Numele meu este Tatiana Berghel si locuiesc in Bucuresti
Apelez la dvs. in speranta ca poate cineva imi va putea da o sugestie sau ma va putea ajuta in rezolvarea problemei mele. De fapt as dori sa stiu daca am vreo sansa sa gasesc o persoana din Romania, care traieste in New York. Numele sau este Buican Ion (nu sint sigura deprenume).Am incercat pe site-uri gen "people search" dar toate sint numai cu plata, si cum eu am un salariu de aprox. 200 EUR pe luna, nu mi-am permis sa platesc. Il caut pe acest domn deoarece este proprietarul unui apartament din bucuresti, apartament situat deasupra apartamentului meu. De aproape 5 ani de zile, de cind mama acestui domn a decedat, in apartamentul ramas liber s-au mutat doua individe (mai colorate)pripasite in bucuresti de pe undeva din Tg. Mures, cu un copil minor, iar in prezent cu doi copii minori (cea mai tinara dintre ele anascut intre timp). Nu m-ar fi interesat cine sta sau ce face in apartamentul de deasupra mea, atita timp cit, datorita bubuielilor, obiecte grele trintite si multe altele, au dus la deteriorarea apartamentului meu (tot tavanul locuintei mele este crapat, si nu mai spun de inundatia permanenta din baie). Stiu de la vecinii de pe scara ca acest domn Buican - emigrat in SUA si locuitorin New York - este in relatii (nu stiu ce fel de relatii) cu cea mai in virsta dintre cele doua individe (de fapt sint mama, fiica si nepoti). Nu mai stiu ce sa fac, am incercat sa iau legatura cu membrii familieidin tara, dar mi-au spus ca totul depinde de acest domn Buican (el fiind fiul doamnei Buican, decedata acum 5 ani, care a locuit deasupra mea).
Poate vi se pare ciudat, sint convinsa ca in SUA nu exista astfel de probleme - un vecin, care locuieste fara nici o forma legala (cum sint cele doua) sa-ti distruga practic proprietatea. Am apelat si la politie de nenumarate ori, dar in afara de o amenda de 70.000 lei, nu au facut nimic. Ce sa va spun, sint in primul rind o mama disperata, deoarece din cauza zgomotelor infernale, fiica mea, eleva de liceu a fost nevoita sa invete numai dupa ora 23 (cind se mai potoleau cei de sus), regim de viata care i-a declansat o imbolnavire a celulelor hepatice (citoliza hepatica). Cum s-ar fi rezolvat o astfel de situatie in SUA?
Cu speranta in Dumnezeu si in suflet astept de la dvs sfaturi si raspunsuri
Va multumesc
Tatiana Berghel

Reply With Quote
ostalCode w:st="on">98155-3929</st1