumitru
Aron Sorin
Bădiţă Alexandru
Bălăşoiu Cristian
Constantin Alexandru
? Dumitru( Mitică)
Grădinaru Rodica >
Macovei Maria > ambele canotoare la clubul Dinamo
Iordan Elena am Întâlnit-o în anul 2005.Locuieşte în Roşu sau Chiajna unde are ,împreună cu soţul ei un depozit de materiale de construcţii.
Iamandi Virgil (Barbitucul) l-am contactat pe Facebook în 2011,dar nu mi-a răspuns.
? Vlad
Roşu Viorel
Stan Liviu
Cam atât îmi amintesc dintre colegi.Nu îmi amintesc cum o chema pe colega ta de bancă.Dintre profesori :
Şerban Constantin,inginer,profesor de Motoare şi IRM,dirigintele clasei noastre,un om extraordinar.
Danciu ? limba română,fiul lui coleg de clasă cu noi.
Neagu ? fizică
Iancu Maria matematică
Găvănescu ? Sport
Ultima modificare făcută de Gigi1961; 10.01.2018 la 04:15.
Dacă vrei să vorbim,am adresa de mail: gheorghe.covaciu@gmail.com
Yahoo Messenger : Gatsby_1960@yahoo.in