Follow RomanianPortal on Twitter       
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Diversity Visa (DV-2010) Lottery Instructions

  1. #1
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.518
    Putere Rep
    10

    Implicit Diversity Visa (DV-2010) Lottery Instructions

    Ne-am luat cu vorba si nu am observat ca anul acesta au pornit-o mai din timp cu loteria vizelor pentru 2010 (DV-2010) decat in alti ani (in ca din Octombrie) si inscrierile se primesc pana pe 1 Decembrie 2008. Iata mai jos informatiile de pe siteul official:
    ----------------------------------------------------
    The DV-2010 Lottery online entry begins at Noon EDT on October 2, 2008, and ends at Noon EST on December 1, 2008. The English version of the DV-2010 Lottery Instructions is available in PDF format for your convenience. The Press Release for the 2010 Diversity Visa Lottery Registration is now available.

    Additional Languages


    Diversity Visa Program Information

    • For information about DV qualifying occupations, important fraud warning, and more, see Diversity Visa Program
    • The results for DV-2009 Lottery can be viewed here. DV-2009 lottery winners were notified by mail between May and July 2008 and will be provided further instructions, including information on fees connected with immigration to the U.S. Those selected in the random drawing are NOT notified by email. Those individuals NOT selected will NOT receive any notification. Review the DV-2009 Lottery Instructions Selection of Applicants section for more information about the DV timeframe and process.

  2. #2
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.518
    Putere Rep
    10

    Implicit Loteria Vizelor DV-2010 – Instructiuni in limba romana

    Ca si in alti ani, exista si instructiuni detaliate in limba romana aici:
    http://www.travel.state.gov/pdf/DV2010-Romania.pdf

    Aplicatiile se primesc pana pe 1 decembrie 2008, asa ca grabiti-va.
    Bafta la toti participantii!

  3. #3
    Data înscrierii
    14.05.2009
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

    Implicit castigatori DV 2010?

    Ce se intampla, nu mai avem castigatori anul acesta? sau ne tine acasa criza si gripa porcina?

  4. #4
    Data înscrierii
    14.05.2009
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

    Implicit

    eu nu prea inteleg o chestie. Daca se numeste 2010 de ce trebuie sa aplici din 2008? daca castigi asta inseamna ca o sa pleci in 2010?

  5. #5
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.518
    Putere Rep
    10

    Implicit

    Citat Postat în original de Marian Berghes Vezi post
    Daca se numeste 2010 de ce trebuie sa aplici din 2008? daca castigi asta inseamna ca o sa pleci in 2010?
    DV-2010 este deja de domeniul trecutului pentru aplicanti. cei ce au aplicat la sfarsitul anului 2008 au primit primele plicuri prin mai-iulie 2008, din acestia o parte vor primi al doilea plic, vor urma toate procedurile si vor primi viza in 2010 Pentru cei care vor sa aplice, va urma DV-2011, cu inscrieri probabil prin toamna-iarna lui 2009

  6. #6
    Data înscrierii
    15.05.2009
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

    Implicit dv-2011

    Salutare tuturor!
    Nu prea inteleg un lucru , spre exemplu daca ti-se acorda viza adica iti vine plicul acasa si mergi la ambasada treci si de interviu, apoi trebuie sa pleci imediat in sua , sau mai poti sa stai in romanai un timp, care ar fi perioda ?
    eu am mai fost in state vreo 2 ani cu h2b, am prieteni si familie , mi-ar place sa merg tot acolo unde am fost, dar daca mai studii de terminat alte lucri de facut , tot trebuie sa pleci imediat ?

    multumesc frumos tutoror ce imi vor raspunde

  7. #7
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.518
    Putere Rep
    10

