Buna ziua,
Am inteles ca se pot trimite pachete din Miami prin restaurantul Transilvania si din New York prin Atlas Shipping.
Bun, dar stie cineva de o modalitate de a trimite pachete din Romania in Miami (de exemplu) mai ieftin?
Buna ziua,
Am inteles ca se pot trimite pachete din Miami prin restaurantul Transilvania si din New York prin Atlas Shipping.
Bun, dar stie cineva de o modalitate de a trimite pachete din Romania in Miami (de exemplu) mai ieftin?
Nu ma poate ajuta nimeni?
add me ady_alex14@yahoo si iti spun ca cunosc pe unu din Pennsylvania care trimite pachete in romania sau 6109064658 ok salut
Chitu A. Alexandru
pe mine ma intereseaza DIN Romania in State.
Si pe mine ma intereseaza o modalitate mai ieftina de a trimite pachete din Romania in State...
mai stiu eu un pocait in pennsylvania Reading care trimite pachete in romania. si sa sti c apoti trmiter orice. am prieteni care au trimis materiale de constructii microwaves aur calculatoare imprimante. toate au ajuns la destinatar fara nici o problema. pe asta ghita il cheama no daca vreti va aflu numaru si vilpostez aici pe forum. ok va salut pe numa bine
Chitu A. Alexandru
Posta Romana..... eu tot timpul am primit pakete din romania si nu a costat destul de mult...
Eu unul nu as avea incredere in alte persoane sa umble cu paketul meu...mai ales cand primesc palinca))
Succes..
A.
Nici eu nu prea as lasa alte persoane sa manevreze pachetul meu... Ma gandeam la o modalitate "oficiala", gen posta sau asa ceva, dar mai ieftin. Nu ca la posta ar fi in deplina siguranta, dar oricum...
Whatever
poti trimite scrisoare cu bani in ea din USA in RO ? adik ce sanse are sa ajunga ? in caz ca nu ma o trimit ei mi-o da inapoi sau ramane la ei :| ?
Viata o intelegi privind inapoi si o traiesti privind in fata.