    Implicit

    Citat Postat în original de viorela85 Vezi post
    spre exemplu daca ti-se acorda viza adica iti vine plicul acasa si mergi la ambasada treci si de interviu, apoi trebuie sa pleci imediat in sua , sau mai poti sa stai in romanai un timp, care ar fi perioda ?
    Trebuie sa pleci pana la expirarea vizei astfel o pierzi. Ajunsa aici, aplici pentru green card si apoi poti intra si iesi de cate ori vrei. Ideal e sa nu depasesti 6 luni la o iesire, pentru ca se scade din cei 5 ani necesari pentru a obtine cetatenia. E foarte important sa nu depasesti un an la o iesire, ca nu mai poti reveni daca nu ai obtinut in prealabil “re-entry permit”. In ceea ce priveste statul peste 6 luni (dar sa nu depasesti un an), in contextul in care asta se intampla mai multi ani la rand, nu stiu exact cum privesc cei de la imigrari astfel de situatii si e bine sa vorbesti cu ei si sa le explici motivele.
    Verifica toate aceste informatii cu un avocat inainte de a lua decizii.

  8. #8
    Data înscrierii
    15.05.2009
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

    Implicit dv 2011

    Merci Sorin pentru raspunsuri,

    Ai spus ca trebuie sa pleci pana expira, pai cand expira pana in 30 septembrie 20xx, pentru ca nu vreu sa iau sansa cuiva de a pleca ptr ca nu stiu toate detaliile, acum e o loterie deci nu se stiu daca o sa iau eu in scimb vreau sa stiu daca pot sa imi termin faculatea si sa dau licenta iar apoi sa plec ca e la un an diferenta daca aplica anul asta si mi se acorda in 2011.

    nu stiu daca am fost prea clara
    merci inca o data

  9. #9
    Data înscrierii
    09.12.2003
    Locație
    Chicago & Constanta
    Posturi
    13.518
    Putere Rep
    10

    Implicit un pic de naveta nu omoara pe nimeni :)

    Citat Postat în original de viorela85 Vezi post
    Ai spus ca trebuie sa pleci pana expira, pai cand expira pana in 30 septembrie 20xx, pentru ca nu vreu sa iau sansa cuiva de a pleca ptr ca nu stiu toate detaliile, acum e o loterie deci nu se stiu daca o sa iau eu in scimb vreau sa stiu daca pot sa imi termin faculatea si sa dau licenta iar apoi sa plec ca e la un an diferenta daca aplica anul asta si mi se acorda in 2011.
    Ma refeream la faptul ca viza initiala are o data limita pana la care esti primit(a) in SUA. Odata ajuns aici, oricine poate pleca si veni de cate ori vrea odata ce si-a luat green cardul, respectand limitele legale. Daca iti mai ramane un singur an pentru terminat facultatea, nu cred ca ar fi imposibil sa rezolvi si rezidenta permanenta si facultatea.

  10. #10
    Data înscrierii
    23.05.2009
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

    Implicit sal am si eu o intrebare ?

    cind se fac extragerile pt DV 2009 ?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte similare

  1. Loteria Vizelor DV-2012 Instructiuni / Diversity Visa (DV-2012) Lottery Instructions
    De sorin în forumul Loteria Vizelor SUA/Diversity Visa DV-2017, DV-2018, DV-2019 si discutii rezidenta permanenta
    Răspunsuri: 39
    Ultimul post: 23.08.2011, 01:13
  2. Posibile schimbari majore in legatura cu Loteria Vizelor (Diversity Visa)?
    De sorin în forumul Loteria Vizelor SUA/Diversity Visa DV-2017, DV-2018, DV-2019 si discutii rezidenta permanenta
    Răspunsuri: 8
    Ultimul post: 07.02.2010, 04:13
  3. Loteria Vizelor DV-2011 Instructiuni /Diversity Visa (DV-2011) Lottery Instructions
    De sorin în forumul Loteria Vizelor SUA/Diversity Visa DV-2017, DV-2018, DV-2019 si discutii rezidenta permanenta
    Răspunsuri: 7
    Ultimul post: 02.10.2009, 00:10
  4. Diversity Lottery 2007 Results
    De în forumul Loteria Vizelor SUA/Diversity Visa DV-2017, DV-2018, DV-2019 si discutii rezidenta permanenta
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 02.08.2006, 19:57
  5. Sondaj - Diversity Visa
    De catacaz în forumul Nou veniti in America/SUA/Statele Unite-Ghidul incepatorului
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 24.10.2005, 05:49

Taguri pentru acest subiect

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •