PDA

View Full Version : parerea ta conteaza [2]

Pages : [1] 2

sorin
04-19-2008, 02:01 PM
va invit sa continuati sa postati idei si sugestii legate de buna functionare a acestui forum.

Sherlock
04-23-2008, 06:41 PM
desi am dorit sa deschid un topic cu parerea noastra nu conteaza totusi am decis sa scriu aici.

Poate imi explici de ce ai sters o postare de astazi?

sorin
04-24-2008, 02:26 AM
godrimartis, dupa un an si ceva pe forum, ar fi trebuit sa afli ca exista topicul "off topic, aberatii....", unde se muta unele din mesajele care nu sunt la subiect. verifica si dupa aia acuza.

desi am dorit sa deschid un topic cu parerea noastra nu conteaza

atitudinea ta cu tendinta asa, un pic ostila, sau ceea ce poate tu numesti sau crezi ironica, nu doar impotriva administratiei forumului ci a multor forumisti, nu cred ca te ajuta la ceva. singura perioada cand, dupa parerea mea, ai scris normal, a fost cand ai avut nevoie de informatii, iar dupa aia ai incercat sa-ti dovedesti o anumita superioritate fata de alti forumisti. ca ai reusit sau nu, las pe ceilalti sa-si faca o parere. poti aplica cu brio regula "forumistii nostri sunt la fel de inteligenti ca noi".

Sherlock
04-24-2008, 03:14 AM
nu stiu de unde ai tras concluzia de aer inteligent dar cred ca ma incurci cu altcineva, ieri cand am scris acel mesaj nu era mesajul meu nici unde, am dat la active topics si cu o zi inainte si nu era. Iar acum cand in sfarsit l-am gasit apare intre topicele din 21 aprilie cel de 23.

Si totodata ma bucur ca ai avut iar timp de mesajul meu care a fost un mesaj "comic" fata de mesajele postate la care am facut referire

"hai taca-ti botu ala prost!"

"wait a sec...de ce nu 10%? Ce, eu primesc pe sarite? Nu e corect! Anticristule, numai din cauza ta fitiar mata-a dracu"

Aceste doua mesaje sunt total la obiect dupa parerea ta. OK.
Totodata ma bucur ca publicarea datelor personale ale mele dintr-un text total lipsit de macar un gram de

04-24-2008, 03:59 AM
Am mai amintit odata politicienii romanii pe care toata lumea ii injura si am precizat ca ei de fapt sunt oglinda noastra, iar comportarea ta ca administrator al acestui site este un exemplu bun, aplici regulile cand ai timp si la cine ai timp, ei fac acelasi lucru dar la o alta scara.

Nu stiu ce au politicienii romani cu acest site,si nici nu stiu ce te-a suparat asa tare,dar cred ca trebuie sa fim toti mai buni,pentru ca toti saintem supusi greselii.

sorin
04-24-2008, 08:24 AM
godrimartis, ti-am mai spus si iti repet, ca nu am timp sa fac baby sitting cu tine, care te-ai plans de cand ai venit pe acest forum. tu sa-ti vezi doar de treaba ta, nu sa faci pe politistul sa-mi arati cine crezi tu ca greseste, ca la gradinita, cand spui ca pe tine te-a tras de urechi, dar pe gigel nu, desi si el a facut pozne ca si tine.

inclin sa cred ca intelegi bine limba romana, asa ca daca faci o ancheta in trecut (ca am vazut destule exemple de ale tale), o sa gasesti ca am spus undeva ca postarea de informatii publice, gasite pe alte websiteuri publice, nu se connsidera informatii confidentiale. sper ca ai inteles de data asta.

in legatura cu aratatul cu degetul la altii, daca ai de raportat un comportament neadecvat, foloseste butonul

Sherlock
04-24-2008, 08:50 AM
se pare ca am gresit topicul, parerea (ta=SORIN)conteaza, eu am crezut ca este parerea noastra, scuze

Prin postare ta mi-ai dat dreptate, seful e sef ce conteaza care sunt regulile. Degeaba suntem in America tot sange de roman curge in noi.Am crezut ca eu un site public nu un blog personal.

Numai am nici o parere.

sorin
04-24-2008, 09:01 AM
iti cer pentru ultima data, ori sa te opresti, ori sa mergi pe alte forumuri care-ti ofera libertatea pe care o doresti. vei fi suspendat, daca mai postezi pe acesta tema, la care esti singurul care se plange.

sauzimdebine
04-24-2008, 04:33 PM
Ce o fi si cu ungurasii astia in zilele noastre ... pana si cei cat de cat simpatici vor autonomie

04-24-2008, 08:56 PM
Ce o fi si cu ungurasii astia in zilele noastre ... pana si cei cat de cat simpatici vor autonomie. Faci ce faci si-i mai dai cite una cu "ungurasii"! Nu cred ca se incadreaza la "sugestii,critici..."Ungurasii care scriu aici cred ca au toti cetatenie romana,si n-am citit sa fi scris nici unul "romanasii" nicaieri.

sauzimdebine
04-26-2008, 03:04 AM
elliane, nu pricep ce are "aia" cu prefectura ... nici "ungurasii" sau romanasii" cu parerea mea, asa ca ... ma las pagubas. Cum vrei tu si om mai vedea.

04-26-2008, 10:47 AM
Cum vrei tu si om mai vedea. Eu vreau un Pasti fericit si tot asa iti doresc si tie.

browneyes
05-02-2008, 09:49 AM
draga sorin am si eu o intrebare: crezi ca se poate introduce un topic cu mamici si copii? sau gradinite, scoli, ....am vazut ca e cate una doua idei de educatie. crezi ca ar mai fi mamici interesate? eu nu stiu sa postez si nici nu am experiente dintr-astea. dar sunt mamica intai de toate si asta e un subiect-copiii- care cred ca ar putea implini un topic intreg
ce crezi?
sunny

sorin
05-02-2008, 10:16 AM
poti sa deschizi orice topic vrei, atata timp cat subiectul e decent.

Loniia
05-10-2008, 04:22 AM
Azi defiecare data cand intram si voiam Activ topics..imi aparea...Service Unavailable

sorin
05-10-2008, 04:45 AM
Loniia, s-a discutat mai demult problema acesta, care este temporara, adica iti apare pentru un anumit numar de secunde si apoi isi revine. in curand, vom schimba gazda (host) pe care tinem websiteul si sper ca o sa fie mai bine. azi o sa fie si forumul inchis o perioada.

Loniia
05-10-2008, 05:05 AM
Multumesc sorin ,daca sunt probleme -de orice fel cred nu doar eu si ceilalti forumisti si-ar dori sa fie informati.

ramos
05-10-2008, 03:13 PM
Daca parerea mea conteaza, parerea mea e ca mi-e cateodata asa de fricasa n-ajung laoff-topic ca nu mai am pareri. Si tot cateodata asa de frumos curge discutia ca-i pacat s-o intrerupeti aruncand acolo, la off-topic, idei valoroase care, rupte din context se banalizeaza. Daca la mine vin musafiri (acus suna la usa), eu nu le voi impune subiectul discutiei pe seara respectiva. Asadar, zic ori sa desfiintati off topic, ori sa lasati la latitudinea initiatorului luarea deciziei de a curma discutiain acest mod absolut neospitalier.

sorin
05-10-2008, 05:49 PM
ramos, din pacate, nu cred ca-ti voi putea indeplini dorinta, deoarece, uneori, discutia o ia razna, ba chiar uneori vin cate unii si posteaza ca nuca in perete, mesaje publicitare, sau mai stiu eu ce, cazuri in care ma vad nevoit sa tratez aceste mesaje ca fiind in afara subiectului si sa le sterg sau sa le mut.

am sa-ti propun un targ totusi, prin care promit ca nu ma mai intereseaza acest subiect, daca tu reusesti sa scoti din dictionarul limbii romane cuvantul moderator.

fifi
05-11-2008, 03:04 AM
toata lumea "tremura" de frica off topic ului dar eu cateodata recurg la mici siretlicuri adica spun ce am de spus in momentul discutiei deja divagate de la subiect, apoi introduc, la plesneala, mai mult sau mai putin subtil, un cuvant rupt din titlu, dar ce parca numai eu?!

n-ar fi rea nici ideea ca cei care initiaza topicul sa pastreze cursul discutiei dar ce te faci cand initiatorul decat arunca piatra si apoi nu mai da pe acolo, sau sa nu mai vorbim de cei care, chiar in topice deschise de ei/ ele, topaie de la o idee la alta

trebuie sa recunoastem ca in general, moderarea este destul de indulgenta si sunt multe topice in care de la jumate incolo n-a mai postat nimeni on topic.

am glumit cu "tremuratul" de off topic, mie chiar nu mi-e frica de el, ci de cate ori postez si stiu ca e cam aiurea imi zic in sinea mea: "Pazeste-te off topic, vine fifi!" si da, chiar nu este motiv de ingrijorare, cine e interesat de ideile tale, te citeste oriunde, sa vezi tu ramos, pe alte forumuri unde primesti avertismente daca postezi off topic, ala da necaz.

sorin
05-11-2008, 04:07 AM
Azi defiecare data cand intram si voiam Activ topics..imi aparea...Service Unavailable

revin in legatura cu acest mesaj si alte mesaje similare:

am cumparat deja un nou plan de hosting/gazduire si tranzitia va avea loc saptamana viitoare. sper ca astfel voi scapa pentru intotdeauna de deranjantul mesaj "service unavailable". va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada pana acum si mai rabdati cateva zile!

05-11-2008, 06:58 PM
Mergea mai bine la "tip of the day" dar e inchis. Daca uitati sa salvati cumva mesajul si ati dat post reply si a aparut Service Unavailable, nu va luati la bataie cu computerul ci doar refresh, retry, putina rabdare si in mod normalrevine pagina cumesajul vostru postat.

sorin
09-30-2008, 06:59 AM
angeline,
daca vrei sa vezi toate postarile, vezi mai jos “Display Options” si acolo in loc de “last 100 days” cum e setat forumul, alege “Beginning” si apoi click pe “Show Threads” si vei vedea toate topicele d ela inceput. poti de asemeni sa alegi sa vezi topicele din ultimul an.:)

usdream
10-29-2008, 08:19 PM
Sorin, ce este "rep power" ? ca eu am 3 acolo ? si patratelul verde ? e de bine sau de rau ? ...eu doar acum acum am remarcat aceste lucruri si am vazut ca si alti forumisti au la fel. Poate asa e de cand s-a redeschis, insa pt mine o o noutate , desi resfoiesc zilnic forumul, n-am mai dat atentie detaliilor de genul asta.

sad_rain
10-29-2008, 08:35 PM
Sorin, ce este "rep power" ? ca eu am 3 acolo ? si patratelul verde ? e de bine sau de rau ? ...eu doar acum acum am remarcat aceste lucruri si am vazut ca si alti forumisti au la fel. Poate asa e de cand s-a redeschis, insa pt mine o o noutate , desi resfoiesc zilnic forumul, n-am mai dat atentie detaliilor de genul asta.

probabil ca e legat de vechimea pe forum..zic si eu (desi nu pe mine m-ai intrebat)..dar ma intrebasem si eu dimineata ce inseamna..:)

usdream
10-29-2008, 08:39 PM
bine ca nu sunt singurul care isi pune astfel de intrebari ...o sa ne lamureasca Sorin.

sorin
10-29-2008, 08:42 PM

astea au fost introduse azi. e o modalitate ca forumistii sa avalueze postarile celorlalti forumisti ca fiind postari bune sau nu. in functie de acestea, fiecare forumist isi va construi propria reputatie ca forumist.

usdream
10-29-2008, 08:47 PM
ok , deci n-am luat-o eu razna, crezand ca-s ultimul care a luat la cunostinta.

sorin
10-29-2008, 09:04 PM
ca sa punctezi pozitiv sau negativ o anumita postare, trebuie sa faci click pe simbolul ala ca o balanta.

nicoletamihaela
10-30-2008, 02:03 AM
Si cum se diferentieaza culorile la patratele?...Ca si eu am observat ...Sa stim cand e de rau sau nu....De exemplu am vazut ca tu Sorin ai culoarea albastru marin,unii au verde prazuliu,plus un numar langa...Plus balanta aceia...
Te rog explica-ne mai pe larg ,cum functioneaza,ce rol au si daca foloseste la ceva...

Te intreb din nestiinta,nu cu vre-o intentie....

Multumesc anticipat pentru raspuns....

fifi
10-30-2008, 04:52 AM
În notificarea primită pe pm despre cele 15 puncte de penalizare primite pe forum scrie şi asta: "This infraction is worth 15 point(s) and may result in restricted access until it expires."

la ce se referă şi în ce constă?

p.s. acest mesaj al meu este offtopic, am vrut şi trebuia să-l postez la „Admin, pareri, discutii, clarificari” dar este închis.

sorin
10-30-2008, 06:25 AM
Si cum se diferentieaza culorile la patratele?...Ca si eu am observat ...Sa stim cand e de rau sau nu....De exemplu am vazut ca tu Sorin ai culoarea albastru marin,unii au verde prazuliu,plus un numar langa...Plus balanta aceia...
Te rog explica-ne mai pe larg ,cum functioneaza,ce rol au si daca foloseste la ceva...

Culorile vor fi un criteriu de clasificare a calitatii postarilor. Fiecare forumist are acum posibilitarea sa coteze ca negative sau pozitiva orice postare a unui forumist. Pentru aceasta faci clic pe balanta si ai optiunea “approve” adica consideri ca e o postare buna, sau “disapprove” adica o consideri o postare proasta (la “disapprove” trebuie neaparat sa bagi si un comentariu”. Aceste “voturi” vor fi vizibile in conturile voastre cand faceti click pe CP (stanga sus). In acest sens, forumistii vor putea fi cotati de ceilalti forumisti, in privinta calitatii postarile.
La mine e de alta culoare, pentru ca nu puteti vota administratorii.

În notificarea primită pe pm despre cele 15 puncte de penalizare primite pe forum scrie şi asta: "This infraction is worth 15 point(s) and may result in restricted access until it expires.".

Asta inseamna exact cum scrie ca “may result”, adica e posibil, nu obligatoriu ca aceasta sa atraga posibilitatea de a nu putea accesa unele optiuni/portiuni de pe forum, sau deloc, daca esti suspendata.

fifi
11-02-2008, 05:10 PM
o idee excelentă, sorine să încui topicele de la avertismente că eu una sigur mai înfulecam câteva procente cu gura mea mare dar aşa am ocazia să iau o gură de aer şi să mă gândesc de 2 ori de ce ai luat acele decizii. Până la urma urmei tu eşti omul (cu calităţi şi defecte ca şi noi toţi, de altfel) pus în dificila poziţie de făcător de pace.

fie că mă mai penalizezi o dată, să am compasiune pt cine ştiu şi cred eu că merita, nu mă poate opri nimeni, niciodată. :)

„Fericiţi făcătorii de pace...”

sauzimdebine
11-02-2008, 05:53 PM
... a fost penalizat degeaba. El facea o constatare, in nici un caz o remarca. Nici pe departe sa fie vorba de a gratula cu un compliment. Dar de cand cu acest sistem nou, in care unii dau si tot ei tipa sa fie aparati se pare ca multe greseli se vor mai face. Iar acum astept cele % de penalizare, ca doar am comentat o decizie a administratiei. :shutup:

PS. De fapt am sa ma autodenunt ca asa-mi trebuie, om batran si stau pe aici sa ma cert cu femeile.

sorin
11-02-2008, 06:17 PM
... a fost penalizat degeaba. El facea o constatare, in nici un caz o remarca. .

banuiesc ca o sa-ti multumeasca pentru ajutor, dar decizia ramane neschimbata. insasi expresia in sine constituie o jignire a ochilor celor care citesc.
in ceea ce priveste autodenuntul tau, cu sau fara el tot dadeam cartonas pentru proteste :)

fifi
11-06-2008, 07:54 PM
am fost notificată pe email de postarea unui mesaj pe acest topic a lui AdyC dar nu-l văd, numai eu? sau unde e?

fifi
11-06-2008, 08:02 PM
What if I don't want anyone to see my reputation?

You can disable the display of your reputation by going to your User CP and selecting Edit Options. On this page you will find a check box labelled 'Show Your Reputation Level'. Un-checking this box will remove the display of your reputation and replace it with the Reputation Disabled icon. You can still give and receive reputation while your reputation display is disabled.

de unde?! nici vorbă de aşa ceva la mine, sau o fi numai la mine din cauză de reputaţie proastă? :))

sorin
11-06-2008, 08:03 PM
am fost notificată pe email de postarea unui mesaj pe acest topic a lui AdyC dar nu-l văd, numai eu? sau unde e?

regula de aur este sa cauti la off topic cand nu gasesti ceva.

What if I don't want anyone to see my reputation?

You can disable the display of your reputation by going to your User CP and selecting Edit Options. On this page you will find a check box labelled 'Show Your Reputation Level'. Un-checking this box will remove the display of your reputation and replace it with the Reputation Disabled icon. You can still give and receive reputation while your reputation display is disabled.

de unde?! nici vorbă de aşa ceva la mine, sau o fi numai la mine din cauză de reputaţie proastă? :))
aceasta optiune nu este activata.

fifi
11-06-2008, 08:10 PM
regula de aur este sa cauti la off topic cand nu gasesti ceva.

nu, am căutat peste tot la off topic şi această postare nu este sau nu se vede la mine :(

From: "Romanian-Portal.com Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afacer" <webmaster@romanian-portal.com>Add sender to Contacts To: c***@yahoo.comDear fifi,

AdyC has just replied to a thread you have subscribed to entitled - parerea ta conteaza [2] - in the Sugestii, critici, pareri - parerea ta conteaza / Feedback forum of Romanian-Portal.com Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

This thread is located at:
http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=9964&goto=newpost

Here is the message that has just been posted:
mda, curios cum sauzim isi apara amicul, care nu se sfieste sa atace la persoana total gratuit.
pe de alta parte, nea sauzim, matale esti cam acid, si m-ai atacat de cateva ori, insa am evitat un clinci; asta pentru ca te consider mai in varsta. Si eu de regula ii respect pe cei cu mai multi ani ca mine...insa m-am intrebat de ce nu e si invers. Asta asa ca tot facem pe moralistii. :-?

There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again.

All the best,
Romanian-Portal.com Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit: mă rog, nu-ţi bate capul sorine, voiam să ştiu dacă doar la mine nu se vede acea postare sau mai sunt şi alţii.

nicoletamihaela
11-10-2008, 02:27 PM
Stiu ca nu este ok sa fac remarca asta,dar albastrul asta este crunt pentru ochi..Pentru mine este si mai obositor,din cauza ca stau aproape 12 ore cu ochii in leptop,si cand sa ma relaxez ,pacc ma izbeste albastrul...

Sorin,te rog nu te supara,dar mai odihnitor era verdele (zic si eu o parere)..
Multumesc anticipat,si inca o data imi cer scuze daca supar cu parerea mea...

webmaster
11-10-2008, 04:33 PM
...dar albastrul asta este crunt pentru ochi...

fixed!

problem occurred due upgrade .. sorry! :)

usdream
11-10-2008, 09:11 PM
Pe mine de deranjeaza la ochi scrisul rosu pe fond albastru. Uneori parca vad dublu de parca "tremura" scrisul - sau poate am inceput sa am probleme cu ochii. Daca ar fi dupa mine as schimba scrisul rosu cu un galben, dar ar fi prea mult galbn in pagina. Pt mine bara de sus (unde sunt : user CP , FAQ , etc) este f odihnitoare.

sorin
11-10-2008, 09:19 PM
Pe mine de deranjeaza la ochi scrisul rosu pe fond albastru.

nu stiu cum vezi tu albastru, ca la mine e verde. incearca "log out" de pe forum, apoi "delete cookies" si "delete temporary files" si intra din nou pe forum.

usdream
11-10-2008, 11:14 PM
Sorin, multam fain !!! am facut cum m-ai sfatuit si am "intrat" in normal. A disparut albastrul !!!!

Ninu.
11-11-2008, 10:52 AM
nu stiu cum vezi tu albastru, ca la mine e verde. incearca "log out" de pe forum, apoi "delete cookies" si "delete temporary files" si intra din nou pe forum.
"delete cookies" si "delete temporary files" eu nu le gasesc deloc..si ma omoara de-a dreptul dungile albastre..va rog sa-mi explice si mie cineva unde sint..dar ca la unu cu 2 clase nu ca la unu cu facultate..ca atunci imi explica degeaba....va multumesc frumos...:)

sauzimdebine
11-11-2008, 11:16 AM
... pe bara de sus gasesti tools - apoi alegi (internet)options - si vei gasi delete temporary files si delete cookies.

Ninu.
11-11-2008, 02:47 PM
Multumesc frumos..am reusit..am scapat de dungi...acum e mult mai bine...si ma mir si eu ce mult discomfort iti pot crea niste banale dungi....daca nu simteam pe viu nu credeam.....:)

fifi
11-12-2008, 08:38 PM
aţi scăpat de dungile albastre dar eu nu pot scăpa de paranoia că s-a prevăzut parcă în regulament, odată, cândva, că pe un topic deschis într-o limbă se presupune să se posteze în aceeaşi limbă, pe mine una mă ia ameţeala de la atâta rongleză care se practică la greu peste tot, başca că eu aş ştii vreo boabă de limbă română dar engleză nu ştiu nici atât şi-n capul meu, din cauză de citit pe majoritatea topicelor, e o varză totală.

aşadar şi prin urmare, în ce limbă scriem pe forum mai contează sau nu?! :-?

sorin
11-12-2008, 08:50 PM
aşadar şi prin urmare, în ce limbă scriem pe forum mai contează sau nu?!

scrieti si in chineza din partea mea. momentan am prea putin timp disponibil sa fac anchete si in domeniul asta. probabil ca daca eram educator la o gradinita aveam mai mari sanse sa fac ordine decat cu oameni maturi.

Rebela
11-13-2008, 09:46 AM
Eu nu mai vad nici un video clip. Toate imi apar ca niste patrate mari albe cu un x rosu in coltul sting sus. Stie cineva de ce?

sorin
11-13-2008, 10:04 AM
Eu nu mai vad nici un video clip. Toate imi apar ca niste patrate mari albe cu un x rosu in coltul sting sus.
mai reporneste computatorul din cand in cand, sterge cookies, fisiere temporare, etc. probabil nu mai are (era sa zic "nu ai") memorie suficienta uneori.

Rebela
11-13-2008, 05:52 PM
mai reporneste computatorul din cand in cand, sterge cookies, fisiere temporare, etc. probabil nu mai are (era sa zic "nu ai") memorie suficienta uneori.

Am sters tot. Mai sint si alte pareri? Asta nu merge. :(( Memorie e mai mult decit as avea nevoie vreodata pe laptopul asta.

nicoletamihaela
11-13-2008, 06:01 PM
Am sters tot. Mai sint si alte pareri? Asta nu merge. :(( Memorie e mai mult decit as avea nevoie vreodata pe laptopul asta.
Cand patesc asa,eu scriu de mana ...Ceva de genul:
[YOUYUBE]codul melodiei,ala de scrie dupa doua liniute[/YOUTUBE]
Ca si eu am aceiasi problema ..Probabil ca leptopurile nu percuteaza la iconita lui youtube intotdeauna...
Si daca dai perview si tot nu le vezi,cauta alt videos al aceleiasi melodii sau filmulet, cu alt cod..

Rebela
11-13-2008, 06:04 PM
Nico, eu nu le vad pe cele postate de oameni aici deloc...de vreo doua zile. Nu vad nici un clip youtube..de la nimeni. Numai un patrat alb in locul tuturor clipurilor de pe forum.

fifi
11-13-2008, 06:14 PM
ma ajută şi pe mine cineva, vă rog, în legătură cu bulinele roşii şi verzi pe care le-am primit şi pe care le putem vedea la UserCP. Eu am 7 în total dar din moment ce au trecut de 5, pe cele două dinainte nu le mai văd pe nicăieri. :peace:Este vorba iarăşi de o chestie de setare a forumului şi nu ştiu eu ce şi cum?

mulţumesc anticipat!

sorine, referitor la scrierea în limba în care s-a început topicul, nu cred că e tocmai profesional să ne laşi să scriem şi în chineză, chiar ca un educator ce eşti, mai dă-ne cu regulamentul din când în cap, reaminteşte-ni-l dacă nu e un efort prea mare...

nu aş insista pe această temă dar adu-ţi aminte motivele pt care s-a infiinţat acel punct din regulament, şi anume că sunt mulţi forumişti care trăiesc în Ro şi nu cunosc limba engleză.

sorin
11-13-2008, 08:41 PM
Rebela, poate cunosti vreun calculatorist care sa te ajute cu sfaturi. Mai mult de atat nu cred ca te pota ajuta.

fifi, fiecare poate face munca de educare pe acest forum, pentru ca de unul singur nu fac fata. iti sugerez sa trimiti un pm celor care scriu in rogleza, sau posteaza in engleza pe topice deschise in limba romana, sa le dai linkul cu regulamentul (unii/unele poate nu l-au citit inca), iar daca nu vezi o schimbare in modul de postare, poti sa le dai punct negativ si la comentarii sa spui de ce. sunt sigur ca astfel se vor gandi data viitoare inainte de a posta. multumesc anticipat pentru ajutor!

ramos
11-13-2008, 09:26 PM
Tot mai mult imi seamana forumul a Big Brother. Nu cu jocul ala idiot, ci cu cel din 1984. Nu stiu daca parerea mea conteaza.

sorin
11-13-2008, 09:51 PM
Tot mai mult imi seamana forumul a Big Brother. Nu cu jocul ala idiot, ci cu cel din 1984. Nu stiu daca parerea mea conteaza.
in acest caz specific, parerea ta nu conteaza.

Rebela
11-13-2008, 10:05 PM
Intrebare: LOL...e considerat cuvint in Engleza oare?

Oricum, la regulament scrie ca:

"Mesajele postate intr-o alta limba decat cea in care a fost deschis un anumit topic, vor fi considerate ca nefiind la subiect, sau off-topic si vor fi mutate pe topical “off topic, aberatii de tot felul” sau sterse."

In acest caz, cum ramine cu moderarea propriilor topice? Am observat ca unii moderatori precizeaza chiar sa nu se sterga nici un mesaj indiferent daca este off topic. Totodata, cum ramine cu topicele deschise in doua limbi? Dar daca am traduce in paranteza cuvintele in limbi straine pentru cei care nu cunosc si se simt deazavantajati ca nu pot participa la discutii?

Multumesc pentru atentie.

ramos
11-13-2008, 10:09 PM
in acest caz specific, parerea ta nu conteaza.

Scuzati, am omis faptul ca pe acest topic se insereaza doar pareri care conteaza.

sorin
11-13-2008, 10:19 PM
Intrebare: LOL...e considerat cuvint in Engleza oare?
cred ca da. nu cred ca e in dictionarul romanesc. poti folosi zambaretii in schimb.

Oricum, la regulament scrie ca:

"Mesajele postate intr-o alta limba decat cea in care a fost deschis un anumit topic, vor fi considerate ca nefiind la subiect, sau off-topic si vor fi mutate pe topical “off topic, aberatii de tot felul” sau sterse."

In acest caz, cum ramine cu moderarea propriilor topice? Am observat ca unii moderatori precizeaza chiar sa nu se sterga nici un mesaj indiferent daca este off topic. Totodata, cum ramine cu topicele deschise in doua limbi? Dar daca am traduce in paranteza cuvintele in limbi straine pentru cei care nu cunosc si se simt deazavantajati ca nu pot participa la discutii?

Multumesc pentru atentie.
care moderatori precizeaza sa nu se stearga? daca e vorba de moderatori de pe alte forumuri, nu ma intereseaza.
in legatura cu moderarea propriilor topice, asta nu inseamna ca oricine isi deschide un topic isi poate face propriul regulament. moderare proprie inseamna dupa regulamentul general al forumului :d
daca cineva vrea sa scrie in doua limbi, dar tradus si in limba romana, sa inteleaga tot omul, nu am nimic impotriva. sa vedem daca o sa ai asa mult timp sa-ti traduci toate mesajele.

Rebela
11-13-2008, 10:28 PM
cred ca da. nu cred ca e in dictionarul romanesc. poti folosi zambaretii in schimb.

care moderatori precizeaza sa nu se stearga? daca e vorba de moderatori de pe alte forumuri, nu ma intereseaza.

sa inteleaga tot omul, nu am nimic impotriva. sa vedem daca o sa ai asa mult timp sa-ti traduci toate mesajele.

LOL o sa traduc in paranteza pentru necunoscatori de cite oti il folosesc. E OK. Nu vreau sa se simta ostracizati.

de ex sauzim a cerut sa nu se sterga nimic chiar daca e off topic si i s-a ascultat dorinta

o sa le traduc la oameni tot ce scriu in limbi straine

cu melodiile cum faceam? you tube..etc..

cu tutorials (adica instructiuni mai pe romaneste pentru cei care nu cunosc limba, desigur) si cu tot forumul care are instructiunile in limba engleza...cu asta cum ramine? ce fac bietii oamei care nu cunosc limba? oare cum se descurca ei cu forumul?

se pare ca e doar o singura persoana care se simte dezavantajata de limbile folosite aici ca vad ca nu mai iese nimeni in fata cu pretexte din astea.

Poate ar fi de dorit sa se faca un poll si sa se ceara parerea oamenilor in ce limbi se poate posta si daca au probleme insurmontabile cu limba engleza intr-atit incit sa nu faca fata ca doamna respectiva.

Pare rau de dinsa ca sufera atita din cauza asta. :(

sorin
11-13-2008, 10:34 PM
scrieti si in chineza din partea mea. momentan am prea putin timp disponibil sa fac anchete si in domeniul asta. probabil ca daca eram educator la o gradinita aveam mai mari sanse sa fac ordine decat cu oameni maturi.
ma frecati la cap de-mi vine sa-mi iau razna, asa ca revin la postarea precedenta. scrieti in ce limbi vreti si considerati capitolul incheiat. tot ce am scris inainte se anuleaza. oricum as da-o nu o scot la capat cu voi. nu mai raspund la astfel de intrebari. :bull:

ramos
11-13-2008, 10:41 PM
scrieti in ce limbi vreti si considerati capitolul incheiat. tot ce am scris inainte se anuleaza.

...et voila, apar si rezultatele unor pareri care conteaza.

sad_rain
11-13-2008, 10:43 PM
ma frecati la cap de-mi vine sa-mi iau razna, asa ca revin la postarea precedenta. scrieti in ce limbi vreti si considerati capitolul incheiat. tot ce am scris inainte se anuleaza. oricum as da-o nu o scot la capat cu voi. nu mai raspund la astfel de intrebari. :bull:

eu nu pot decit sa consider discutiile astea demne de a fi mutate la gluma zilei, cu fifi initiatoare de topic. Fifi e o persoana glumeata. Traiasca fifi!!!

sorin
11-13-2008, 10:45 PM
...et voila, apar si rezultatele unor pareri care conteaza.

tocmai datorita acestor rezultate nu ti-am mutat mesajul la aberatii, deci ar trebui sa fii fericit

fl%rin
11-13-2008, 11:22 PM
Eu nu mai vad nici un video clip. Toate imi apar ca niste patrate mari albe cu un x rosu in coltul sting sus. Stie cineva de ce?
Daca ai schimbat browser-ul, trebuie sa instalezi flash player pentru browser-ul respectiv. Daca nu, incearca oricum reinstalarea flash player-ului.

sauzimdebine
11-14-2008, 04:03 AM
de ex sauzim a cerut sa nu se sterga nimic chiar daca e off topic si i s-a ascultat dorinta

(
Daca ai avea si bunul simt sa scrii pana la capat, cand este vorba de numele forumistilor, ar fi si mai bine. Dar de, de unde nu e nici Creatorul nu cere, dar apoi eu un muritor de rand. Cam din acest motiv noi nu putem avea ceva in comun, vreodata, in viata reala. Pentru ca pur si simplu modul in care-ti prezinti gandurile in scris defineste respectul de-l porti celor de te vor citi.

Dupa cum am spus in cererea mea, desi par pe langa subiect, toate mesajele au legatura cu el. Si dupa cate am vazut asa a fost. Sorin, iubitor de forumisti cum este, si atunci ca si alta data, nu a mutat mesajele si nici nu a dat sanctiunile de se meritau.

fifi
11-14-2008, 04:04 AM
Îmi pare rău că postarea mea despre scrierea în limba română a fost interpretată în lumina ciocănelilor de pe forum din ultimul timp. Intr-adevăr s-au simţit cu musca pe căciulă cele care au folosit mai mult în ultimul timp, nu e vorba numai de ele două, mie mi-e teamă să nu ia şi mai mult amploare acest lucru.

Mi-aduc aminte ce-mi spunea mai demult cineva despre garfield: „îmi plac tare mult postările lui dar de câte ori îl văd logat mă ia frica să nu scrie si de data asta în engleză pentru că nu înţeleg nimic”.

Problema asta mă ,„freacă” mai demult dacă vă aduceţi aminte şi am vrut să dau chiar o mână de ajutor în acest sens http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=8896

E uşor ridici din umeri când te-ai văzut cu sacii în căruţă şi să spui, eu am învăţat engleză, să pună mâna să înveţe şi alţii, fără să te gândeşti că sunt oameni care s-au stabilit de ex. în Germania, au învăţat deja a doua limbă, poate le e greu s-o mai înveţe şi pe a treia, sau oameni care sunt mai în vârstă sau plini de alte griji în Ro decât să stea cu dicţionarul în mână ca să înţeleagă ce vrem noi, conaţionalii lor să spunem. Am de asemenea o amica stabilită în Quebec, ştiu o să spuneţi hai-deh că e tot Canada, dar uite că ea nu ştie engleză, la fel ca 3 sferturi din populaţia de acolo.

Aşa în plus şi suplimentar menţionez că printre românii mai de calitate din Canada, sunt foarte ironizaţi cei care folosesc „rongleza” inteţionat, chiar dacă lor li se pare că sunt „cul” sau "cute".

Rebela şi sad_rain, acum voi chiar aţi luat-o de bună cu ale lupte?! De acum încolo veţi sări pe mine orice sau oriunde aş scrie pe forum?! Eu cred că e suficient cât şi în ce fel mi-aţi pomenit numele peste tot, de ce nu vă opriţi şi să mă lăsaţi şi pe mine să-mi văd de „amărâta” mea viaţă în pace?!

P.S. sorine de întrebarea mea despre salvarea punctelor roşii şi verzi, însoţite de mesaje, după ce au trecut de 5 ştii ceva?

sauzimdebine
11-14-2008, 04:14 AM
fifi, tu tot nu ai inteles ca in cazul tau regulamentul nu se aplica. Sau si daca se aplica nu se schimba nimic? Tu chiar crezi ca Nenea Iancu a inventat toate chestiunile acestea? Te inseli. Sunt franturi de viata mioritica adevarata.

Suflet_solar
11-14-2008, 06:59 AM
Parerea mea conteaza? Ok, hai sa vedem daca...

Atunci cand am venit in USA, cativa ani in urma, auzeam pe conationalii mei vorbind romaneste, si tot presarau ici si colo cuvinte in engleza. Marea majoritate asa vorbesc, pot sa spun chiar ca mai curat romaneste vorbesc cei ce au venit mai demult, decat cei ce au doar cativa ani. Mi se parea absurd: ''Ia uite si la astia, s-au americanizat". Cred ca nici-un an n-a trecut si m-am trezit vorbind la fel! Romaneste amestecat cu cuvinte in engleza. Auzindu-ma, prea des(chiar si acum) mi-am zis; "Ah, si-i condamnam pe altii...Shame on me!":)
Deci, dragilor, asta e! Traind aici, incercand sa ne adaptam, na, vorbim engleza la job-uri si cu prietenii sau acasa , normal, vorbim romaneste. Dar ne-au intrat in vocabular cuvinte folosite prea des, gen "Hi" sau "Bye"(eu asa-mi salut familia acum, vorbind la telefon, ei s-au obisnuit deja) sau altele, multe altele.

Parerea mea este ca, vorbind de forum, nu-i bine sa se exagereze in nici-o privinta, atata tot! Adica, se mai strecoara da, cate-un cuvant in engleza, LOL sau ma rog(eu asta cu LOL n-am stiut multa vreme de unde vine, dar am supravietuit; si cand am aflat ce-nseamna, sa pic pe jos de ras, cand mi-am dat seama cate probleme-mi facusem, ca ce-o fi aia ).
Nu putem condamna nici pe cei ce le folosesc aceste cuvinte, mai ales cand nu se abuzeaza,caci le-au intrat oarecum in vocabular. Dar eu ii admir (sincer! ) si pe cei care incearca sa le evite si sa scrie curat romaneste! :)

Si inca ceva, ma gandeam aseara la domnul nostru administrator care zicea ca...mai ca-si pierduse rabdarea cu atatea dezbateri.
A incercat cineva sa se puna in pielea dumnealui? Numai asa, sa vada cum ar trebui procedat, intr-o situatie sau alta....
Sa ne traiesti, Sorin si sa procedezi intotdeauna cum crezi ca-i mai bine, oricum ai face, desigur, nu poti multumi pe toata lumea, nici Dumnezeu nu poate! :-$

Rebela
11-14-2008, 11:35 AM
Daca ai schimbat browser-ul, trebuie sa instalezi flash player pentru browser-ul respectiv. Daca nu, incearca oricum reinstalarea flash player-ului.

Florin, mii de multumiri!!! Asta era problema. Am reinstalat flash player -ul si acuma totul merge ca inainte.

Rebela
11-14-2008, 11:50 AM
Daca ai avea si bunul simt sa scrii pana la capat, cand este vorba de numele forumistilor, ar fi si mai bine. Dar de, de unde nu e nici Creatorul nu cere, dar apoi eu un muritor de rand. Cam din acest motiv noi nu putem avea ceva in comun, vreodata, in viata reala. Pentru ca pur si simplu modul in care-ti prezinti gandurile in scris defineste respectul de-l porti celor de te vor citi.

Si inca o data ma jignesti fara nici un motiv (decit ca am dat o referire la topicul tau, ca sa imi sustin un punct de vedere). Niciodata nu am folosit butonul sa te reclam la administratie pentru cum mi te adresezi. Imi pare sincer rau ca gindesti asa despre mine. Ai dreptate, in viata reala noi doi nu am avea absolut nici o sansa sa frecventam acelasi cercuri. Continua sa ma faci nesimtita, proasta si lipsita de respect...daca asta te satisface. Cred totusi ca felul cum scrii aici te defineste suficient cit oamenii sa isi faca o idee si despre tine. O zi minunata si sa auzim de bine.

PS Cit despre linkul catre postarea ta la care ma refeream, cred ca deja ti-a fost reamintita. Nu era nimic rau, ba din contra...era un exemplu bun al postarilor tale. Data viitoare o sa dau citatul exact ca sa nu mai existe interpretari.

Rebela
11-19-2008, 10:50 PM
Exista vreo setare prin care sa puteti modifica marimea omuletilor astora (smilies) care deformeaza mesajele pe forum? Sint simpatici dar gigantici.

PS Cu cit mai mici, cu atit mai bine...:)

fl%rin
11-20-2008, 12:38 AM
Florin, mii de multumiri!!! Asta era problema. Am reinstalat flash player -ul si acuma totul merge ca inainte.
Scuze, de abia acum am vazut postarea asta.
Cu placere.

Ninu.
11-20-2008, 12:31 PM
Exista vreo setare prin care sa puteti modifica marimea omuletilor astora (smilies) care deformeaza mesajele pe forum? Sint simpatici dar gigantici.

PS Cu cit mai mici, cu atit mai bine...:)

deci cam aşa ?http://smileyjungle.com/smilies/confused12.gif (http://smileyjungle.com)ori cam asa...?http://smileyjungle.com/smilies/smiling0.gif (http://smileyjungle.com)..nimic mai simplu...http://smileyjungle.com/smilies/happy1.gif (http://smileyjungle.com) si pentru un pupic pe năsic http://smileyjungle.com/smilies/love0.gif (http://smileyjungle.com) iti spun secretul....http://smileyjungle.com/smilies/love51.gif (http://smileyjungle.com)

Rebela
11-20-2008, 01:09 PM
deci cam aşa ?http://smileyjungle.com/smilies/confused12.gif (http://smileyjungle.com)ori cam asa...?http://smileyjungle.com/smilies/smiling0.gif (http://smileyjungle.com)..nimic mai simplu...http://smileyjungle.com/smilies/happy1.gif (http://smileyjungle.com) si pentru un pupic pe năsic http://smileyjungle.com/smilies/love0.gif (http://smileyjungle.com) iti spun secretul....http://smileyjungle.com/smilies/love51.gif (http://smileyjungle.com)

Spune-mi. M-am saturat de gigantii astia....Dau pupicul!!! http://mysmileyz.com/s/th_Kisses_5.gif
http://mysmileyz.com/s/switcheroo.gif

PS Cred ca am gasit. Te-ai ales cu pupicul oricum!

bogdan178
11-20-2008, 06:36 PM
cu Chat revin ati hotarit ??

eu as intra de fiecare data cand as fii online ???

faceti un poll .

bye

sauzimdebine
11-24-2008, 11:33 PM
Tin sa va anunt ca orice forumist poate scrie orice in comentariile care se insotesc punctelor verzi si rosii pe care le acordati si altor forumisti. Spun asta pentru a se evita razbunari inutile in cazuri intelese gresit.

Comentariul meu este profilactic, are caracter general si nu este in nici un caz legat de mesajul postat de biliboaca.

Oricum merci de informatia asta Sorine. tare pretioasa mai e desi veni cam "post mortem" pentru mine.
mi-a fost atrasa atentia prin PM de cineva cu bune intentii (merci pe asta cale oricum) ca este foarte posibil sa fiu in eroare eu in mesajul anterior. comentariul mi-a fost postat de altcineva in numele lui fifi (care nu s-a mai logat de ceva vreme inteleg).

Deci fiind intr datorez scuze lui fifi ca am ironizat-o pe nedrept.

Acu'..... hotu neprins (adica ala de te dadusi drept fifi) e negustor cinstit. da ai grija matale ca acest act e fals in acte si se pedepseste ...

Din combinarea celor doua mesaje de mai sus, primul neavand prea mult sens fara cel de al doilea, reiese ca orice forumist poate scrie la comentarii orice doreste si apoi se poate semna ca fiind alt forumist. Iar toate acestea se pot petrece fara de posibilitatea de a se vedea intentionata subtituire de semnaturi. Ca nu ai nevoie sa te semnezi, sau astfel spus ca nu se vede cine lasa comentariul, ar fi de inteles drept o masura pentru pastrarea pacii sociale pe forum. Dar sa poti lasa un mesaj ca venind din partea altcuiva, fara ca acest lucru sa poata fi determinat, lasa loc aparitiei unor interpretari gresite in legatura cu morala si modul de a fi al forumistilor vizati de fals. Iar acest fapt nu numai ca nu se mai poate intelege dar este de neingaduit. Existenta in continuare a acestei situatii ar putea lasa o pata nu tocmai de dorit asupra integritatii forumului si a administratiei de aceea propun sa fie eliminata.
:-? Daca nu aceasta a fost intentia administratiei masurile de rigoare ar trebui sa apara cat se poate de repede. Altfel, ca si mai sus, nu numai ca forumistii sunt indusi in eroare si-i ataca gratuit pe altii, dar sunt si impinsi spre a incalca regulamentul forumului prin aducerea in public a unui mesaj din particular.

divo
11-24-2008, 11:40 PM
Ok..sauzimdebine..sa vedem atunci ..adevarul! Tu mi-ai dat au ba un cartonash roshu..semnat de tine? Ca poate am fost si eu indusa in oroare!!!;))

Rebela
11-24-2008, 11:51 PM
Nu cred ca bili incalca vreun regulament daca scrie mesajul respectiv aici. Chiar as fi curioasa ce scrie acolo. Comentariile acelea, dupa parerea mea, nu sint "mesaje private".
Oricum din ceea ce a scris sorin, eu am inteles ca el vrea sa precizeze ca unii au un simt al umorului cam straniu.

sauzimdebine
11-25-2008, 12:11 AM
Ok..sauzimdebine..sa vedem atunci ..adevarul! Tu mi-ai dat au ba un cartonash roshu..semnat de tine? Ca poate am fost si eu indusa in oroare!!!;))
:thatsit:

As putea raspunde ca nu este adevarat si ca ma ataci pe nedrept. Tot la fel de bine as putea spune ca da, eu ti-am dat un cartonas rosu. Nu am sa fac nici una nici alta. Menirea acelor mesaje si daruri :gift:este de a ramane in spatiul privat.

Uite, drept exemplu doar si nu pentru a judeca, protesta sau fi impotriva unor trecute intamplari, am sa-ti reamintesc ca, dupa cate probabil stii si tu, in trecut, alti forumisti au fost penalizati pentru incalcarea regulamentului si aducerea unor mesaje de la un subiect de discutie la altul, sub pretextul aducerii unui mesaj privat in spatiul public. Daca atunci au fost impartite sanctiuni, in acest caz, evident de incalcare a regulamentului, o sa incasam amandoi meritat o pedeapsa. Si eu nu vreau sa fiu pedepsit. Nu doar pentru atat. Nu se merita. Deci, draga divo, te invit in particular spre a lamuri apartenenta oricaror daruri semnate cu numele meu.

sorin
11-25-2008, 12:12 AM
Dar sa poti lasa un mesaj ca venind din partea altcuiva, fara ca acest lucru sa poata fi determinat, lasa loc aparitiei unor interpretari gresite in legatura cu morala si modul de a fi al forumistilor vizati de fals. Iar acest fapt nu numai ca nu se mai poate intelege dar este de neingaduit. Existenta in continuare a acestei situatii ar putea lasa o pata nu tocmai de dorit asupra integritatii forumului si a administratiei de aceea propun sa fie eliminata.
constiinta fiecaruia nu poate fi controlata de administratie. oricum, cineva nu poate da cartonase multiple la aceeasi postare si parerea mea e ca daca cineva isi vede de treaba, nici ceilalti forumisti nu se vor omori cu firea sa-i dea cartonase. exceptii au fost, sunt si vor fi, ca in orice domeniu de altfel.

Daca nu aceasta a fost intentia administratiei masurile de rigoare ar trebui sa apara cat se poate de repede. Altfel, ca si mai sus, nu numai ca forumistii sunt indusi in eroare si-i ataca gratuit pe altii, dar sunt si impinsi spre a incalca regulamentul forumului prin aducerea in public a unui mesaj din particular.
administratia nu a avut nici o intentie in acest sens. aceste accesorii apartin forumului si nu au fost introduse de administratie. avand in vedere ca cei care au proiectat acest program pe care l-am cumparat pentru a avea acest forum online sunt profesionisti, dovedeste faptul ca ei nu au considerat o problema folosirea acestor accesorii. nu e nimeni impins sa incalce regulamentul, iar daca cineva il incalca si se va dovedi acest lucru, vom lua masurile corespunzatoare.

sauzimdebine
11-25-2008, 12:32 AM
constiinta fiecaruia nu poate fi controlata de administratie. oricum, cineva nu poate da cartonase multiple la aceeasi postare si parerea mea e ca daca cineva isi vede de treaba, nici ceilalti forumisti nu se vor omori cu firea sa-i dea cartonase. exceptii au fost, sunt si vor fi, ca in orice domeniu de altfel.

administratia nu a avut nici o intentie in acest sens. aceste accesorii apartin forumului si nu au fost introduse de administratie. avand in vedere ca cei care au proiectat acest program pe care l-am cumparat pentru a avea acest forum online sunt profesionisti, dovedeste faptul ca ei nu au considerat o problema folosirea acestor accesorii. nu e nimeni impins sa incalce regulamentul, iar daca cineva il incalca si se va dovedi acest lucru, vom lua masurile corespunzatoare.

Sorin, partea tehnica, cu existenta accesoriilor in program o inteleg si daca tot tehnic vorbind, nu se poate elimina, am sa inteleg si asta si o putem lasa balta fara probleme.

Ce vreau sa inteleg este daca se mai considera sau nu incalcare de regulament aducerea unor mesaje din spatiul privat in cel public?

Nu fac asta pentru a fi penalizata biliboaca pentru mesajul ei la adresa fificai. Chiar cer sa nu se ia nici o masura. Dupa cum am spus deja, spre a reaminti unora de nu au citit, doar marsavia de a semna un mesaj nefavorabil cu numele altui forumist de catre cineva interesat la a semana vrajba a dus la aparitia acestei situatii nedorite. Si cam asta era in esenta ceea ce ma nemultumeste, nu faptul ca se dau daruri rosii sau verzi.

sorin
11-25-2008, 12:57 AM
Ce vreau sa inteleg este daca se mai considera sau nu incalcare de regulament aducerea unor mesaje din spatiul privat in cel public?
eu nu inteleg de ce mesaje private vorbesti tu. probabil cauti "pricina de galceava" si nu stiu de ce. a banui pe cineva (ceea ce a facut biliboaca) nu e sinonim cu a posta mesaje din spatiul privat. acela nu este spatiu privat, atata timp cat cel care posteaza este ANONIM!!!! cu asta inchei discutia si promit sa nu mai raspund.

sauzimdebine
11-25-2008, 01:24 AM
eu nu inteleg de ce mesaje private vorbesti tu. probabil cauti "pricina de galceava" si nu stiu de ce. a banui pe cineva (ceea ce a facut biliboaca) nu e sinonim cu a posta mesaje din spatiul privat. acela nu este spatiu privat, atata timp cat cel care posteaza este ANONIM!!!! cu asta inchei discutia si promit sa nu mai raspund.

Nu cred ca era cazul sa ne suparam, stimate administrator Sorin. Am spus o parere, ca posibilitatea de a semna dar a o da anonima, traiasca Nenea Iancu ca mare dreptate avea, creeaza situatii neplacute pe forum. X crede, conform semnaturii anonime, ca Y i-a dat un cartonas rosu si reactioneaza. Aducerea unui mesaj, fie el anonim dar semnat, din spatiul pe care nu toti au posibilitatea de a-l vedea in cel pe care toti-l vedem tot aducere din privat in public se cheama, fie ca domnia ta te superi fie ca nu. Cat despre promisiunea de a nu mai raspunde, nu-mi inseala asteptarile. Multmesc pentru ca ai catadicsit sa-mi raspunzi si pana aici. Si nu, nu am cautat nici o pricina de galceava, am pus pe ecran o parere si o intrebare, doar atat.

biliboaca
11-25-2008, 09:19 AM
off iarasi m-am trezit tarziu.
Acusica sa imi spun si eu parerea sa nu las loc de interpretari pentru cine conteaza.
Domn'e eu am primit cartonase rosii de la ce-i ce i-am suparat presupun. Unul mi-a fost dat de prea mult "drag" cred ca am fost ceruta in casatorie iar altul cu dorinta expresa "nu ma mai lingusi" in numele lui fifi, link la postarea in care subscriam la ramanerea ei pe forum - topic deja initiat indirect de ea cand a decis sa se retraga (mai mult eram chiar sincera ca nu vad pentru ce motiv sa se retraga decat daca are unul personal da nu de la divergente de opinii cu colegii de forum).
Acu' eu la primu chiar speram (glumesc dar sub atata rosu am gasita haioasa faza) da la al doile - in discutie am fost oarecum indignata - ca nu am inteles de unde denota ca as avea vreun interes sa lingusesc pe cineva, si cu atat mai mult de la fifi cu care personal nu am schimbat mai mult decat 2 vorbe de cand ma aflu aci pe forum.
postarea comentariului ei la aberatii insotita de ceva ironii si autoironii era un fel de "drept al meu la replica";
nici nu mi-a trecut prin cap ca altcineva ar fi postat in locul ei si nici ca incalc vreun regulament. (va anunt si pe aceasta cale ca la partea tehnica oricum sunt pe dinafara);
daca am incalcat regulamentul e fara intentie si din ignoranta - evident ca suport consecintele (merci oricum sauzimdebine ca esti de partea mea si nu vrei sa mi-o incalt).
Cat despre postarile acelor comentarii - nu ma deranjeaza absolut deloc, nici cartonasele fie ele verzi ori rosii, iar acu' ca stiu ca permit deghizari nici nu ma mai stresez.

Sauzimdebine,
daca tot imi spun parerea - e drept ca pe tine te-am banuit ca ai fi in spate (nu stiu de ce) - fie ca ar fi postat fifi fie ca tu, te-am banuit asa din nu stiu ce considerente ca esti cel putin "autorul moral" - m-oi fi molipsit si eu de "conspiratie"?! ->ramane de vazut.
foarte urat din partea mea recunosc da asa-mi dicteaza inima si de n-ai nici un amestec si din nou sunt intr-o grava eroare, profesore eu imi cer scuze anticipat dar ma consolez cu ideea ca banuiala nu doare (cartonas nu ti-am dat niciodata) iar cu timpul imi voi da eu seama cum sta treaba ca mai cresc.
Cat despre mesajele de la PM aduse la public (nici nu stiam ca nu e voie de la imparatie :-$ da nu m-ar fi dus capu sa le fac publice asa din nu's ce .. instinct nici nu cred ca vrei sa se dea dreptul asta daca acum nu este); da de ce ai fi atat de afectat totusi? din experienta zic ca oricum faci trimiteri la ele in public cand prinzi ocazia sau esti sub influenta de moment, constient fiind ca in randul din fata ai un spectator tinta care se va simti si va fi "miscat".

Eu iarasi va scrisei o intreaga epistola si am zis ca am sa incerc sa ma corectez. da asa sa inchei apoteotic postez si un PS direct proportional.

PS - profesore sa nu fiti suparat pe mine ca eu chiar nu sunt (suparata zic) pe dumneavoastra fie ca ma taxati fie ca nu (nici nu conteaza dealtfel); la discutii contradictorii fac fata si daca nu fac, ma retrag; daca puteti apreciati-mi sinceritatea si acordati-mi creditul ca daca ma insel e pacatul meu si mi-l voi spala; si cum dumneavoastra spuneati -"adevarul e unul singur" si mai devreme sau mai tarziu se afla - dati-mi timp ca ma prind eu cum sta treaba.:peace:

biliboaca
11-25-2008, 09:21 AM
o singura rugaminte pentru ceice citesc - sa nu imi studieze ortografia ca scrisei in mare viteza si mult - si numai ce vazui una in primu' rand ca in rest nu vreau sa ma gandesc. nu ma taxati prea drastic pt asta. multumiri de intelegere.

AdyC
11-25-2008, 09:36 AM
Si eu am primit comentarii chiar jignitoare la unele postari ale mele. De la persoane imaculate care se pretind moralisti...si se mai intreaba de ce i-am pus pe ignore.
Dupa parerea mea mesajele personale ca si respectivele comentarii ar trebui tratate ca parte din continutul forumului.

sauzimdebine
11-25-2008, 07:21 PM
biliboaca, polologhia de mai jos nu este demna de un raspuns. Daca vrei sa stii adevarul fa sapaturi. Pana una alta retine ca ceea ce ai facut tu se cheama atac la persoana si pentru asta chiar ca-ti multumesc.

off iarasi m-am trezit tarziu.
Acusica sa imi spun si eu parerea sa nu las loc de interpretari pentru cine conteaza.
Domn'e eu am primit cartonase rosii de la ce-i ce i-am suparat presupun. Unul mi-a fost dat de prea mult "drag" cred ca am fost ceruta in casatorie iar altul cu dorinta expresa "nu ma mai lingusi" in numele lui fifi, link la postarea in care subscriam la ramanerea ei pe forum - topic deja initiat indirect de ea cand a decis sa se retraga (mai mult eram chiar sincera ca nu vad pentru ce motiv sa se retraga decat daca are unul personal da nu de la divergente de opinii cu colegii de forum).
Acu' eu la primu chiar speram (glumesc dar sub atata rosu am gasita haioasa faza) da la al doile - in discutie am fost oarecum indignata - ca nu am inteles de unde denota ca as avea vreun interes sa lingusesc pe cineva, si cu atat mai mult de la fifi cu care personal nu am schimbat mai mult decat 2 vorbe de cand ma aflu aci pe forum.
postarea comentariului ei la aberatii insotita de ceva ironii si autoironii era un fel de "drept al meu la replica";
nici nu mi-a trecut prin cap ca altcineva ar fi postat in locul ei si nici ca incalc vreun regulament. (va anunt si pe aceasta cale ca la partea tehnica oricum sunt pe dinafara);
daca am incalcat regulamentul e fara intentie si din ignoranta - evident ca suport consecintele (merci oricum sauzimdebine ca esti de partea mea si nu vrei sa mi-o incalt).
Cat despre postarile acelor comentarii - nu ma deranjeaza absolut deloc, nici cartonasele fie ele verzi ori rosii, iar acu' ca stiu ca permit deghizari nici nu ma mai stresez.

Sauzimdebine,
daca tot imi spun parerea - e drept ca pe tine te-am banuit ca ai fi in spate (nu stiu de ce) - fie ca ar fi postat fifi fie ca tu, te-am banuit asa din nu stiu ce considerente ca esti cel putin "autorul moral" - m-oi fi molipsit si eu de "conspiratie"?! ->ramane de vazut.
foarte urat din partea mea recunosc da asa-mi dicteaza inima si de n-ai nici un amestec si din nou sunt intr-o grava eroare, profesore eu imi cer scuze anticipat dar ma consolez cu ideea ca banuiala nu doare (cartonas nu ti-am dat niciodata) iar cu timpul imi voi da eu seama cum sta treaba ca mai cresc.
Cat despre mesajele de la PM aduse la public (nici nu stiam ca nu e voie de la imparatie :-$ da nu m-ar fi dus capu sa le fac publice asa din nu's ce .. instinct nici nu cred ca vrei sa se dea dreptul asta daca acum nu este); da de ce ai fi atat de afectat totusi? din experienta zic ca oricum faci trimiteri la ele in public cand prinzi ocazia sau esti sub influenta de moment, constient fiind ca in randul din fata ai un spectator tinta care se va simti si va fi "miscat".

Eu iarasi va scrisei o intreaga epistola si am zis ca am sa incerc sa ma corectez. da asa sa inchei apoteotic postez si un PS direct proportional.

PS - profesore sa nu fiti suparat pe mine ca eu chiar nu sunt (suparata zic) pe dumneavoastra fie ca ma taxati fie ca nu (nici nu conteaza dealtfel); la discutii contradictorii fac fata si daca nu fac, ma retrag; daca puteti apreciati-mi sinceritatea si acordati-mi creditul ca daca ma insel e pacatul meu si mi-l voi spala; si cum dumneavoastra spuneati -"adevarul e unul singur" si mai devreme sau mai tarziu se afla - dati-mi timp ca ma prind eu cum sta treaba.:peace:

Suflet_solar
11-25-2008, 07:59 PM
Parerea mea legat de subiectul bulinelor rosii sau verzi si mai ales a comentariilor anonime dar care pot fi semnate cu numele altcuiva, desi eu nu inteleg de ce s-ar face asta...este urmatoarea:

Acum, ca Bili ne-a spus ca a primit un mesaj semnat in numele lui Fifi, si si-a dat seama ca de fapt nu ea ii scrisese, acum, ca stim asta, cred ca orice forumist cu bun simt si cu putina inteligenta, nu va avea nevoie sa ia in considerare comentarii "de bine" oricat de semnate sau nesemnate ar fi.

Eu personal nu pun nici-un pret pe acele buline rosii sau verzi, si am cateva, pe-acolo. Dar sincer, nimeni nu poate fi iubit de toata lumea, asa cum pentru fiecare sunt si persoane de-i admira ideile.

Deci, parerea mea e ca e cazul sa ignoram buline(ca verzi, ca rosii), comentarii si semnaturi(daca stim ca ar putea fi false) si asta numai ca sa nu se mai iste iar discutii penibile si ce n-ar aduce nici-un folos. Dar ma rog, e doar o parere, fiecare sa procedeze cum doreste! :)

biliboaca
11-27-2008, 08:24 AM
Profesore cum sa imi denumiti opera de arta polologhie? imi raniti sentimentele zau!
Sapaturi domn'e nu fac ca nu ma apasa nimic atat de tare sa ceara ancheta.
Vai... fiti va rog mai indulgent cu mine ca mi-ar prinde bine. e doar o chestiune de interpretare daca a banui inseamna atac la persoana sau nu dar...oricum am retinut.

PS. Ati bolduit si marcat cu rosu cateva cuvinte si nu am prins mesajul subliminal (nu as vrea sa interpretez iarasi). ma ajutati totusi sa prind ideea?

Multumesc anticipat,
discipol Biliboaca!

biliboaca, polologhia de mai jos nu este demna de un raspuns. Daca vrei sa stii adevarul fa sapaturi. Pana una alta retine ca ceea ce ai facut tu se cheama atac la persoana si pentru asta chiar ca-ti multumesc.

sauzimdebine
11-27-2008, 04:41 PM
biliboaca, crezi tu ca ti-ai permite sa faci un atac la persoana, sa purcezi la afirmatii jignitoare gratuite (asa se interpreteaza a-ti aduce in spatiul public banuielile la adresa unui forumist, banuieli la sustinerea carora nu ai nici argumente si nici dovezi), daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului pupat de cur pe care-l practici oriunde si oricand cu profesionalism, ai dobandit imunitate forumistica? Nu, nu ti-ai permite sa-ti duci lipsa de sensibilitate catre culmi de intrec orice limita, oricat de, in esenta vorbind, subiectiva si lispita de ratiune ai fi tu, daca nu ai sti cu siguranta ca orice ai face sau ai spune pe forum nu se va lasa cu nici o consecinta penalizatoare din partea administratiei.
Draguta, pentru mine nu esti decat turma si orice ai face sau ai spune nu le mai tratez decat ca ceva ce vine de la turma. Asa ca ar fi mult mai bine sa-ti canalizezi eforturile si energia sufleteasca spre alte activitati de-ti pot aduce ceva folositor, ca slava domnului mai sunt si alte dosuri la care nu ai ajuns cu pupatul.

Nu, nu este nevoie de raspuns ca nu o sa-l mai pot citi. Ai fost trecuta pe lista turmei si ca atare mesajele tale nu vor mai fi afisate.

Profesore cum sa imi denumiti opera de arta polologhie? imi raniti sentimentele zau!
Sapaturi domn'e nu fac ca nu ma apasa nimic atat de tare sa ceara ancheta.
Vai... fiti va rog mai indulgent cu mine ca mi-ar prinde bine. e doar o chestiune de interpretare daca a banui inseamna atac la persoana sau nu dar...oricum am retinut.

PS. Ati bolduit si marcat cu rosu cateva cuvinte si nu am prins mesajul subliminal (nu as vrea sa interpretez iarasi). ma ajutati totusi sa prind ideea?

Multumesc anticipat,
discipol Biliboaca!

biliboaca
11-28-2008, 07:38 AM
Onorabile,
eu atat iti spun ca avusesi o mare scapare (ma scutisi de eventualele sapaturi).
Daca "a pupa dosuri" (asta ca sa nu ma exprim plastic ->cururi) = a lingusi, cu aceasta ultima postare academica domnia ta a transformat banuiala mea in confirmare.
Iti amintesti formula "nu ma mai lingusi!" pe care ai postat-o in numele lui Fifi? aprecieri identice...., exprimari similare- greu de crezut sa fie doar o coincidenta.
Eu nu am o problema! mi-e clar ca deja esti transparent, dar oare cum se traduce cand faci mizerie furand (din "prietenie") identitatea altuia pentru ca apoi sa faci si valuri de indignare?! iti face cinste..??!!

Si.. dascale... stii oare dumneata de ce au oltenii camasa lunga in fata si scurta la spate? eee ia mediteaza la asta!

Pentru restul din acelasi registru nu imi mai bat capu ca mai am nevoie de el, basca ma faci sa ma exprim pe limba ta si as prefera sa nu o fac.

PS1. - Sorine scuza-mi abaterea "fund" iar pentru Maria sa CUR, daca asa cere regulamentul... ma "inclin" sa pot ajunge.
PS2 - Sorine - nu mai e o "banuiala". deja imi asum o confirmare - daca e atac la persoana si regulamentul o cere - platesc !

biliboaca, crezi tu ca ti-ai permite sa faci un atac la persoana, sa purcezi la afirmatii jignitoare gratuite (asa se interpreteaza a-ti aduce in spatiul public banuielile la adresa unui forumist, banuieli la sustinerea carora nu ai nici argumente si nici dovezi), daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului pupat de cur pe care-l practici oriunde si oricand cu profesionalism, ai dobandit imunitate forumistica? Nu, nu ti-ai permite sa-ti duci lipsa de sensibilitate catre culmi de intrec orice limita, oricat de, in esenta vorbind, subiectiva si lispita de ratiune ai fi tu, daca nu ai sti cu siguranta ca orice ai face sau ai spune pe forum nu se va lasa cu nici o consecinta penalizatoare din partea administratiei.
Draguta, pentru mine nu esti decat turma si orice ai face sau ai spune nu le mai tratez decat ca ceva ce vine de la turma. Asa ca ar fi mult mai bine sa-ti canalizezi eforturile si energia sufleteasca spre alte activitati de-ti pot aduce ceva folositor, ca slava domnului mai sunt si alte dosuri la care nu ai ajuns cu pupatul.

Nu, nu este nevoie de raspuns ca nu o sa-l mai pot citi. Ai fost trecuta pe lista turmei si ca atare mesajele tale nu vor mai fi afisate.

sauzimdebine
11-28-2008, 01:06 PM
biliboaca, esti hazlie rau draguta. Ia mai zi tu ce alte banuieli mai ai. Cine stie ce descoperiri ies de acolo. Nedovedite ce-i drept, dar descoperiri.

Cat despre nesimtirea cu care incerci sa ma terfelesti prin noroi, ti-am mai spus, pana una alta tu faci afirmatii gratuite nu eu.

Onorabile,
eu atat iti spun ca avusesi o mare scapare (ma scutisi de eventualele sapaturi).
Daca "a pupa dosuri" (asta ca sa nu ma exprim plastic ->cururi) = a lingusi, cu aceasta ultima postare academica domnia ta a transformat banuiala mea in confirmare.
Iti amintesti formula "nu ma mai lingusi!" pe care ai postat-o in numele lui Fifi? aprecieri identice...., exprimari similare- greu de crezut sa fie doar o coincidenta.
Eu nu am o problema! mi-e clar ca deja esti transparent, dar oare cum se traduce cand faci mizerie furand (din "prietenie") identitatea altuia pentru ca apoi sa faci si valuri de indignare?! iti face cinste..??!!

Si.. dascale... stii oare dumneata de ce au oltenii camasa lunga in fata si scurta la spate? eee ia mediteaza la asta!

Pentru restul din acelasi registru nu imi mai bat capu ca mai am nevoie de el, basca ma faci sa ma exprim pe limba ta si as prefera sa nu o fac.

PS1. - Sorine scuza-mi abaterea "fund" iar pentru Maria sa CUR, daca asa cere regulamentul... ma "inclin" sa pot ajunge.
PS2 - Sorine - nu mai e o "banuiala". deja imi asum o confirmare - daca e atac la persoana si regulamentul o cere - platesc !

sorin
11-28-2008, 01:12 PM
tin sa aduc la cunostinta lui biliboaca si sauzimdebine ca acest topic a fost creat pentru ca forumistii sa posteze parerea lor despre forum, nu pareri personale despre ei,asa ca va rog politicos sa continuati pe "off topic". consider discutia voastra foarte "amicala", deoarece este un dialog continuu si nu-l pot numi atac la persoana din partea niciunuia. in ceea ce priveste limbajul folosit, las ceilalti forumisti sa va evalueze si sa vada care si cum e, pentru ca eu am declarat clar ca sunt un om normal si deci pot da dovada de o mica doza de subiectivism.

biliboaca
11-28-2008, 01:13 PM
profesore nu sunt hazlie si nici draguta sunt doar "nesimtita", "terfelitoare", saraca cu duhul (care se deduce din "unde nu e nici Dumnezeu nu cere"- si "lingusitoare", "agramata" etc. etc
PS. ma tot ameninti ca m-ai trecut la ignore si ca nu imi mai raspunzi si nici nu ma mai citesti si totusi....pare-se ca ...
Oare vreti sa va "aplecati nitel" sa imi usurati sarcina sau...???

biliboaca, esti hazlie rau draguta. Ia mai zi tu ce alte banuieli mai ai. Cine stie ce descoperiri ies de acolo. Nedovedite ce-i drept, dar descoperiri.

Cat despre nesimtirea cu care incerci sa ma terfelesti prin noroi, ti-am mai spus, pana una alta tu faci afirmatii gratuite nu eu.

biliboaca
11-28-2008, 01:16 PM
ok - sauzimdebine (apucai de raspunsei aci) - hai sa ne strangem trancafusele si sa ne mutam echipa pe off topic ca oricum (marginalizati cum suntem) o sa ne arunce conducerea.
te astept oricum cu aceeasi emotie!

Suflet_solar
11-28-2008, 01:17 PM
M-am gandit mult daca sa scriu iar aici, sau nu. Ei bine, m-am hotarat sa scriu.

Daca as fi judecator (dar sincer, nu as putea sa fiu, eu tin intotdeauna cu cel catre care se arata cu degetul, poate numai pentru faptul ca, ma gandesc ca as fi putut fi eu in locul aceluia si tare as vrea un avocat-macar- din oficiu) , dar daca as fi totusi, eu as fi pedepsit urmatoarele lucruri:

1. Gestul Biliboacei, de a-l acuza pe Sauzimdebine ca a scris un mesaj semnat in numele altcuiva, fara a avea o dovada concreta.Mi s-a parut ca a fost ca atunci cand ti s-ar fura un portofel si-ai gasi un bilet semnat ca a facut-o un anume X. Iar tu, pentru ca stii ca Y e prieten cu X , spui, pai da, numai el putea s-o faca, ca stia ca-i trebuiau banii lui X.
Poate ii absurd exemplul, dar mi se pare destul de similara situatia. Nu cred ca avem dreptul sa acuzam pe cineva, cand e vorba de anonime, nu mi se pare corect, puteam chiar eu sa scriu mesajul acela "nu ma mai lingusi'', si daca as afirma-o ca am facut-o, cine ar baga mana-n foc ca nu-i adevarat?:-?

2. Gestul lui Sauzimdebine, care acuza administratia(chiar daca indirect) de partinire. Adica Biliboaca ar fi favorizata de anumite privilegii. Ceea ce nu cred ca e corect. A spune ca Sorin o favorizeaza pe Bili (lasand la o parte limbajul mai putin placut la citire, asta sa zic ca tine doar de sensibilitatea si subiectivismul meu) , mi se pare incorect, chiar daca administratorul nostru e si el subiectiv uneori (ca nu-i nimeni perfect) dar a spune direct "tu il favorizezi pe cutare forumist" e tot o acuzatie nedreapta, dupa parerea mea.

Acuma, noroc ca nu sunt judecator. Caci nu stiu care dintre gesturi ar fi meritat pedeapsa mai mare.:-? Si probabil ca Sorin e mai intelept ca mine, si-a dat seama ca intre Bili si Sauzimdebine s-a creat asa un pic de "placerea de a se contrazice" si-i lasa sa-si rezolve singuri neconcordantele de idei, trecandu-le cu vederea chiar aceste gesturi de mai sus. Probabil stie si el ca si mine, ca sunt amandoi oameni destul de inteligenti si nu vor ajunge la...penibil. :)

Sorin , am spus intotdeauna, au spus si altii, un administrator mai bun nu putea avea acest forum. Ai toata stima si consideratia mea! :)

Edit: Daca Sorin considera ca-i mai bine asa, ma mut si eu la off-topic, cu mesaj cu tot!

sauzimdebine
11-28-2008, 01:52 PM
Iar eu spun ca parerea mea este ca pe acest forum regulamentul se aplica subiectiv si nu numai in acest caz. Fiind o parere, chiar daca nu se tine seama de ea, eu nu o pot arunca la "off-topic". Iar cata vreme se considera "amical" a spune despre mine ca am semnat in numele fificai un mesaj trimis in spatiul privat, adica acel spatiu de se poate vedea doar de cei doi in cauza, cel de-l trimite si cel de-l primeste, nu de toata masa formistilor, nu-mi ramane sa concluzionez decat ca administratia a pierdut orice urma de demnitate sau credibilitate in a face din acest forum un spatiu principial.
Sorin, daca se doreste ostracizarea lui sauzimdebine o poti face fara a-i terfeli numele prin noroi. Nu de alta dar nu cred ca este ceva onorabil in a patrona o mica cocina in cadrul forumului si nu-ti doresc a purta acest calificativ.

Multumesc tuturor forumistilor cu care in decursul anilor am schimbat idei si simtaminte, multumesc si celor cu care am schimbat si duritati, au fost de multe ori viata, sarea si piperul forumului, multumesc si celor care mai mult sau mai putin mi-au atacat persoana si deloc ideile. Administratiei nu-i pot dori decat sa gaseasca puterea de a nu mai fi subiectiva si a inceta a mai face greseli de aplicare a regulamentului.

tin sa aduc la cunostinta lui biliboaca si sauzimdebine ca acest topic a fost creat pentru ca forumistii sa posteze parerea lor despre forum, nu pareri personale despre ei,asa ca va rog politicos sa continuati pe "off topic". consider discutia voastra foarte "amicala", deoarece este un dialog continuu si nu-l pot numi atac la persoana din partea niciunuia. in ceea ce priveste limbajul folosit, las ceilalti forumisti sa va evalueze si sa vada care si cum e, pentru ca eu am declarat clar ca sunt un om normal si deci pot da dovada de o mica doza de subiectivism.

sorin
11-28-2008, 02:36 PM
Iar eu spun ca parerea mea este ca pe acest forum regulamentul se aplica subiectiv si nu numai in acest caz.
.........................
nu-mi ramane sa concluzionez decat ca administratia a pierdut orice urma de demnitate sau credibilitate in a face din acest forum un spatiu principial.
.............................
Nu de alta dar nu cred ca este ceva onorabil in a patrona o mica cocina in cadrul forumului si nu-ti doresc a purta acest calificativ.
Desi am spus ca o sa-ti ignor mesajele, o sa-mi mai dau si eu cu parerea mea subiectiva din cand in cand.
Faptul ca e posibil sa fi fost acuzat gresit de acel mesaj, asa cum spui tu, nu te absolva cu nimic de limbajul pe care-l folosesti nu doar la adresa administratiei ci si la adresa unor forumisti, din care citez in graba:

- “Daca ai avea si bunul simt sa scrii pana la capat”, care putea fi inlocuit cu “daca ai fi avut taria sa scrii pana la capat”
- “daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului pupat de cur pe care-l practici”, care putea fi inlocuit cu “daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului “periat” pe care-l practici”
- “ca slava domnului mai sunt si alte dosuri la care nu ai ajuns cu pupatul.” Care putea fi inlocuit cu “ca slava domnului mai sunt si alte persoane pe care sa le “perii””.
- “Ai fost trecuta pe lista turmei”, care putea fi inlocuit cu “ai fost trecuta pe lista persoanelor pe care le ignor”
- “Cat despre nesimtirea cu care incerci”, putea fi inlocuita cu “Cat despre rautatea cu care incerci”
- “nu cred ca este ceva onorabil in a patrona o mica cocina in cadrul forumului”, se putea inlocui cu…de fapt ma abtin aici, ca e vorba despre mine si voi fi acuzat iarasi de subiectivism.

Astea sunt doar cateva spicuiri din ultimele mesaje, dar sunt destule altele. Ce am observat esta ca la astfel de expresii pe care le-ai folosit, ti s-a raspuns intr-o maniera mult mai eleganta, nu folosind un limbaj similar. Nimeni nu vrea sa-ti terfeleasca imaginea, ci asta o faci tu singur, prin atitudinea si limbajul tau. Nu degeaba se spune ca “pasarea pe limba ei piere”.

Personal, consider ca am facut tot posibilul sa intretin o atmosfera cat mai amicala pe acest forum, dar intotdeauna am apreciat limbajul civilizat si umorul fin, in detrimentul limbajului de mahala si a umorului gen stadion. Pentru a elimina odata si pentru totdeauna problema care te raoade cel mai tare, ca eu as fi subiectiv si tu nu, as putea oricand sa deschid un sondaj pe acesta tema, darn u o fac pentru a nu-ti strica si mai tare imaginea destul de sifonata pe care ai reusit sa ti-o cladesti in ultimul timp, dupa un parcurs de exceptie de-a lungul anilor. Probabil ca atunci erau TU, iar acum, de cand “auzi voci” ai inceput sa te metamorfozezi. Pacat, mare pacat, ca iti irosesti energiile care pe vremuri erau energii creatoare, cu lupte care nu-si au rostul. Incet, incet, te-ai transpus fara sa vrei intr-unul din personajele lui Moliere.

Ca o constatare subiectiva, observ ca de cateva zile este o atmosfera foarte destinsa pe forum, exceptand interminabilele tale critici si plangeri. Eu sunt obisnuit, dar nu stiu cum le afecteaza voia buna celorlalti forumisti, asa ca ar trebui sa te gandesti la ei, nu la cel care patroneaza “o mica cocina”.

In rest, sa auzim de bine.

Loniia
11-28-2008, 02:44 PM
Citesc si citesc...ma delimitezi cat pot de subiectivism, ,darurile erau impartite egal!Fiecare alegem ce ne place!
Sauzimdebine/biliboaca va intreb -de la ce pornise marul discordiei...va ganditi daca erau alti forumisti prinsi in aceasta disputa ce pozitie ati fi adoptat?
Va consider pe ambii , oameni cu o inteligenta remarcabila!

AdyC
11-28-2008, 02:48 PM
Pentru mine e clara ca unele din aiste actiuni se incadreza in trolling. Exista pe oricare din forumurile astea virtuale si chiar daca cei in cauza cred ca sunt originali, nici nu stiu ca de fapt au o banala boala forumistica. Ca un fel de gripa in lumea reala...

An Internet troll, or simply troll in Internet slang (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_slang), is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum) or chat room (http://en.wikipedia.org/wiki/Chat_room), with the intention of provoking other users into an emotional response[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll#cite_note-0) or to generally disrupt normal on-topic discussion.

Sursa wikipedia

sauzimdebine
11-28-2008, 03:30 PM
Iertata-mi fie folosirea de cuvinte din dictionarul limbii romane care va zgaraie urechile dar la cur eu nu-i pot spune "popou" cum nici nesimtirii nu-i pot gasi un sinonim. Am si eu limitele mele. Ca asta te deranjeaza pe tine ca administrator al forumului si nu abdicarea de la principii sanatoase si lipsa de demnitate de care dai dovada in aplicarea regulamentului proriu este grav. Si mie-mi pare rau ca de la o idee frumoasa in decursul anilor ai ajuns sa accepti subiectivismul, arbitrariul, sfere de influenta si alte mici scapari de comportament ce nu-ti fac cinste.
Daca eu stric buna dispozitie pe forum tu ce faci, Sorin? Am mai spus dar probabil ca a trecut neobservat, tu nu ai nevoie de discutii despre probleme serioase, de principii greu de respectat, de oameni care sa spuna lcrurilor si pe nume, care-si permit sa judece, inclusiv sa te judece pe tine, si care sa-si spuna parerea deschis despre o problema sau alta. Tie-ti trebuie trafic de voie buna in aplauze generalizat ovationale.

Crezi tu ca toata aceasta desarta incercare de a ma prezenta drept oaia neagra a forumului poate acoperi faptul ca faci orice doar sa-ti protejezi turma? Afla ca nu. Sorin, tu poti pacali o mana de oameni o data, poti pacali o mana de oameni de mai multe ori, dar nu-i poti pacali pe toti intotdeauna.
Si pentru ca ma gandesc la ceilalti forumisti i-ti spun tie toate acestea. Tocmai pentru ca-mi pasa de ei te las sa stii ca nu faci bine ceea ce faci.

Esti patetic, meschin si lipsit de orice scrupule, draga Sorin, presupun eu. Si cum presupunerile, nici chiar afirmatiile directe, despre persoane nu se mai pedepsesc pe acest forum nu vad de ce ai face-o cu mine. Decat daca datorita subiectivismului tau, ca nu ratiunea se dovedeste a-ti conduce actiunile, eu "merit" sa fiu pedepsit iar turma ta nu. Nu ma va mira, nu ar fi nici prima si nici ultima data cand faci asa ceva.

Desi am spus ca o sa-ti ignor mesajele, o sa-mi mai dau si eu cu parerea mea subiectiva din cand in cand.
Faptul ca e posibil sa fi fost acuzat gresit de acel mesaj, asa cum spui tu, nu te absolva cu nimic de limbajul pe care-l folosesti nu doar la adresa administratiei ci si la adresa unor forumisti, din care citez in graba:

- “Daca ai avea si bunul simt sa scrii pana la capat”, care putea fi inlocuit cu “daca ai fi avut taria sa scrii pana la capat”
- “daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului pupat de cur pe care-l practici”, care putea fi inlocuit cu “daca nu ai sti ca datorita activului si infocatului “periat” pe care-l practici”
- “ca slava domnului mai sunt si alte dosuri la care nu ai ajuns cu pupatul.” Care putea fi inlocuit cu “ca slava domnului mai sunt si alte persoane pe care sa le “perii””.
- “Ai fost trecuta pe lista turmei”, care putea fi inlocuit cu “ai fost trecuta pe lista persoanelor pe care le ignor”
- “Cat despre nesimtirea cu care incerci”, putea fi inlocuita cu “Cat despre rautatea cu care incerci”
- “nu cred ca este ceva onorabil in a patrona o mica cocina in cadrul forumului”, se putea inlocui cu…de fapt ma abtin aici, ca e vorba despre mine si voi fi acuzat iarasi de subiectivism.

Astea sunt doar cateva spicuiri din ultimele mesaje, dar sunt destule altele. Ce am observat esta ca la astfel de expresii pe care le-ai folosit, ti s-a raspuns intr-o maniera mult mai eleganta, nu folosind un limbaj similar. Nimeni nu vrea sa-ti terfeleasca imaginea, ci asta o faci tu singur, prin atitudinea si limbajul tau. Nu degeaba se spune ca “pasarea pe limba ei piere”.

Personal, consider ca am facut tot posibilul sa intretin o atmosfera cat mai amicala pe acest forum, dar intotdeauna am apreciat limbajul civilizat si umorul fin, in detrimentul limbajului de mahala si a umorului gen stadion. Pentru a elimina odata si pentru totdeauna problema care te raoade cel mai tare, ca eu as fi subiectiv si tu nu, as putea oricand sa deschid un sondaj pe acesta tema, darn u o fac pentru a nu-ti strica si mai tare imaginea destul de sifonata pe care ai reusit sa ti-o cladesti in ultimul timp, dupa un parcurs de exceptie de-a lungul anilor. Probabil ca atunci erau TU, iar acum, de cand “auzi voci” ai inceput sa te metamorfozezi. Pacat, mare pacat, ca iti irosesti energiile care pe vremuri erau energii creatoare, cu lupte care nu-si au rostul. Incet, incet, te-ai transpus fara sa vrei intr-unul din personajele lui Moliere.

Ca o constatare subiectiva, observ ca de cateva zile este o atmosfera foarte destinsa pe forum, exceptand interminabilele tale critici si plangeri. Eu sunt obisnuit, dar nu stiu cum le afecteaza voia buna celorlalti forumisti, asa ca ar trebui sa te gandesti la ei, nu la cel care patroneaza “o mica cocina”.

In rest, sa auzim de bine.

sauzimdebine
11-28-2008, 03:32 PM
AdyC, sper ca nu ai sa stergi si acest mesaj ca pe celalalt, stii tu care. :lol:

Pentru mine e clara ca unele din aiste actiuni se incadreza in trolling. Exista pe oricare din forumurile astea virtuale si chiar daca cei in cauza cred ca sunt originali, nici nu stiu ca de fapt au o banala boala forumistica. Ca un fel de gripa in lumea reala...

An Internet troll, or simply troll in Internet slang (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_slang), is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum) or chat room (http://en.wikipedia.org/wiki/Chat_room), with the intention of provoking other users into an emotional response[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll#cite_note-0) or to generally disrupt normal on-topic discussion.

Sursa wikipedia

sauzimdebine
11-28-2008, 03:35 PM
Eu as avea aceeasi reactie. Atacul la persoana este atac la persoana, fie ca este vorba de persoana mea fie de a oricarui altui forumist, vezi cazul pergamon-AdyC.

Citesc si citesc...ma delimitezi cat pot de subiectivism, ,darurile erau impartite egal!Fiecare alegem ce ne place!
Sauzimdebine/biliboaca va intreb -de la ce pornise marul discordiei...va ganditi daca erau alti forumisti prinsi in aceasta disputa ce pozitie ati fi adoptat?

sorin
11-28-2008, 03:39 PM
Esti patetic, meschin si lipsit de orice scrupule, draga Sorin, presupun eu. Si cum presupunerile, nici chiar afirmatiile directe, despre persoane nu se mai pedepsesc pe acest forum nu vad de ce ai face-o cu mine.
am incercat pe toate caile sa trec cu vederea unele iesiri de a le tale, in speranta ca-ti vei reveni. din pacate, nu suport sa fiu jignit la infinit in propria-mi casa, virtual vorbind. conform ultimei reguli 1, 2 si afara, cu parere de rau va trebui sa trec la ultimul pas, pentru ca deja ai doua sanctiuni. daca vei dori sa revii dupa cele 3 luni de suspendare, stii ce ai de facut.
sa auzim numai de bine, oriunde te-ai afla!

biliboaca
12-02-2008, 05:56 AM
Loniia,

"marul dicordiei" daca a pornit de undeva, atunci cred ca de la pozitii diferite v-a-v de "subiectivism"; mult rezumata discutia, sauzimdebine sustine ca "subiectivismul" este un atribut al animalelor si eu ca dimpotriva al oamenilor ba mai mult am indraznit sa zic "exclusiv" al oamenilor - si mare greseala am facut ca am scapat o buna oportunitate cand trebuia sa tac.
tragand linie, nici nu mai conteza de unde s-a pornit ca relevant a devenit ce a urmat - un spectacol interactiv la care rar ai ocazia sa faci rost de bilet, nu mai spun sa fii si protagonist ... o data in viata ce sa mai.. si cum sa poti rata asa ceva?!
Daca alti forumisti ar fi fost protagonisti??!! - nu cred ca ar fi fost atat impinse limitele, insa pozitia mea (de mi-ar fi fost permis sa o sustin), ar fi fost exact aceeasi.

Suflet_solar,

eu iti admir bunele intentii desi nu-ti impartasesc pozitia. e intr-adevar o misiune ingrata sa fii judecator si sa tratezi "punctual" fara a tine cont de jurati, de protagonisti (colegi de scena dealtfel) si eventualele lor parti bune, (pentru care tu ai o tendinta naturala sa inclini balanta chiar daca ele nu s-au demonstrat in context). asa ca ... ne-am intors de unde am plecat - anume la subiectivism. (ca un sfat daca imi e permis - inainte sa ne angajam sa il sustinem pe cel ce-l simtim victima e bine sa ne identificam cu el zic si sa vedem cum a dobandit acest titlu onorific "Victima").

In acelasi registru, ramane ca in urmatoarea etapa sa ma fac responsabila ca sauzimdebine a fost suspendat temporar pentru injurii aduse administratiei. cum asa? simplu - pentru ca si eu l-am provocat sa se dezbrace de "caracter"!

ori eu cred ca nu e chiar asa. daca dumnealui nu are o problema declarata pentru care trebuie menajat si sustinut neconditionat (de exemplu - nu trebuie contrazis pentru ca nu mai raspunde de consecintele actelor lui -indicatia medicului)- atunci sustin discutia pe tonul dat atat cat ma tin curelele si cat imi dicteaza mie constiinta, incercand sa nu fac abateri drastice de la cine sunt, si sa imi pastrez atat cat situatia imi permite o oarecare verticalitate si consecventa (pe care ma incapatanez sa consider ca le posed in limitele normalului).
Am mai mentionat si anterior si repet acum ca imi asum orice text postat aici, respectiv consecintele - si nu vad pentru ce anume sunt eu mai cu mot si as putea fi considerata o favorizata a administratiei (sunt logata de 2-3 luni, nu am apucat sa dezvolt relatiile prea mult, nu l-am "periat" vreodata pe Sorin (ba am incercat sa fac "haz de necaz" public ca am fost desemnata din oficiu de dl. sauzimdebine ca fiind "bufonul regelui").
PS.: daca totusi a mai fost cineva victima (directa sau colaterala) a acestei veleitati cu care am fost inzestrata atunci sa se pronunte ca o fi ceva in mine ce nu pot controla si sar repede la pupaturi de dosuri spre satisfactia proprie iar asta problema trebuia tratata daca imi vreti binele.
In realitate sunt convinsa ca fiecare se scutura singur de scame fara aportul meu si atunci ce sens are sa ma obosesc?!
Ce pot eu sa concluzionez e ca sauzimdebine s-a autodesemnat haiducul forumului si a actionat in consecinta pana cand si-a depasit cu mult competentele. retragerea sau suspendarea dumnealui nu ma face sa ma simt in culpa. este consecinta a unor actiuni constiente si a ales in cunostinta de cauza.

PS. - o sa imi lipseasca (.. nu va grabiti sa ziceti ca il "lingusesc" iar dumnealui sa nu se grabeasca sa se aplece, ca va garantez ca este egoism impins la extrem-> imi hranea o anume latura "intunecata" a mea si ma tinea antrenata drept pt care personal ii voi simti lipsa)
ma rog...

divo
12-05-2008, 11:53 AM
Nu am stiut exact unde sa postez....asa ca iata-ma aici! De ieri incepand vad fiecare videoclip postat ca pe un patrat mare alb!Why...????????:((Ce tre' sa fac?:-?

sorin
12-05-2008, 12:29 PM
De ieri incepand vad fiecare videoclip postat ca pe un patrat mare alb!Why...????????Ce tre' sa fac?
Mai sterge si tu “cookies”, “temporary files” si mai da cate un “restart” (preferabil zilnic) la computer/laptop si vezi daca descoperi vreo imbunatatire.

divo
12-05-2008, 03:40 PM
Mai sterge si tu “cookies”, “temporary files” si mai da cate un “restart” (preferabil zilnic) la computer/laptop si vezi daca descoperi vreo imbunatatire.

Cu un simplu restart s-a rezolvat baiul!Duhhh!!!!:) A fost inca unul din momentele mele blonde...shafu'.!:-$

sorin
12-11-2008, 08:50 AM
- userului Cristinutza i-a verificat onor administratia, IP-ul ?
nu s-a verificat. trimite pm cu numele pe care-l banuiesti a fi clona si voi verifica.

bogdan178
12-11-2008, 02:01 PM
intrebare(i)

daca iau suspend pe o perioada de 3-6 luni - mi se interzice si accesul la forum sau numai la USER ?

Dupa cit timp se rad punctele de suspendare care nu intrunesc baremul de suspendare ?

daca mi se rade userul definitiv nu ma pot lega pe altul nou ?

Si o sugestie ...cei suspendati ar putea sa fie tolerati insa sa poata sa aplice doar pe anumite sectiuni adica acces restrins ....pentru ca daca sint radiati total sint definitiv pierduti .... pedeapsa trebuie sa fie spre indreptare .....

bye

P.S. nu tin sa se tina cont de sugestia mea dar as dorii sa imi raspundeti la intrebari

sorin
12-11-2008, 02:09 PM
bogdan178, iti sugerez sa citesti regulamentul de postare (sunt sigur ca stii unde-l gasesti) si vei gasi raspunsuri la intrebarile care te framanta. daca totusi vei mai avea intrebari, iti voi raspunde cu placere.

sad_rain
12-11-2008, 03:51 PM
nu am o parere, ci doar o intrebare: "de ce tot mai multi useri stau pe invisible?" e mai fun??:)

sorin
12-11-2008, 04:23 PM
n"de ce tot mai multi useri stau pe invisible?" e mai fun??

din pacate, la o astfel de intrebare nu am un raspuns.

ramos
12-11-2008, 04:44 PM
nu am o parere, ci doar o intrebare: "de ce tot mai multi useri stau pe invisible?" e mai fun??:)

Ca sa citesc ce scriu unii si altii cand n-au ce zice, la ce bun sa ma arat? Iar cand nici eu n-am nimic de spus, in loc sa tac mai dau pe aici. Cat despre fun, incearca si tu macar o data pe invisible...

bogdan178
12-11-2008, 05:42 PM
inca ceva ca ma tin de mult sa spun ...daca s-ar putea un thread cu nick-urile clonelor sau mai bine zis acum un an se loga cu un nick acum cu altul si la anul cu altul ...ar fii ok daca am stii cand vb cu aceasi persoana ....adica nu mi se pare corect sa vii sub N identitati si sa lasi impresia ca e alta persoana. ceva de genul D a mai avut nick A B C F . iar in cazul in care e doar o suprapunere spre exemplu de IP (cea ce e f greu de crezut ) sa se faca exceptie

bye

AndaF
12-11-2008, 08:01 PM
Ce ne tot alergam in juru' cozii?

La ce-ti trebuie tie sa stii cine/ ce-a facut? Alta treaba n-ai?

Uite i-ti zic in cazul meu - ca erai curios - mi-am uitat parola pt contul andaf si si am facut cont nou anda_ca ( ca m-a enervat nea romi de la florida)

Deci nu a fost caz de clona din moment ce n-am putut accesa vechiul cont, nu?

si gata

sorin
12-11-2008, 08:05 PM
Deci nu a fost caz de clona din moment ce n-am putut accesa vechiul cont, nu?

si gata
ba ai fost clona, dar nu am tinut cont (am anuntat pe pm ca nu e corect) de faptul ca de la trecerea pe forumul nou unii nu au stiut cum sa-si reactiveze conturile existente. acum, daca mai faci asa ceva, vei fi suspendata.

AndaF
12-11-2008, 08:12 PM
LOL cum sa fiu clona din moment ce nu puteam sa intu pe contul andaf? cum era sa te anunt - prin telepatie?

P.S am incercat sa-mi resetez tot - insa nu am primit nici-un fel de email...

bogdan178
12-11-2008, 08:15 PM
pentru ca vreau sa stiu cu cine vb nu sa vb cu 2 persoane diferite si la urma sa se ajunga la concluzia ca e una si aceasi.

Pentru ca eu am renuntat de mult sa merg undercover dar daca se vrea asta sa ma anuntati . Vreau doar transparenta ....pt ca cine merge cu clone sau cu useri aiurea inseamna ca are ceva de ascuns si urmareste ceva ...ce ... numai el stie.

nu era vb de tine ...la general am vb

bye

AndaF
12-11-2008, 08:18 PM
Pentru ca eu am renuntat de mult sa merg undercover dar daca se vrea asta sa ma anuntati . Vreau doar transparenta ....pt ca cine merge cu clone sau cu useri aiurea inseamna ca are ceva de ascuns si urmareste ceva ...ce ... numai el stie.

bye

Eu n-am mers niciodata undercover...ma faci sa zambesc si sa ma gandesc ca esti pe sub o patura cu undercoverul asta...LOL

sorin
12-11-2008, 08:56 PM
LOL cum sa fiu clona din moment ce nu puteam sa intu pe contul andaf? cum era sa te anunt - prin telepatie?

P.S am incercat sa-mi resetez tot - insa nu am primit nici-un fel de email...
fara ironii te rog, pentru ca eu nu am spus LOL ca nu ai stiut sa-ti resetezi parola. informatii detaliate, pas cu pas, erau la "tutorials", adica aici:
http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=10533

nu e nimeni de vina ca-ti astepti parola pe un alt email pe care poate nu-l mai folosesti.

shogunelu
12-12-2008, 04:57 AM
Eu nu prea cred ca parerea mea conteaza, totusi mi-o spun.
In primul rand nu cred ca a fost bine ca Angeline si sauzimdebine au fost expulzati. Mi se pare o masura exagerata. Eu si cu sauzimdebine numai prieteni nu suntem, dar nu merita asta si la fel nici Angeline.

Acuma vad ca sorin l-a expulzat si pe ramos. Pai, daca nici baiatul asta nu are spirit, bun simt, umor si detasare, apai chiar ca nu stiu cine are...Intelegeam daca dadeai afara pe unul ca mine, dar pe el ?...Parerea mea e ca si daca omul o fi gresit, chiar nu se ia in considerre deloc ceea ce a facut bine ?

Eu n-am nici o treaba, sorine, da' daca tot mai multi iti spun ca ii tot catapultezi pe toti care au pareri diferite de a ta, poate chiar asa este...
Esti pe tarlaua ta si poti sa faci ce vrei. Poti sa consideri ca aceasta critica, in virtutea faptului ca vine de la mine, e subiectiva, neconstructiva si neavenita. Sau, de ce nu, poti s-o iei in serios.

sorin
12-12-2008, 07:19 AM
shogunelu, avand in vedere aparitiile tale meteorice, in care mai mult critici capitalismul salbatic de la care totusi ai supt si tu, nu ai timp sa citesti toate amanuntele, deci consider ca esti dezinformat. aici nu e vorba de a a nu fi de acord cu mine, pentru ca nu asta am cerut, ci de a nu te purta birjareste cu ceilalti forumisti, detaliu de finete care s-ar parea ca ti-a scapat. parerea ta este doar a ta si nu ti-o ia nimeni, dar consider interventia ta retorica si nu-ti voi da explicatii suplimentare.
am totusi o intrebare pentru tine. crezi ca daca m-as da afara pe mine, s-ar rezolva problema nemultumirii unui grup foarte restrans de pe acest forum, ca de marea majoritate cui ii pasa? daca propunerea mea este interesanta, ma voi da afara imediat ce primesc confirmare de la tine.

bogdan178
12-12-2008, 07:52 AM
daca e transparenta d c nu se dau clonele ... nu IP ca asa ar fi mult mult mai usor de aflat si chiar ca nu ar mai putea nimeni sa se ascunda ...

Problema e de etica poti veni cu 2 sau N identitati si sa aburesti alt user de saracul crede ca vb cu o gramada de " prieteni" insa el are contact cu aceeasi persoana dar care are multiple personalitati .

imi mai facusem si eu un user cica clona , n-am postat niciodata de pe el si mi sa ras ...motivul il banuiesc ca a fost clonarea , IP se vad , va jucati dea dumnezeu cu noi :)

userul care il creasem era facut ca sa il am pentru ca pe unde ma inregistrez mi-l iau daca mai e valabil , n-am vrut sa il iau si aici sa nu dau loc la interpretari , am vrut sa am un numa mai normal.

Anda nu era vb de tine .

faza este ca se stie de clone , doar citiva stiu care cu care , iar restul mergem cu capul inainte , si te mai miri cand vb in contradictoriu cu 3-4 insi .... la final s-ar putea sa ai surprize .

Si cand ma refer la clone e vb de useri care merg in paralel cu postarile nu una sau 2 cu sute si mii, aici nu includ userii care sint pur si simplu aerieni isi fac si ei o clona cred ca nu ii stie nimeni si se dau singuri in fapt

Pot crede orice situatie dar ca 2 insi se leaga de la un acelasi PC si vb in contradictoriu s-au chiar isi trimit sarutari salutari si te mai miri ce asta nu oe cred in ruptul capului .

bye

P.S. sa dai IP e ceva nepermis ... poti gasii userul oriunde ...cel putin providerul si cu putina inteligenta si noroc chiar adresa (asta daca nu lucrezi la Stat )

Am dat edit ca sa nu fiu aiurea

Vad ca l-ai suspendat pe Ramos imi poti spune daca este o clona ? :)

accept si privat

si e un grup foarte restrins pt ca poate numai noi sintem reali :))

bye 2

biliboaca
12-12-2008, 08:18 AM
Bogdane,
tehnic vorbind imi inchipui ca este posibil si asta (desi sunt absolut atehnica de felul meu si nu pot explica ce si cum);
Insa in fata celui ce reuseste sa duca o lunga perioada de timp 2 personaje absolut diferite, antreneaza si provoaca prin acest instrument, eu ma inclin si am tot respectul - il gasesc un pui de geniu.
De ce? pentru ca extrem de greu sa nu iti scape ceva care sa te tradeze de-a lungul timpului dat fiind ca avem particularitati in vocabular, in exprimari. Interactionam cu diversi useri care au niste simturi ascutite si se prind mai rapid decat altii.
Desi pare ca ar merita pedeapsa "capitala" un astfel de personaj eu personal l-as premia pentru abilitatea lui de a se dedubla fara sa fie prins o lunga perioada de timp si nu vorbesc deloc dpdv tehnic ci strict ca si ...inteligenta.
Nu as vrea sa pierd un astfel de interlocutor cu siguranta.

Imi inchipui ca sunt mai stiu eu ce dedesupturi care nu ma preocupa oricum atata vreme cat nu le cunosc dar foarte putini sunt in stare sa faca asa ceva - vedem cazul lui "farapantaloni" - a fost mirosit de cunoscatori dupa doar cateva postari, si era totusi destul de determinat sa nu fie prins.

PS - si eu am astfel de teorii ale conspiratiei in cap dar un astfel de personaj, efectiv nu l-as desconspira din considerente de admiratie care mi le-ar depasi pe cele ale "simtului civic".:-?

faza este ca se stie de clone , doar citiva stiu care cu care , iar restul mergem cu capul inainte , si te mai miri cand vb in contradictoriu cu 3-4 insi .... la final s-ar putea sa ai surprize .

Si cand ma refer la clone e vb de useri care merg in paralel cu postarile nu una sau 2 cu sute si mii,

bogdan178
12-12-2008, 08:37 AM
draga biliboaca ( cred ca am raspuns mai mult ca ma scoate din sarite numele userului tau :) personal n-am nimic cu tine ) este vb de adevar fiecare poate face ce vrea ,dar cum te-ai simti ca sa iti faci un cerc de prieteni sa ai incredere in ei si sa constati ca sint vecini tai de bloc de cartier colegii de munca care cind i-ai desconspirat gen face to face or sa te ia si la misto , s-au mai stii faci vreo pasiune pentru cineva din forum care se dovedeste ca e de acelasi sex cu tine .

Ti se pare normal sau la situatia asta nu te-ai gandit . =D>

M-am referit la clonele care se afla de ele si se stie sa se dea pe un thread de catre conducere nu de catre noi userii obisnuiti , iar despre ce nu se stie =D> lor

In concluzie eu n-am avut dea face cu 2 personaje logate de la acelasi PC sau cu acelasi nume in Buletin , pentru simplu motiv ca toti userii imi sint egali si daca te uiti la prieteni am doar 1 si am mai trimis o cerere altuia (sa vedem daca accepta) nu pot crede ca am si eu 2 preferinte si alea sa fie clonate :) adica sa fie una si aceasi persoana

bye

P.S. fara explicatii am doar o remarca ... te stiu inteligent(a)(?) si stiu ca stii la ce ma refer si d c vreau sa stiu :)

biliboaca
12-12-2008, 09:11 AM
Bogdane - ce-ai omule?
Stiu ca e ....fara comentarii si eu nu vreau sa intru cu bocancii in sufragerie, da.. plec de la premiza ca - daca tu ai postat public si opinia lui Biliboaca (chiar de te enerveaza numele ei de scena) poate fi postata.

Eu am inteles perfect ce ai spus tu. Nici macar nu te-am contrazis niciunde. Parol!
Si cunosc cat de cat normele eticii si imi dau seama cu usurinta ce consecinte ar putea avea clonarea si din punct de vedere moral sunt de acord cu tine 100%.
Am spus doar - ca personal dintr-un anumit unghi privind lucrurile, admiratia pentru abilitatea respectivului mi-ar depasi simtul civic in cazul in care eu as descoperi eu intr-o zi ca 2 useri cu care vorbesc de-un an sunt unul si acelasi si pe mine au reusit sa ma pacaleasca atata vreme, motiv pentru care nu l-as desconspira. (chiar de as fi ultima care afla la fel as fi pozitionata. si de as dezvolta vreo pasiune pentru clona si as suferi de m-as urca pe pereti (desi slabe sanse la mine sa se intample asta), nu m-ar retine sa-i admir abilitatea).
Sper ca m-am explicat mai bine.
In rest - tot ce ai postat ref la subiect eu nu comentez si nici nu am comentat ba chiar am spus ca este posibil asa sa fie tehnic vorbind si ca nu cunosc dedesupturi care imi inchipui ca pot exista desi nu ma preocupa.
Altfel ... eu nu ma pot pronunta ca nu as fi in cunostinta de cauza si as bate campii cu gratie. am spus ce am avut de spus pur ipotetic prin prisma mea daca m-as trezi accidental interesectandu-ma cu aceasta situatie..; m-am pronuntat asupra unui singur aspect.

Sunt o "ea" daca ai dubii, iar biliboaca este o broscuta de plus.

shogunelu
12-12-2008, 10:05 AM
sorine, intr-adevar ca aparitiile mele sunt meteorice, dar eu cred cu tarie ca acesta e un semn de normalitate. Foarte adevarat ca de multe ori critic capitalismul salbatic de acolo, care culmea, chiar e salbatic. Mai nou s-a demonstrat fara urma de dubiu si cat de tembel si gaunos e, dar ce ma uimeste pe mine este cum de exista inca destui oameni dispusi sa-l apere pana-n panzele albe...Stii vorba aia: "Din greseala in greseala, pan' la victoria finala"...

In ceea ce priveste interventia mea, de buna seama ca este retorica. Mi-am exprimat doar parerea, fondata sau nu si nici o clipa nu ti-am cerut explicatii. Cum spuneam, nu ma astept la mari ecouri, nu sunt un naiv.
La fel de retorica consider ca e si intrebarea ta si banuiesc ca nu astepti cu-adevarat un raspuns de la mine.

Sherlock
12-12-2008, 10:17 AM
critic capitalismul salbatic de acolo, care culmea, chiar e salbatic. Mai nou s-a demonstrat fara urma de dubiu si cat de tembel si gaunos e, dar ce ma uimeste pe mine este cum de exista inca destui oameni dispusi sa-l apere pana-n panzele albe.

Daca nu era capitalismul si democratia asta salbatica inventata de cineva,

1. Acum poate inca lucrai la canalul Dunare - Marea Neagra.
2. Nu faceai blaturi cu padurile Romaniei.

:-$

shogunelu
12-12-2008, 10:59 AM
1. Acum poate inca lucrai la canalul Dunare - Marea Neagra.
2. Nu faceai blaturi cu padurile Romaniei.

Mai godri, nu stiu daca eram la Canal sau in scoala de ofiteri, dar ce stiu sigur e ca daca nu te jucai cu putza-n nisip pe vremea aia, la ce pupincurism ai in tine, cu siguranta faceai cariera. :starsmile:

bogdan178
12-12-2008, 11:04 AM
hai ca sa facut apa de ploaie cu atita balacareala la baioneta si pe aici

Imi raspundeti la intrebare era sau nu Ramos o clona ?

bye

sad_rain
12-12-2008, 11:22 AM
hai ca sa facut apa de ploaie cu atita balacareala la baioneta si pe aici

bye

mai bogdane, ramos nu era nici o clona. userul ramos e userul ramos (cel putin eu asa stiu..dar sorin e mai in masura sa-ti raspunda)..si mie personal imi pare rau ca a trebuit sa plece ramos...but I guess fiecare primim ce dorim..si simt eu ca ramos nu prea mai dorea sa apara pe forum, pentru ca altfel nu i-am inteles atitudinea.

Sherlock
12-12-2008, 11:26 AM
Mai godri, nu stiu daca eram la Canal sau in scoala de ofiteri, dar ce stiu sigur e ca daca nu te jucai cu putza-n nisip pe vremea aia, la ce pupincurism ai in tine, cu siguranta faceai cariera. :starsmile:

Fiecare intelege cat il duce mintea.

P.S. Deci zici ca erai si ofiter securist pe timpul lui Ceasca. Pai e normal sa nu iti placa democratia.

sorin
12-12-2008, 11:36 AM
daca stiam sau cercetam sa vad daca ramos avea o clona, puteam sa-ti raspund, dar nu am facut-o, asa ca nu stiu. altul a fost motivul pentru care a fost suspendat.
daca ai banuieli de clone, trimite-mi pm.

shogunelu
12-12-2008, 11:55 AM
Pai e normal sa nu iti placa democratia.

Imi place democratia, dar nu cum arata cea din State la ora asta.

bogdan178
12-12-2008, 12:16 PM
vroiam sa spun IP lui nu mai a aparut la altcineva ?.... IP nu pot sa il vad ca daca putea vedea si asta ...eram la SRI :)

mai plauzibil este sa se lege 2 pers de la acelsi PC. Cu toate ca nu am vazut pe nimeni pe forum sa faca asta sau nu am cunostinta .

i-am fazut pe uni cu user guest . pot sa postezi si daca nu esti inregistrat sau asta e nick lor ?

bye

P.S. am citit primul "parerea ta conteaza " :) foarte agitat si cu foarte multe pareri ca d c e asa si nu asa , ca asa e bine ca asa nu e bine :)

sorin
12-12-2008, 12:26 PM
bogdane, nici eu nu lucrez nici la sri si nici la fbi, asa ca nu verific ip-urile la toti forumistii, ci doar cand mi se pare ceva suspect. eu zic sa te relaxezi cu ip-urile astea.

ce vezi tu postat ca “guest” nu inseamna ca cineva poate posta fara sa-si faca un cont ci inseamna ca acele mesaje apartin forumistilor carora li s-au sters conturile in timpul transferului forumului, acestia fiind cei care nu au avut o adresa de email adaugata la profilele lor.

bogdan178
12-12-2008, 12:33 PM
Si se va revenii la normal cu USerii ? presupun ca nu lucrati ...a se verifica cind e ceva suspect . presupun ca postarea Ip la fiecare nu e o solutie pt ca se violeaza intimitatea userului . k

bye

P.S. astept sa imi raspunzi la PM ala :)

bogdan178
12-13-2008, 04:31 PM
Am venit sa spun ca ambele banuieli de clone s-au dovedit sa recunosc ca sa nu las loc de interpretari si sa cred suspectii False

Imi cer scuze in ambele cazuri

Pacat ca nu am IP log

Cel mai tare ar fii sa fie adevarat si sa rada de mine

D c am postat iar ...ce e chestia aia cu cartonasele alea rosii si verzi de la fiecare user ?

bye

Mie lene credeam ca motivul conducerii este sa ajute lumea

k :)

sorin
12-13-2008, 04:42 PM
bogdane, te ignor de acum. nu mai pune inrebari stupide si vezi ce se scrie pe fomul asta. scrie inclusiv de punctele verzi si rosii. ia sa vad daca gasesti.

kiddy
12-15-2008, 09:28 AM
sorin, prostia se penalizeaza? Imi cer scuze, dar n-am rabdare sa citesc regulamentul.

sorin
12-15-2008, 10:05 AM
sorin, prostia se penalizeaza?
deocamdata nu, dar poate introduc un amendament la regulament.

biliboaca
12-15-2008, 10:36 AM
Hai mai Sorine!
Eu auzisem ca se promoveaza nu ca se penalizeaza. Asta-i buna. toate povestile se reediteaza.

deocamdata nu, dar poate introduc un amendament la regulament.

bogdan178
12-15-2008, 11:02 AM
inteleg penalizarea dar nu pentru acel motiv pueril ....n-am jignit pe nimeni era vb despre nivelul din RO expus prin fapte ,dar asa rezulta din cea ce posteaza restu ca , cred despre ce e acasa .
Se poate atunci sa ii fi inteles eu gresit pe ceilalti care au o parere excelenta despre Romania .

bye.

P.S. pe cine am jignit frate !!! ?

biliboaca
12-15-2008, 04:05 PM
Sorine
am si eu o propunerea de ...amendament la regulament(pe care nu l-am prea studiat e drept), anume:
prescrierea punctelor pentru bun comportament dupa o perioada de ... nu stiu (1 luna de ex) de la acumulare.
Cred ca s-ar mai linisti si spiritele si nici nu s-ar mai intrece lumea care sa calce primul pe bec.

Multumesc,

divo
12-15-2008, 04:10 PM
Sorine
am si eu o propunerea de ...amendament la regulament(pe care nu l-am prea studiat e drept), anume:
prescrierea punctelor pentru bun comportament dupa o perioada de ... nu stiu (1 luna de ex) de la acumulare.
Cred ca s-ar mai linisti si spiritele si nici nu s-ar mai intrece lumea care sa calce primul pe bec.

Multumesc,

Pai si acuma cum e?E adevarat ca perioada e de 6 luni, ca sa aiba timp oamenii sa reflecteze!:)

biliboaca
12-15-2008, 04:17 PM
Divo eu drept iti spun ca nu prea am studiat cum trebe problema ca-s obisnuita cu proceduri si rar imi ies din ale mele asa ca nu m-am prea documentat. Se prescriu deja dar in alt regim?
Eu ziceam ceva de genul - daca azi am luat 20 de puncte... si nu mai acumulez nimic timp de o luna , la sfarsitul perioadei sa fiu iarasi reabilitat (puncte acumulate 0). daca am mai luat alte 20 peste 2 saptamani - la fel cele alte 20 sa se anuleze dupa o perioada de o luna de la acumulare.
Daca am acumulat maximum fara sa treaca timp de prescriere a niciunora sa fiu suspendata sau cum e regulamentul. sa nu mai stam asa pe muchie. ne abtinem controlat 2 saptamani pana se mai prescriu din puncte si pana atunci poate ne trece.
Daca asa este deja inseamna ca tre sa dau fuga la regulament ca mi-o incalt pt teme nefacute.
:peace:

Pai si acuma cum e?E adevarat ca perioada e de 6 luni, ca sa aiba timp oamenii sa reflecteze!:)

biliboaca
12-15-2008, 04:46 PM
offf Divo ma destabilizasi. am citit regulamentul si e altceva dar...am avut ceva emotii.:-?

divo
12-15-2008, 04:49 PM
offf Divo ma destabilizasi. am citit regulamentul si e altceva dar...am avut ceva emotii.:-?

Lol..si eu am inteles altceva initial!Dar e bine ca s-a clarificat!!!:)

bogdan178
12-22-2008, 07:29 AM
Parerea mea Conteaza

am recitit regulile de postare inainte de a aplica aici .

o gramada de useri care aveau ceva de spus bun sau rau au fost redusi la tacere sau facuti sa nu mai intre si sa isi posteze propriile idei ,in care ei cred . De ce trebuie sa am mereu sau in mare parte aceleasi pareri cu majoritatea ? De ce nu trebuie sa contest o anumita latura care sa coalizat numai pentru a face fata unora si altora care gindesc mai mult ....bine sau rau bun sau prost . Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea .
Mi se dau lectii de etica si de buna purtare , sint cea ce simt nu cea ce conteaza pentru ceilalti , daca vreau sa fiu hot bataus sau om bun ramane la latitudinea mea sa fac asta si o declar deschis nu ascunzindu-ma dupa reguli de buna purtare ca sa nu supar pe cineva in detrimentul propriilor idei . nu pot fi fals ...cand gresesc recunosc , rar am vazut in forum pe cineva care are o diferenta de opinii sa recunoasca ca a gresit , de cele mai multe ori conflictul degenereaza in avertizari si supendari.
Cred ca nimanui nu i se poate interzice dreptul la libera exprimare a propriilor idei asa cum sunt ele bune sau rele. De ce majoritatea dicteaza mereu impotriva minoritatii ,pentru ca sint mai multe minti puse la contributie ?
Anul trecut pe vremea asta am avut placerea de a avea un thread chiar cu numele meu ... si nu am zis nimic cu toate ca a fost un atac direct la persoana mea . Inseamna ca am suparat foarte multi daca nu au mai suportat si s-au coalizat pentru a-mi da o replica .
Daca sint ignorat avertizat sau blamat .... va rog ca unii dintre dvs. sa nu mai imi urmareasca posturile si sa imi dea o replica doar de dragul de a-mi raspunde , e impotriva regulamentului aceasta meteahna.

Bye

P.S. Daca ati fost doar avertizati reintoarceti-va si nu ii lasati pe altii sa comenteze si sa vorbeasca despre ideile voastre sau de a lasa impresia ca ei detin adevarul suprem , e nevoie si de o alta parere.

nicoletamihaela
12-27-2008, 09:20 AM
este ca trebuie pedepsit acel rasist numit nonovulari...am facut raport,si sper ca sa fie pedepsit conform regulamentului...

sorin
12-27-2008, 10:37 AM
este ca trebuie pedepsit acel rasist numit nonovulari...am facut raport,si sper ca sa fie pedepsit conform regulamentului...
daca citesti cu atentie mesajele de la inceput de pe topicele lui, vei vedea ca am precizat ca suntem in cautarea unui nou petrica, asa ca lasam sa vedem cum decurg discutiile. ;)

nicoletamihaela
12-27-2008, 11:13 AM
daca citesti cu atentie mesajele de la inceput de pe topicele lui, vei vedea ca am precizat ca suntem in cautarea unui nou petrica, asa ca lasam sa vedem cum decurg discutiile. ;)

Pai atunci pot sa-i zic si eu ceva live sa ii mearga fulgii?

Are mare noroc ca noi romancele suntem doamne,iar italiencele lor sunt mahalagioaice,ca si el dealtfel..
Doar este produsul Italiei paiese de tuti macaronari...

sorin
12-27-2008, 11:42 AM
Pai atunci pot sa-i zic si eu ceva live sa ii mearga fulgii?
normal ca poti sa-i spui, dar in asa fel incat sa nu se escaladeze violenta (vezi ultimul meu mesaj pe care i l-am adresat) :)
asa cum am spus de multe ori, zisul mai pe ocolite e mai interesant decat datul cu barda ;) decat sa jignesti pe cineva, mai bine il/o faci sa se jigneasca singur(a).

p.s. exemplarele pe cale de disparitie trebuie ocrotite.

bogdan178
12-27-2008, 05:07 PM
Am vazut ca se foloseste sistemul ca cartoane de diferite culori , am intrebat daca pot sa scot optiunea ...treaba a ramas nelamurita , am intrebat webmasterul si a ramas suspendata ca nici webmasterul nu mi-a raspuns ...in optiune ori nu vad eu ori nu se vede ori nu poate fi scos sistemul de taxare cu cartoane ... intreb din nou se poate scoate acest sistem deoarece cel putin la un user l-am vazut scos ...si alta problema as vrea sa vad cine imi da cartoane pentru ca nimeni nu se semneaza toti rad sau spun la motive ca stiu ei mai bine ca mine ce si cum ...iar acest lucru nu imi pare ca o egalitate intre optiuni ...pt ca poti fii un idiot care nu are nimic de spus dar sa ai ca sport national impartirea cartoanelor nu pe criterii de competenta ci mai mult de simpatie si de antipatie , as vrea sa vad si eu cine apreciaza unele posturi si cine nu , nu pentru a pornii o campanie impotriva celor ce sint contra dar nu mi se pare normal sa stai ca un sniper .

Pe zii ce trece ....pare mai mult a ...."continuarea acestui apel se considera un accept din partea dumneavoastra"

bye

sorin
12-27-2008, 07:52 PM
bogdan178, daca nu ai putut sa-ti setezi vreo optiune sa nu-ti afisezi reputatia, ceea ce se construieste pe baza bunctelor verzi sau rosii primite de la ceilalti forumisti, trebuia sa-ti imaginezi ca nu se poate face asa ceva. consideram ca afisarea reputatiei forumistilor este o optiune pozitiva pentru forum, in sensul ca unora le pasa despre ce cred ceilalti forumisti despre ei. la punctele verzi poti vedea de la cine le-ai primit, iar la cele rosii sunt sanse destul de bune sa-ti dai seama de la cine vin, prin numarul de puncte negative primite, ceea ce coincide cu "power level" (de la 0 la 10) a celui care le-a dat, in cazul cand nu se semneaza. eu oricum ma semnez cand dau rosii, dar daca uit vreodata si ai incasat 10 puncte, e posibil sa fie de la mine sau de la webmaster, pentru ca inca nu a ajuns niciun forumist la nivelul 10.

sper ca te-ai linistit acum, desi nu vad de ce era asta o problema atat de arzatoare.

bogdan178
12-28-2008, 01:22 PM
probleme cu pozele nu se mai afiseaza ...voi le vedeti ? la mine nu apare nimic doar pagina alba si cu mentiunile pozelor .... sau poate e din photobucket ?

bye

sorin
12-28-2008, 01:36 PM
probleme cu pozele nu se mai afiseaza ...voi le vedeti ? la mine nu apare nimic doar pagina alba si cu mentiunile pozelor .... sau poate e din photobucket ?
eu le vad fara probleme. incearca sa dai un restart la computer, eventual sterge toate fisierele temporare (delete "cookies", delete "temporary files") si incearca din noi sa vezi daca iti apar pozele sau nu.

bogdan178
12-29-2008, 07:09 PM
nu vreau sa para si nu este o amenintare ...dar nu mi se pare normal ca unii sa imparta cartoane dupa bunul lor plac numai ca nu le place persoana sau un anumit post ...daca fac asta cred ca ar fii corect sa se stie cine comenteaza , nu pentru a fii vanat ci mai mult ca sa se stie cine cu cine ....vad ca in ultimul coment unul(a) imi recomanda sa pup toti americanii de ocazie ....daca e asa ...o sa incep sa impart si eu cartoane dupa bunul plac fara sa ma semnez si mai ales din invisible ...pina imi scade power la 0 si se duce pe rosu ....sau il dezactivati voi ...ca doar aveti butoanele

bye

P.S. toti gusterii isi dau cu parerea din invisible ....si posteaza la greu la dedicatii sau lingusesc pe cine trebuie pentru power mai ridicat. In loc sa dati cartoane mai bine ati posta ceva inteligent ...s-au va e frica ca restu isi va da seama cit de "termenati" sinteti ? :))

bogdan178
01-06-2009, 06:31 PM
Parerea mea Conteaza .... acest mesaj nu este indreptat impotriva nimanui .... nu se vrea o alta alternativa sau mai bine zis ...am zis eu ca asa e mai bine ...

pe zii ce trece ne imputinam ...maine poimaine vom mai ramane citiva si vom fii toti de acord in timp ce alti stau pe Guest sau cu useri fara nume importanta si greutate , nu data de numarul de cartonase verzi sau de numarul de postari , ci de insusi numele care a consacrat acel user in luni sau chiar ani de zile de forum . Cu toate ca nu ma inghit cu marea majoritate din forum , totusi parerea lor CONTEAZA si e bine sa ai si o alta parere pentru ca altfel daca mergi intr-o directie gresita sau crezi ceva ....chiar daca tu crezi ca e bine dar vine altcineva si iti arata si o alta cale , chiar daca e buna sau rea ...macar iti da de gindit ca poate e si altceva .
Nu vreau sa dau nume dar sint o gramada de useri pur si simplu facuti pentru o intrebare sau 2 ...si doar atit , iar altii consacratii nu dau nume nu mai sint pe aici din cvari motive .... spun ca trebuie sa fie egalitate intre useri ...dar cind ai sute de postari sau mii e si normal ca gresesti te aprinzi sau mai scapi ceva urit pe forum fata de altii care stau mana moarta.
Regulile sint facute intotdeauna pentru a avea un format de ghidare in primul rind si apoi de pedepsire , prin ele trebuie sa indrepti si apoi sa pedepsesti.

Eu am 25 de puncte de penalizare nu mai are rost sa deschid o cruciada de explicatii d c si cum daca e drept sau nu . Cedez 20 de puncte din suspend meu pentru orice user ca sa ii se reduca pedeapsa .... altui coleg de forum din orice tabara ... Eu am zis asta dar stiu ca nu e normal si nu e corect si nu e pe lege .... sau pare o umilinta chiar daca s-ar accepta ... insa le dau cu inima deschisa .

Bye

P.S. nu mai poti schimba o parere buna sau rea

sorin
01-06-2009, 06:42 PM
Punctele de penalizare nu sunt transferabile.

Rebela
01-06-2009, 07:27 PM
Punctele de penalizare nu sunt transferabile.

Pacat! Eu tocmai vroiam sa le solicit fiindca am 40 de puncte penalizare si tare as vrea sa-mi scada...mai repede. In fine, asta e daca nu se poate.

keyframe14
01-06-2009, 08:12 PM
Pacat! Eu tocmai vroiam sa le solicit fiindca am 40 de puncte penalizare si tare as vrea sa-mi scada...mai repede. In fine, asta e daca nu se poate.sunt rollover points:))pacat ca ma angajam sa te scap de cateva

Suflet_solar
01-06-2009, 08:48 PM
Pacat! Eu tocmai vroiam sa le solicit fiindca am 40 de puncte penalizare si tare as vrea sa-mi scada...mai repede. In fine, asta e daca nu se poate.

Da, pacat, zic si eu...As fi cedat, deasemenea vreo 40 din punctele mele, caci 10 le tineam de rezerva, altfel, la 50 cedate ma suspendam singura. :)
Da, stiu, dupa razboi multi viteji s-arata, daca nu se poate, asta e...

Oricum, vroiam sa precizez la "parerea ta conteaza", ca mi s-a parut tare frumoasa initiativa lui Bogdan de solidaritate(chiar daca nerealizabila). Stiti cum e, uneori, gestul conteaza!
Felicitari Bogdan, pt idee! :)

bogdan178
01-07-2009, 03:18 AM
mai presus de idee este vorba de ...pur si simplu cei suspendati au punctat la 2 capitole.

1 stau pe bara

2 ne afecteaza si pe restul pentru ca nu mai e o asa de mare diversitate de pareri. iar calitatea discutiilor daca calitativ sa zicem nu scade insa cel putin nr lor da .

Nu e vb de transfer de puncte stiam ca nu se poate dar am observat ca unii se simt chiar jigniti ca au primit puncte de penalizare si se dau la fund nu mai posteaza , iar altii pur si simplu au intrat in pamint , pai pe cuvint am o mai mare apreciere fata de cei suspendati deoarece macar bine rau urit vulgar au avut curajul sa mearga pina la capat si si-au postat parelile au un + la asta , - vine din faptul ca nu au stiut cind sa se opreasca.

bye.

P.S. Aici la parerea mea conteaza pot ... aduce citeva lucruri ce nu mi se par in regula la adresa conduceri ?

P.S.1 acest mini subiect nu a fost lansat pentru a ma da bine pe linga vreo tabara sau pentru vreun carton ....

P.S.2 e vorba de indreptare nu de pedepsire ...la urma urmei sintem toti romani

FidelKatzo
01-07-2009, 07:11 AM
Regulile sint facute intotdeauna pentru a avea un format de ghidare in primul rind si apoi de pedepsire , prin ele trebuie sa indrepti si apoi sa pedepsesti.

regulile sunt facute ca sa fie respectate..dupa aceea pedepsesti ca sa indrepti..

pai pe cuvint am o mai mare apreciere fata de cei suspendati deoarece macar bine rau urit vulgar au avut curajul sa mearga pina la capat si si-au postat parelile au un + la asta , - vine din faptul ca nu au stiut cind sa se opreasca.

P.S. Aici la parerea mea conteaza pot ... aduce citeva lucruri ce nu mi se par in regula la adresa conduceri ?

in viata reala mergi pina la capat de fiecare data..? poate daca nu-ti pasa de parerea celor din jur..mai vorbim aici de calitati..?

ca sa fi sigur ca ai dreptate, ar trebui sa moderezi cel putin o luna forumul..

sad_rain
01-07-2009, 10:57 AM
ca sa fi sigur ca ai dreptate, ar trebui sa moderezi cel putin o luna forumul..

pai nu cred ca ar mai exista forum!!!

bogdan178
01-08-2009, 12:53 PM
E un inceput de "mai catolici decit papa" dupa ce in natura noastra e sa furam ...nu degeaba ne catalogheaza altii ca hoti ...nu ca excelenti in IT buni meseriasi mari criminali urmasii romei etc . 1 sintem hoti , iar in RO se pedepseste o mama ce nu a platit pensie alimentara ca nu a avut cu ce ...adica face puscarie .... "iar altii fura (zeci de mii )miliarde si nu-i mai vede nimeni .... e vb de un forum ... nu de ceva penal . Ar exista in continuare forum .... oricum daca e sa ne amintim de fostul regim ....Se faceau amnistii :) .

Teoretic si practic daca nu ar exista moderator intr-o luna ca simplu user va fac sa nu mai intrati ...asa cum stiu sa folosesc limbajul intr-un anume sens si de un bun simt relativ (nu merg la limita :) undeva mai sus ) asa il pot folosii si pe cel rasist vulgar si neordotox.

Intotdeauna cei puternici au avut nevoie de oameni sa ii conduca (masa de manevra) mai in toate cazurile au sfirsit prin asi atrage antipatii din partea tuturor .
regulile sint facute sa ii scape relativ pe cei slabi de cei puternici si a asigura o oarecare guvernare a statului (teoretic) practic a unor oameni ...asupra societatii , insa cei din virf nu se incurca in propriile legi .

ca dovada rar vreun mare om politic sau afacerist face puscarie ...mai ales in Ro e imposibil

bye

Rebela
01-08-2009, 01:12 PM
sal bogdan178,
Ma tot straduiesc sa inteleg care e scopul mesajelor tale aici la parerea ta conteaza? Exista vreo posibilitate sa iti condensezi parerea in maxim 3 fraze? Despre ce parere vorbesti? Ce vrei sa conteze? In afara de faptul ca esti nemultumit de cum e administrat forumul in general, nu vad nici o referire concreta la ceva anume.
bye

bogdan178
01-08-2009, 04:50 PM
mda vad si aluzia formatului pe care mi-ai postat-o o vad dar nu trebuia ..... 3 fraze :) d c nu 4 ?

Ti se pare ca comenteze vizavi de conducere ? ...sint numai interpretari ...

daca e se pedepsesti fa-o dar nu cu jumate de masura ..... nu duce in puscarie la barbati femei sau invers .... vb intr-o ipotetica situatie .... nu ingrosa rindurile la guest sau la useri aiurea fara valoare ...acest tip de pedeapsa pare ceva din filmele S.F. cind ti se punea o zgarda la git ...cum depaseai anumite zone sau faceai anumite fapte penitenta ti se prelungea iar restu comunitatii nu avea voie sa te bage in seama , sa iti vorbeasca . Crezi ca cei suspenda-ti pur si simplu nu mai intra ? poate aia cu pina in 50 de postari.

Nu e vina mea ca nu ma intelegi :)

O sa ma apuc sa postez vreo citeva mii de linkuri de pe youtube sa fac vreo 2-3000 de postari ca sa ia userul in greutate . :)

Bye

P.S. ultimul post momentan despre acest subiect .

AdyC
01-08-2009, 04:52 PM
Bogdane, nu o lua in nume de rau dar eu niciodata nu am reusit sa citesc un mesaj de al tau cap-coada.

Cred ca n-ar strica sa mai condensezi ideile...nu de alta dar banuiesc ca mai sunt si altii ca mine si cred ca tu doresti sa fii si citit.
Decat sa scrii mult si fara rost mai bine putin si ..bine. :)

divo
01-08-2009, 04:57 PM
Nu e vina mea ca nu ma intelegi :)

.

Ai perfecta dreptate! Nu e vina ta!:-$

hazel
01-08-2009, 05:05 PM
nu de alta dar banuiesc ca mai sunt si altii ca mine si cred ca tu doresti sa fii si citit.
Decat sa scrii mult si fara rost mai bine putin si ..bine. :)

Da, ai ghicit, mai sunt si altii. Bogdan cred ca e o raritate printre barbati. Eu nu prea am mai vazut tip sa scrie asa mult :d

bogdan178
01-13-2009, 03:48 PM
Am sters ultimul post pentru ca m-am convins ca nu are rost ....

cea ce vreau sa stiu pe ce criterii se muta posturile la off sau pe ce criterii se dau puncte de penalizare ?
cind pe aceasi PAGINA sint alte posturi care incalca la fel (teoretic) thread unele raman altele sint mutate ... nu de alta dar vine vreun user si isi face vreo falsa impresie ca nu stiu ce replica nu am dat .

Pe baza " ca asa se vrea" "logica" "reguli" "prietenii" pentru ca chiar daca e si normal forumul Cuiva ...in cazul de fata al tau Sorine nu inteleg criteriile ca am incercat sa le gasesc o justificare si nu se vede ...fara glume poate imi dai un indiciu .... E al tau nimic de zis ... am incercat sa ma conformez si sper ca am platit de fiecare data cind am gresit ... insa pe motiv ca e al meu si nu pot citii toate mesajele , asta nu e un motiv de a se trasa directii sau lasa unora o impresie gresita .

bye

P.S. decit la off topic ...mai bine stergele

P.S.1 Salutari LUI Fifi ... aveai dreptate !!!

bogdan178
01-21-2009, 02:46 AM
cer deschiderea unui thread de catre conducere unde sa se poata vb mai deschis .... pt ca unele limitari ...sint chiar de neevitat ...si deturneaza scopul adevarat al mesajului ...

sau sa indice daca exista deja un asemnea thread ...

Daca nu se vrea sa se vada de catre toti ( ca nu e frumos sa speli in public)sa fie macar pentru userii inregistrati .

Bye

P.S. poate va fac sa va schimbati parerea f rea si de tot .... zaharul topit din lume ...cu una ....praf ....din rau in mai rau :))

biliboaca
01-21-2009, 04:05 AM
cer deschiderea unui thread de catre conducere unde sa se poata vb mai deschis .... pt ca unele limitari ...sint chiar de neevitat ...si deturneaza scopul adevarat al mesajului ...

Nu exista nu pot - doar nu vreau!

Nu stii ca nu-i frumos sa arati cu degetul!?

Daca nu se vrea sa se vada de catre toti ( ca nu e frumos sa speli in public)sa fie macar pentru userii inregistrati .

Asa mai vii de-acasa - alta treaba in familie!

Bye

P.S. poate va fac sa va schimbati parerea f rea si de tot .... zaharul topit din lume ...cu una ....praf ....din rau in mai rau :))

La tine era cheia?

:-?

sorin
01-21-2009, 07:20 AM

Bye

pentru asta exista deja topicul "off topic, aberatii de tot felul", in caz ca nu l-ai observat deja. frumusetea acelui topic e ca se poate abera intr-un singur loc, fara a se distribui aberatiile uniform, pe tot forumul ;)
deloc de neglijat este si faptul ca acela este un topic perpetuu, nu se termina niciodata :)

bogdan178
01-21-2009, 08:37 AM
bine dar ce limitari exista totusi la la off topic .... as dorii sa la stiu ...ce limbaj este permis .... ca sa nu fie prea dur violent si lipsit de cele mai elementare reguli de bun simt .

bye

sorin
01-21-2009, 09:01 AM
bine dar ce limitari exista totusi la la off topic .... as dorii sa la stiu ...ce limbaj este permis .... ca sa nu fie prea dur violent si lipsit de cele mai elementare reguli de bun simt .
daca nu ai facut-o (si banuiesc ca nu, desi esti de mult timp pe forum), iti sugerez sa citesti regulamentul de postare din scoarta in scoarta si vei gasi acolo majoritatea raspunsurilor. restul, depinde de bunul simt al fiecaruia.

bogdan178
01-21-2009, 02:23 PM
da dar sistemul de punctare e uman , iar omul e supus greselii

Am vazut cum pentru lucruri mai putin grave decit am realizat multi pe forum ..dar bine tintite si deranjante presupun ...... a fost suspendata intr-o zii.

regulamentul l-am citit de mult mai multe ori decit f multi din forum.

bye

divo
01-21-2009, 02:49 PM
da dar sistemul de punctare e uman , iar omul e supus greselii

Am vazut cum pentru lucruri mai putin grave decit am realizat multi pe forum ..dar bine tintite si deranjante presupun ...... a fost suspendata intr-o zii.

regulamentul l-am citit de mult mai multe ori decit f multi din forum.

bye
Ideea este cat si ce pricepi..ca lectura de vacanta putem face toti! Bogdane,problema ta este ca nu stii pana unde poti sa mergi cu jignitul..ca sa nu fii out(stii tu 40%...no comment)!Io iti spun(pentru ca deocamdata stiu ca pe mine ma vizezi) ca eu nu prea iau nimik personal..asa ca tre' sa te straduiesti cam mult sa ma simt ofensata! Try(die) hard(er)..my dear!:)

bogdan178
01-22-2009, 08:04 AM
Sorin vrei sa cred ca locul "virtual al angelinei" e luat de altcineva ? D C lasi discutiile in coada de peste ?...

Ti-am raspuns dar ma mutat ... ai ultimul cuvint insa numai cu ajutor tacit :)

eu ti-as propune sa ne ignoram ...tu nu ma poti convinge de nimic iti garantez .... eu cred ca as putea dar nu ma pot face inteles si nici nu am voie.

bye

P.S. discutam pe alte paliere ideologice si intelectuale , care nu sint date de ani de scoala sau de viata.

P.S.1 mi-as dorii aceeasi vigilenta si in cazul altora care ma plictisesc .

sorin
01-22-2009, 09:07 AM
Sorin vrei sa cred ca locul "virtual al angelinei" e luat de altcineva ? D C lasi discutiile in coada de peste ?...
nu pricep ce vrei sa spui aici. fii mai detaliat te rog.

P.S.1 mi-as dorii aceeasi vigilenta si in cazul altora care ma plictisesc .
adica? vrei sa fiu garda ta de corp si daca cineva te plictiseste sa ii :slap:? iarasi nu cred ca ai dat suficiente detalii. oricum, acest topic este de sugestii si pareri. plangerile se pot face pe pm, mai ales cand in unele cazuri (persoanele de fata se exclud intotdeauna) au loc zilnic.

bogdan178
01-22-2009, 12:34 PM
pai inteleg ca e greu de descifrat dar asta e rezultatul ...regulilor ca nu poti zice mare lucru ca poate se considera atac la persoana .

Am cerut tratament egal pentru toti ...nu preferential ...dar cu mutatul la off topic discutia ramane ca si cum replica nu ar fii venit. Stii "dreptul la replica" nu inteleg cum unul poate fii on iar altul off.

Nu cred ca am lasat impresia ca as avea o mana de ajutor . Eu generalizez insa unii chiar o iau personal si se exprima personal cea ce ma face la final de a raspunde si eu tot personal.

Hai sa explic o mica parte ....angelina , chiar tu ai spus in motivele punctelor de penalizare ... ca lasa impresia ca este preferata conducerii ,acum dupa ultimul trend pare ca acest loc e luat de altcineva ...pur si teoretic poate e doar o falsa impresie .

bye

sorin
01-22-2009, 12:40 PM
bre bogdane, cand ai chestii serioase de spus, mai da pe aici, altfel poti scrie direct la aberatii, ca ne irosim amandoi timpul degeaba, diferenta dintre noi doi fiind ca tu esti mai odihnit, ca ai declarat ca stai acasa. in alta ordine de idei, nu ma intereseaza barfele nimanui.
unii dintre voi, in loc sa va ganditi la chestii constructive, aveti numai teorii ale conspiratiei in cap.

bogdan178
01-31-2009, 05:29 AM
hai ca deschid iar o chestie la care nu mi-ai raspuns ....

Originally Posted by bogdan178
nimic e praf e criza sinteti la pamint beti apa din balti vinati prin paduri ca nu aveti bani va duceti in concediu la o decada odata .

pt asta am luat puncte de suspend ....e scoasa din context si nu am spus decit de ce cred eu ca cred emigranti despre noi .... nu am spus ca asa este .

ce baza fundamentala sa va mai dau ...v-am dat linkuri cu cresteri de PIB cu cresteri salariale cu cresteri salariale si salarii la top care sint mai mari ca in vest . nimic e praf e criza sinteti la pamint beti apa din balti vinati prin paduri ca nu aveti bani va duceti in concediu la o decada odata , unuii imi dau exemple de zboruri cu avionul pe 800 de KM ce relevanta are asta ???

Pentru simplu motiv ca am integrat cuvintul VOI intre . si nimic .....

Explica-mi cum jignesc eu masiv .... daca nu ajunge vin intr-o zii 2 vin si cu argumente in care asta e impresia celor plecati ....

bye

P.S. "Cind cauti (vrei) un vinovat nu trebuie sa il pedepsesti pe primul care iti iese in cale"

sorin
01-31-2009, 09:56 AM
capitolul este incheiat. intelege fiecare ce vrea din postarile tale. nu mai dezgrop mortii dupa atata timp.

fifi
02-01-2009, 07:56 PM
Referitor la Pactul de neagresiune, sorine văzui că ne puseşi în carantină pe mine şi pe nicoletamihaela. Superficială cum bine ai spus tu că sunt nu prea ştiu ce şi cum cu aceste pacte de neagresiune, le stabileşti tu sau la cerere. Dacă a cerut ea asta sau chiar dacă a fost hotărârea ta, mă simt datoare cu o explicaţie: eu nu am nimic cu nicoletamihaela, i-am scris acel mesaj pt că asta am simţit atunci şi poate am greşit dar asta nu înseamnă că am de gând să mă cert cu ea. Acea postare o poate lua şi ea ca pe o critică, nu trebuie să ne supărăm pe critici, ele ne fac să ne îmbunătăţim, dacă i-a picat aşa de rău, iaca îmi cer scuze la ea.

Îţi scriu aici pt că sunt cam confuză, să nu mă mai adresez niciodată ei chiar şi în situaţii în care sunt de acord cu ea că o să primesc penalizare?!

sorin
02-01-2009, 08:07 PM
intrebarea ta este:

Superficială cum bine ai spus tu că sunt nu prea ştiu ce şi cum cu aceste pacte de neagresiune, le stabileşti tu sau la cerere. Dacă a cerut ea asta sau chiar dacă a fost hotărârea ta…..
Raspunsul il aveai deja aici:

Alte pacte de neagresiune (propuneri primite de la nicoletamihaela)
Iar la:

Îţi scriu aici pt că sunt cam confuză, să nu mă mai adresez niciodată ei chiar şi în situaţii în care sunt de acord cu ea că o să primesc penalizare?!
Raspunsul il aveai iarasi aici:

Reciproca este valabila, in cazul in care fifi se va adresa in vreun fel lui nicoletamihaela

bogdan178
02-06-2009, 02:56 AM
sa inteleg ca punctele de penalizare sint arbitrare si imprastiate dupa alte categorii decit cele cuprinse in reguli ?

pt a devenii mai buni am putea incepe sa ne recunoastem intii propriile noastre greseli si apoi sa incercam sa le aratam celorlati propriile lor greseli.

bye

sorin
02-06-2009, 07:15 AM
pt a devenii mai buni am putea incepe sa ne recunoastem intii propriile noastre greseli si apoi sa incercam sa le aratam celorlati propriile lor greseli.
este o buna ocazie sa incepi tu cu un exemplu personal.

bogdan178
02-06-2009, 09:03 AM
Cu exemplu meu personal ..sau sa te numesc pe tine direct exemplu , parca regulile alea sint create direct din biblie , sint intangibile si fiecare le percepe cum crede el de cuviinta de la simplu user pina la admin. numai ca unii au si putere decizitionala impotriva altora.
Unde gresesc da recunosc ...unde constientizez ca gresesc ..insa nu pot accepta ca gresesc numai pentru ca derajnez vreo 80 % din forum ...iar vb aia cind doi iti spun ca esti beat te duci si te culci ...profund ..intelectual f profund ...pare de fapt un refugiu cind ti se termina argumentele logice dar logica celor 2 este prea putin convingatoare si mai putin logica decit a celui (beat).
"Omul este supus greseli si din greseli invata ".
ca sa aduc aici discutia despre May09 de spus a spus pe fata ca n-a mai suportat ....
cu ce e mai presus afirmatia ta care a facut-o pe May09 sa greseasca decit a mea pentru punctele de suspend ? mai ales in cazul in care am cerut explicatii. Sa nu dezgropam mortii dupa atita timp . perfect raspuns . Inatacabil . Mortii cu mortii , vii cu vii .

Nu pot face nimic ...dar nu sint de acord cu excluderea lui May09 ...

bye

P.S. Parerea mea Conteaza .... unde ?

EDIT

daca tot esti asa de corect .... te rog explica-mi si explica-ne cum punctele lui sauzimdebine au fost sterse daca el a fost suspendat de tot pentru ca a avut o clona ?

bye2

sorin
02-06-2009, 09:32 AM
Nu pot face nimic ...dar nu sint de acord cu excluderea lui May09 ...

P.S. Parerea mea Conteaza .... unde ?
nu te obliga nimeni sa fii de acord, la fel cum nimeni nu ma obliga pe mine sa tin cont de pareri aberante. parca ai fi la gradinita, nimic nu-ti convine si tot reclami la doamna educatoare ca gigel te trage de urechi sau iti spune sa mergi la culcare.

daca tot esti asa de corect .... te rog explica-mi si explica-ne cum punctele lui sauzimdebine au fost sterse daca el a fost suspendat de tot pentru ca a avut o clona ?
nu am nici o obligatie sa-ti explic tie ca trebuie sa citesti regulamentul pentru a intelege cum functioneaza acest forum. te-a angajat cumva may09 part-time? esti vocea ei?

p.s. daca vreau sa "gratiez" pe cineva e treaba mea si nu trebuie sa-ti dau tie socoteala? clar?

bogdan178
02-06-2009, 09:46 AM
Ti sa parut ca iti cer socoteala ?

Dar ar trebui sa o anunti pe forum ...nu sa iti aduca altcineva la cunostinta asta .... nu este vina mea ca te enervezi pe propriile reguli .

Daca mai credeam in vreo urma de obiectivism ...asta a murit de tot

May09 sa ma angajeze ... vocea ei ? crezi in cea ce spui sau ai vrut sa imi dai numai o replica.

Bye

P.S. nu doresc nici o replica

P.S.1 Parerea mea nu conteaza ...dar enerveaza

P.S.2 tocmai ca eu citesc regulamentul care spune ca o clona este expulzata iar daca userul initial este suspendat si el ..va ramane de tot suspendat.

fifi
02-07-2009, 05:23 AM
măi Bogdănele, eu ţin tare mult la tine dar aici încurci marfa cu ambalajul punând în aceeaşi postare pe Camelia cu sauzimdebine.

sorin a încălcat, într-adevăr, regulametul să făcă o excepţie acordând lui sauzimdebine o graţiere. Având în vedere cât bine a adus sauzimdebine acestui forum şi oamenilor de aici sorin nu numai că nu e judecat, din contră a fost şi este apreciat pt călcarea lui pe regulament. El are voie să încalce regulamentul, mai ales pt astfel de cauze. :)

CameliaXX, alias May08, May09, s-a bucurat până acum de mult prea multe favoruri din partea conducerii şi de prea multă atenţie şi toleranţă din partea noastră, i s-au acceptat până şi clone ca să nu i se piardă vechimea şi fostele mesaje, deoarece din cauză de prea multe MBA uri, nu a fost în stare să-şi activeze vechiul cont cum toţi am făcut, neavând aşa de multe MBA uri...

Ca să nu mai amintesc, dacă te duci pe thread uri (văd că-ţi place cuvântul ăsta) mai vechi o să vezi că ea dă pe aici câte-o raită, după ce a fost „stoarsă” pe site uri de matrimoniale, date online, ba „rezolvată” şi lăsată de vreun şmecheraş şi ori se plânge la noi, ori işi descarcă nervi pe cine-i iese în cale.

„admir” un singur lucru la ea, când e mai la pământ, se încurajează singură, ameţindu-se şi pe ea şi injosindu-ne pe noi cu performanţele ei profesionale şi cu banii pe care-i face.

pt sorin, o sugestie: lasă, te rog cuvântul asta „înjurături” sau foloseşte-l la cine merită. Mă doare să văd că-l foloseşti când vorbeşti despre persoane ca angeline şi sauzimdebine în ultimul timp, în concepţie mea înjurături sunt cam ce ţi-a scris Camelia sau expresii de genul: „f*tu-ţi gâtu` mă-tii, familia, neamul, casa, masa, dumnezeii” . E doar o sugestie, nu trebuie neapărat să faci cum zic eu.

bogdan178
02-08-2009, 10:05 AM
Pls o sa incetati vreodata sa tot mi-o dati pe May09 ca , cameliaXX si alte pseudo nume ...stiu cine e ...si ce a facut .... cu ce sa laudat ....am discutat pe N thread in contradictoriu .
In ambele cazuri era vb de principii .... ambii erau cunoscuti ...d c se calculeaza in alti termeni cind vine vorba de bine sau rau (teoretic) ? In momentul in care apar diferente unii sint mai privilegiati ca altii , in momentul in care faci compromisuri , iti pierzi prezumtia de judecator impartial .
In momentul in care declari direct ca UNII au voie sa incalce regulamentul deja ai coborit din forum in curtea scolii ...de ce ? pentru ca daca nu iti convine ceva si de cineva ...ai tu un frate mai mare pe terenul alaturat care l-a nevoie te va ajuta sa iti impui punctul de vedere atunci cind argumentele ti s-au terminat.... in traducere libera ....
Esti un mic smecheras pe terenul de fotbal , vine un altul care stie cu mingea mai bine ca tine , iti scade aura de mare fotbalist , nu ii poti face nimic , iti chemi fratele sa rezolve situatia , tu vei juca in continuare iar celalalt sta de dincolo de gard si iti urmareste miscarile care in lipsa unei replici pe masura par cele mai cele .
Si ce am spus eu mai sus nu e banc si multi stiu de asta , acest pasaj se poate traduce in N situatii din viata reala .
Ne intrebam de unde apar diferite categorii de oameni pe care nu le intelegem , din frustrarile si problemele altora netratate la timp si transferate celor din jur.
Noi oamenii avem niste contadictii genetice din nastere ...ne pasa mai mult in multe cazuri de animale si mai putin de oameni " va saracul nu are nici unde sa stea ...sta in frig (animal) , "uite astora le-a ars casa ... da-i incolo ca isi fac alta poate au furat toata viata si dumnezeu ia pedepsit"

bye

P.S. macar de la tine am pretentia sa nu ma mai faci bogdanel :)

fifi
02-08-2009, 11:28 AM
mai taci, moară stricată :) că pe mine una m-ai zăpăcit de cap, ajunge o măciucă la un car de oale, ai spus de aveai de spus, am văzut cu toţii.

iaca eu sunt una care ţin cu animalele mai mult decât cu oamenii. da îmi pare mai rău de animale pt că ele nu au minte şi posibilităţi ca noi să se apere, unde să nu mai punem că noi oamenii suntem cei mai mari duşmani ai lor. Animalele, involuntar menţin echilibrul ecologic şi au grijă să mai dea zile planetei, pe când unii oameni intenţionat şi pt interese mărunte şi personale duc la distrugerea planetei.

de cei care le arde casa, eu nu spun că işi trag păcatele ci că a fost din neglijenţa lor sau că s-au îmbătat ca porcii, au adormit şi apoi au ars ca şobolanii.

VanDerGigi
02-08-2009, 10:16 PM
Tot vad penalizari in stanga si in drepta in ultima vreme, imi aduc aminte de un inceput de idee cum ca s-ar dorii si penalizarea provocarilor. Ma intreb oare la ce stadiu a ajuns acel proiect.

sorin
02-08-2009, 10:22 PM
imi aduc aminte de un inceput de idee cum ca s-ar dorii si penalizarea provocarilor. Ma intreb oare la ce stadiu a ajuns acel proiect.
cam greu de cantarit totul. parerea mea este ca cel mai bine e sa nu raspunzi provocarilor, pentru ca daca stai mai rau cu psihicul si-ti cedeaza nervii inaintea provocatorului/provocatoarei, ii dai o satisfactie pe care de fapt o urmarea. preferabil e sa raportati astfel de cazuri, in loc sa aplicati politica de dinte pentru dinte. in limita obiectivitatii si a timpului disponibile, voi analiza si da penalizari de 10 puncte pentru provocari constiente si cu tinta precisa.
chiar si persoanele neafectate de unele postari cu iz de provocare, pot raporta astfel de postari.

VanDerGigi
02-08-2009, 10:50 PM
cam greu de cantarit totul. parerea mea este ca cel mai bine e sa nu raspunzi provocarilor, pentru ca daca stai mai rau cu psihicul si-ti cedeaza nervii inaintea provocatorului/provocatoarei, ii dai o satisfactie pe care de fapt o urmarea. preferabil e sa raportati astfel de cazuri, in loc sa aplicati politica de dinte pentru dinte. in limita obiectivitatii si a timpului disponibile, voi analiza si da penalizari de 10 puncte pentru provocari constiente si cu tinta precisa.
chiar si persoanele neafectate de unele postari cu iz de provocare, pot raporta astfel de postari.
Multumesc, am inteles.

sorin
02-08-2009, 10:55 PM
la minimum trei mesaje de tip "report" de la trei persoane diferite, voi aplica o penalizare de trei puncte. in acest fel, opinia publica poate avea un rol in evaluarea forumistilor. imi asum dreptul de veto daca vad ca exista vreo legatura de tip "grup de prieteni" intre cei care raporteaza.

VanDerGigi
02-13-2009, 12:38 AM
la minimum trei mesaje de tip "report" de la trei persoane diferite, voi aplica o penalizare de trei puncte. in acest fel, opinia publica poate avea un rol in evaluarea forumistilor. imi asum dreptul de veto daca vad ca exista vreo legatura de tip "grup de prieteni" intre cei care raporteaza.
Daca Cererea mea de seara trecuta a fost prea grozava si te-ai regasit neputincios in fata ei, desi ai fost on-line tot timpul pana te-ai delogat, imi cer scuze, dar mi-ar placea, ca orice muritor cu pretentii, sa fiu anuntat, amanat pe o alta zii, oferit un numar de ordine ..dar nu ignorat total. Sau poate pretentiile mele sunt faradeintelegere si nu pricep complicitatea sistemului.

sorin
02-13-2009, 01:32 AM
Daca Cererea mea de seara trecuta a fost prea grozava si te-ai regasit neputincios in fata ei, desi ai fost on-line tot timpul pana te-ai delogat, imi cer scuze, dar mi-ar placea, ca orice muritor cu pretentii, sa fiu anuntat, amanat pe o alta zii, oferit un numar de ordine ..dar nu ignorat total. Sau poate pretentiile mele sunt faradeintelegere si nu pricep complicitatea sistemului.
ti-am raspuns si pe PM, ca daca sunt online, nu neaparat sunt si activ 100%, pentru ca nu stau cu laptopul in brate oriunde m-as duce. nu te-am ignorat, doar ca abia acum am vazut mesajul. poti trimite PM sau email si iti voi raspunde, chiar daca nu totdeauna instantaneu.

Ninu100
02-15-2009, 10:43 AM
Sorin am si eu o problema mare....cind s-a pornit noul Forum adresa asta de email imi era desfiintata..si deoarece dupa ce renunti la ea trebuie sa treaca 90 de zile ( cam asa ceva nu stiu sigur ) cind s-a pornit forumul nu am reusit sa mi-o reactivez si a trebuit sa-mi fac un nou ID: ninu.
Acu am renuntat la cealalta adresa de Mess.. si nu o mai pot folosi pe aceea dar s-a deblocat asta veche si doar pe asta pot merge..as dori si eu te rog daca poti sa-mi pui toate postarile pe asta...ori daca nu se poate nu-i nimic..dar vreau sa stii ca adresa nu e clona din moment ce cealalta nu mai poate fi folosita..cu multumiri sincere Ninu100

sorin
02-15-2009, 10:49 AM
contul Ninu a fost sters, deoarece avea doar 4 postari (probabil ca ai muncit din greu sa stergi restul). am sters si topicul pe numele tau de la sectiunea de penalizari pe numele Ninu care nu mai exista.
voi fi cu ochii ca la melc pe postarile tale ca si Ninu100 si la orice semn de nerespectare a regulamentului de postare vei fi penalizat/suspendat ca atare, pentru ca ti-ai batut joc de multe topice pe care ai participat, stergand o gramada de informatii.

editat: am vazut mai tarziu ca exista si Ninu. adica urmat de un punct, cont care a fost suspendat.

fifi
02-20-2009, 07:02 PM
sorine, eu nu pot da buline de nici o culoare niciunui forumist căruia i-am mai dat o singură dată înainte, chiar dacă de la prima bulină au trecut săptămâni întregi şi am mai dat între timp şi la alţii. :(

tu ar trebui să-ţi cunoşti „jucăria” mai bine, e un nr. minim pe care să-l spread şi la alţii că am dat şi eu câteva, nu foarte multe dar am dat.

deci durerea mea e că nu mă lasă defel să dau a doua bulină NIMĂNUI, mai e e cineva ca mine?

Ninu100
02-20-2009, 08:03 PM
sorine, eu nu pot da buline de nici o culoare niciunui forumist căruia i-am mai dat o singură dată înainte, chiar dacă de la prima bulină au trecut săptămâni întregi şi am mai dat între timp şi la alţii. :(

tu ar trebui să-ţi cunoşti „jucăria” mai bine, e un nr. minim pe care să-l spread şi la alţii că am dat şi eu câteva, nu foarte multe dar am dat.

deci durerea mea e că nu mă lasă defel să dau a doua bulină NIMĂNUI, mai e e cineva ca mine?

eu am fost in aceeasi situatie, si parerea mea este ca membrii activi sint mai putini decit numarul de cartonase pe care trebuie sa le dai inainte de a putea da din nou aceleiasi persoane...in aceasta situatie cauta si tu lista cu membrii si imprastie cartonase cu nemiluita chiar daca membrii nu au mai intrat de mult...apoi poti da din nou celor activi..si miine avem cu ce ne distra din nou la Roşii si Verzi, sper sa nu uiti de mine...:starsmile:

fifi
02-21-2009, 06:37 PM
eu am fost in aceeasi situatie, si parerea mea este ca membrii activi sint mai putini decit numarul de cartonase pe care trebuie sa le dai inainte de a putea da din nou aceleiasi persoane...in aceasta situatie cauta si tu lista cu membrii si imprastie cartonase cu nemiluita chiar daca membrii nu au mai intrat de mult...apoi poti da din nou celor activi..si miine avem cu ce ne distra din nou la Roşii si Verzi, sper sa nu uiti de mine...:starsmile:
E cutrămurător ce aud şi ai dreptate, mi s-a spus şi de către o altă persoană acelaşi lucru, păi cine are timp să stea de atâtea buline, că eu, peste cap am dat vreo 7 până acum, cred. Îmi închipui ce teroare de împrăştiere de buline e pe cei/ cele care mi-au dat numai mie vreo 3 până acum. 8-|

Pe tine nu te-am îmbulinat până acum, bine că-mi aduseşi aminte.

Ninu100
02-21-2009, 06:40 PM
Pe tine nu te-am îmbulinat până acum, bine că-mi aduseşi aminte.

Super..deci in sfirsit ma vazuşi şi pe mine...si eu amărîtu de mine sar in sus de vre-o 4 zile poate poate ma vezi...:starsmile:

divo
02-27-2009, 06:06 PM
RODana:

Quote:
Originally Posted by divo http://www.romanian-portal.com/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=143515#post143515)
Indubitabil...indubitabil!!Vezi ca nu s-a deschis dictionarul la litera la care trebuia :i!!Indubitabil...indubitabil!!!:lol:

ca de obicei....si pe aici esti o persoana atipica .
lupu-si schimba parul dar naravu ba.si tu la fel ,ti-ai schimbat id-ul caracterul NU.

As vrea sa stiu si eu cu cine am "onoarea " aici,ca inca nu am aflat desi i s-a cerut in mod oficial! Daca ai ceva de impartit cu mine, spune cine esti!Desi eu cred ca altcineva s-a folosit de IP-ul tau ca sa imi arunce iarasi mizerii! Sunteti atat de previzibile..."dragele mele"!Uita-te si tu la data la care ti-ai facut contul...este right after...cealalta!:)
Anyway...multumesc administratiei pentru un eventual raspuns!

fifi
02-27-2009, 06:58 PM
Iaca şi la asta, se apucă să dezgroape morţii... divo, divo, şi de aia nu poţi tu şede bine, sănătoasă?!

sorin
02-27-2009, 07:16 PM
Anyway...multumesc administratiei pentru un eventual raspuns!
raspuns la ce? speculatiile nu constituie probe, dovezile si nominalizarile clare da.

divo
02-27-2009, 07:26 PM
raspuns la ce? speculatiile nu constituie probe, dovezile si nominalizarile clare da.

Din cauza ca s-a inchis topicul respectiv,nu mai pot da quote la ce s-a scris pe acolo!Spunea ca este cineva care nu si-a mai putut reactiva vechiul cont!Vroiam doar sa isi reactiveze vechiul cont,ca sa stiu si eu cu cine am "onoarea"...dupa cum spuneam!Asta in cazul in care spune adevarul!Vroiam sa ajut fata...ca poate eu am uitat,si noi suntem prietene!Ca pare foarte informata in ceea ce ma priveste!
Uite un hint..ca sa fim oameni buni la suflet...sa nu lasam fata de izbeliste:
http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=143867#post143867

sorin
02-27-2009, 07:32 PM
Uite un hint..ca sa fim oameni buni la suflet...sa nu lasam fata de izbeliste:
http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=143867#post143867
acest hint nu-mi spune absolut nimic. mai bine spui la cine te referi si voi verifica IP-urile.

divo
02-27-2009, 07:34 PM
acest hint nu-mi spune absolut nimic. mai bine spui la cine te referi si voi verifica IP-urile.

Ooo..ok..!Am specificat in primul mesaj..dar probabil ca nu ai vazut!E vorba de rodana!

sorin
02-27-2009, 07:39 PM
Ooo..ok..!Am specificat in primul mesaj..dar probabil ca nu ai vazut!E vorba de rodana!
ooo, ok..! aia am vazut. dar tot nu m-am prins ce ai vrea sa stii de rodana, in afara faptului ca s-a inscris recent pe forum, are doua mesaje postate si spune ca nu si-a putut reactiva vechiul cont. ca un bonus, desi nu ai intrebat, pot sa-ti spun ca IP-ul cu care s-a inscris nu mai apartine altcuiva.

divo
02-27-2009, 07:44 PM
ooo, ok..! aia am vazut. dar tot nu m-am prins ce ai vrea sa stii de rodana, in afara faptului ca s-a inscris recent pe forum, are doua mesaje postate si spune ca nu si-a putut reactiva vechiul cont. ca un bonus, desi nu ai intrebat, pot sa-ti spun ca IP-ul cu care s-a inscris nu mai apartine altcuiva.

In fine...nu mai conteaza!

toni42
03-02-2009, 08:21 AM
Indraznesc si eu sa-mi zic o parerea aici in legatura cu adminiastrarea forumului.
Sunt convins de onestitatea si corectitudinea cu care sorin isi face datoria aici.
Am afirmat-o, nu o singura data. Micile ironii pe care mi le-am permis in legatura cu administratia au incercat sa sugereze ca ceva nu este dupa parerea mea în regula. E vorba de stilul de conducere.
Cred ca e nevoie de o delimitate stricta intre activitatea administrativa si cea "forumista" de participant la discutii. Sub pseudonimul Sorin apare atât administratorul obiectiv si nepartinitor cât si forumistul, care e de-al nostru.

Personal unele decizii mi s-au parut inconsecvente amintindu-mi de laisez-faire. Sorin sta la discutii cu unul sau altul care i se urca administratorului in cap! Alte ori decizia lui Sorin mi s-a parut chiar nepotrivit de dura, luata sub impulsul momentului. Daca Sorin reactioneaza absolut normal, ca forumist, administratorul nu poate sa-si permita acelasi lucru. Poate sa fie acuzat de lipsa de obiectivitate. Daca institutia va creste cred ca acest lucru e foarte important. Asta e! Un conducator trebuie sa se sacrifice pentru comunitate. :)

sorin
03-02-2009, 12:29 PM
Indraznesc si eu sa-mi zic o parerea aici in legatura cu adminiastrarea forumului.
Sunt convins de onestitatea si corectitudinea cu care sorin isi face datoria aici.
Am afirmat-o, nu o singura data. Micile ironii pe care mi le-am permis in legatura cu administratia au incercat sa sugereze ca ceva nu este dupa parerea mea în regula. E vorba de stilul de conducere.
Cred ca e nevoie de o delimitate stricta intre activitatea administrativa si cea "forumista" de participant la discutii. Sub pseudonimul Sorin apare atât administratorul obiectiv si nepartinitor cât si forumistul, care e de-al nostru.
Daca vii si cu solutii despre cum pot imbraca doua haine diferite, ar fi grozav. Acesta este si unul din motivele pentru care ma implic mai greu in discutiile voastre, pentru ca uneori, daca faci o gluma cu unii colegi/college de forum, ai sau poti avea surpriza sa se inteleaga gresit ca unele paragrafe din regulamentul de postare pot fi trecute cu vederea. Incerc sa combin pe cat pot cele doua “haine”, de administrator si forumist normal, practice purtandu-le una peste cealalta.

Personal unele decizii mi s-au parut inconsecvente amintindu-mi de laisez-faire. Sorin sta la discutii cu unul sau altul care i se urca administratorului in cap! Alte ori decizia lui Sorin mi s-a parut chiar nepotrivit de dura, luata sub impulsul momentului. Daca Sorin reactioneaza absolut normal, ca forumist, administratorul nu poate sa-si permita acelasi lucru. Poate sa fie acuzat de lipsa de obiectivitate. Daca institutia va creste cred ca acest lucru e foarte important. Asta e! Un conducator trebuie sa se sacrifice pentru comunitate.
Repet ce am spus deja de mai multe ori, anume faptul ca-s om ca si voi, nu o masina care gandeste doar alb si negru, pe baza unui algoritm implementat in memoria artificiala. Asta inseamna automat doza de subiectivism in anumite cazuri, unele decizii care mie si chiar si altor forumisti mi se par normale sa para anormale altora, s.a.m.d. Oricum, se face prea mult caz pe aceasta “judecata” virtuala, care nu ne afecteaza libertatea, nu ne afecteaza conturile sau altfel de aspecte importante din viata reala.
Pana la urma, nu am inteles exact cam care ar fi propunerile, asa ca fii te rog mai explicit. Oricum, pica din start varianta de a avea doua identitati forumistice, una de administrator si cealalta de simplu forumist, fara dureri de cap.

P.S. Ma mira faptul ca nimeni nu a ridicat “manusa” cand am deschis topicul “vrei sa fii administrator pe acest forum?” Sa consider ca a fost o “orbire” generala si nu s-a vazut acel topic, sau e mai simplu sa fim cu ochii ca pe butelie pe greselile altcuiva, in loc sa riscam sa ne aratam posibilele proprii greseli?

Rebela
03-02-2009, 01:21 PM
In caz ca si parerea mea conteaza, am considerat jocul respectiv de o cruzime fantastica. Nu e destul ca cei implicati in asa zisele scandaluri sa fie admonestati public, dar mai trebuie si judecati, aratati cu degetul si eventual "dusmanii lor virtuali" sa aiba ocazia sa le dea cu pietre. Faptul ca nimeni nu a ridicat mina, spune numai lucruri bune despre oamenii de aici si ma bucur. Totodata inteleg ceea ce a generat aceasta idee: dorinta de-a fi cit mai corect fata de toti. Asa ceva este absolut imposibil.

Sint confuza. Pai daca: "Oricum, se face prea mult caz pe aceasta “judecata” virtuala, care nu ne afecteaza libertatea, nu ne afecteaza conturile sau altfel de aspecte importante din viata reala." (remarca cu care eu sint de acord 100%)...atunci de ce sa fii dezamagit ca nu se formeaza o curte de judecata "ad-hoc"? Oamenii comenteaza deciziile tale. Ei si? Sa comenteze. Le trece cu timpul. Cind ai de-a face cu oamenii, oricum ai da-o tot nu e bine. Unica solutie este sa fii impacat cu tine insuti ca ai luat deciziile potrivite din punctul tau de vedere. Mai mult de atit, omeneste nu e posibil.

In concluzie, parerea mea e ce forumul merge bine asa cum merge acuma!

sad_rain
03-02-2009, 01:57 PM
In concluzie, parerea mea e ce forumul merge bine asa cum merge acuma!

Ca forumist, imi permit sa imi spun si eu parerea referitor la ce spui mai sus rebela. Eu una ma bucur ca dupa ce ai mers si pe alte forumuri te-ai intors tot aici si mai ales ca ai o parere buna acum despre forum. E foarte frumos sa vezi oamenii revenind la sentimente mai bune.

Rebela
03-02-2009, 02:15 PM
Ca forumist, imi permit sa imi spun si eu parerea referitor la ce spui mai sus rebela. Eu una ma bucur ca dupa ce ai mers si pe alte forumuri te-ai intors tot aici si mai ales ca ai o parere buna acum despre forum. E foarte frumos sa vezi oamenii revenind la sentimente mai bune.

Activez pe inca 4 alte forumuri, fiecare cu farmecul lui. Plecarea mea a fost un semn de revolta la adresa deciziilor care mie mi s-au parut prea dure. Daca pe tine te-ar numi cineva "lichea mincinoasa" aici si apoi ai riposta, dupa care tot tu ai primi un punct rosu, cum ai considera decizia? Te-ai revolta?

Fie ca iti vine sa crezi fie ca nu, eu vad ceva bun in fiecare om.

toni42
03-02-2009, 02:58 PM
Oricum, pica din start varianta de a avea doua identitati forumistice, una de administrator si cealalta de simplu forumist, fara dureri de cap.

Ok! La asta ma gândisem dar daca pica din start n-am ce sa mai comentez chiar daca nu pricep ce te impiedica sa o faci!
Nu s-a voit ca o critica ci doar ca o încercare de a optimiza (din punctul meu de vedere) unele ...aspecte specifice unei institutii condusa cu profesionaliate. E forumul tau si faci cum crezi ca e mai bine. Suntem cu totii de acord ca nimeni nu-i perfect si de asemenea ca nu trebuie sa fim prea afectati de lumea de dincolo.

Manusa de la "vrei sa fii admin" era un joc mult prea complicat, cu reguli prea multe si drepturi prea putine pentru jucatori. Cei mai multi prefera jocurile mai simple si mai vesele, asa-zisele Quikys. Pun la aberatii un link pentru exemplificare.

Ninu100
03-02-2009, 03:41 PM
Manusa de la "vrei sa fii admin" era un joc mult prea complicat, cu reguli prea multe si drepturi prea putine pentru jucatori. Cei mai multi prefera jocurile mai simple si mai vesele, asa-zisele Quikys. Pun la aberatii un link pentru exemplificare.

Era cam egal cu obtinerea unui act in Ro, ai nevoie de atitea chitanţe şi semnaturi ca mai bine te lipsesti...
Varianta ce-a mai simpla ar fi fost ca 4 forumisti sa fie asistenti,( la fel ca la procesele cu jurati din SUA ) si excluderile sa le hotarasca ei, toti 4 la un loc avind forta unui vot egala cu Administratia ori cel putin 3 din 4. atunci era ceva pe bune dar asa...ramine o gluma buna.

Fie ca iti vine sa crezi fie ca nu, eu vad ceva bun in fiecare om.

sarut'mana... stiam eu ca ai un sufleţel bun şi generos...:)

fifi
03-02-2009, 08:06 PM
...P.S. Ma mira faptul ca nimeni nu a ridicat “manusa” cand am deschis topicul “vrei sa fii administrator pe acest forum?” Sa consider ca a fost o “orbire” generala si nu s-a vazut acel topic, sau e mai simplu sa fim cu ochii ca pe butelie pe greselile altcuiva, in loc sa riscam sa ne aratam posibilele proprii greseli?

Te-ai gândit vreodată că i-ai băgat pe toţi în sperieţi cum ai dai cu postarea mea de la acel topic la gunoi şi pe ce ton ai făcut-o?! Erau simple sugestii sincere, fără nici un fel de răutate, păi când tu nici măcar o vorbă bună nu primeşti, te mai miri că ezită lumea să aducă păreri care sunt diferite de ale tale.

Şi încă ceva, deschizi acel topic tocmai după ce ai dat juma` din forum afară pentru „comentarea deciziilor administraţiei”. Eu, tot sinceră să fiu, ştii ce am crezut la acel moment că ai de gând prin acel topic? O capcană şi o metodă se te mai scapi de câţiva din noi, căci abia ţi se învăţase mâna pe butonul de suspendare, 1, 2, 3... :peace:

Am totuşi o întrebare la tine, la cine te-ai referit în mesajul acesta, cine sunt aceia care nu s-au certat sau discutat contradictoriu niciodată pe forum, ai zis că sunt puţini, de ce nu-i numeşti, ţi-e ruşine?! Se ştiu ei, s-or ştii dar noi de ce să nu-i ştim?!

Uite, eu una sunt foarte curioasa să ştiu şi eu pe cine de pe acest forum apeciezi tu atât de mult, pt că se pare că numai 5 sunt. Restul suntem nişte complotişti, umblăm prin subterane, suntem nişte ingâmfaţi şi nu avem nici un habar pe ce lume trăim şi nici un bine nu am adus acestui forum, nu?!

Îţi mulţumesc pentru un eventual răspuns, lista celor 5!!!

Pentru forumistii din “vechea garda” care nu s-au certat pana acum cu nimeni pe forum, nu au complotat, nu au umblat prin “subterane”, sunt plini de modestie si si-au pastrat coloana vertebrala. Pe acestia ii consider de un ajutor real in bunul mers al acestui forum, in mentinerea unei atmostere reconfortante si placute. Ii pot numara pe degetele de la o singura mana, dar se stiu ei care sunt si le multumesc pe acesta cale!!! ...

sorin
03-02-2009, 08:38 PM
Te-ai gândit vreodată că i-ai băgat pe toţi în sperieţi cum ai dai cu postarea mea de la acel topic la gunoi şi pe ce ton ai făcut-o?! Erau simple sugestii sincere, fără nici un fel de răutate, păi când tu nici măcar o vorbă bună nu primeşti, te mai miri că ezită lumea să aducă păreri care sunt diferite de ale tale.
fifi, tu esti high? iar ai venin pe limba. refuz sa raspund la intrebari adresate pe un astfel de ton.

Şi încă ceva, deschizi acel topic tocmai după ce ai dat juma` din forum afară pentru „comentarea deciziilor administraţiei”. Eu, tot sinceră să fiu, ştii ce am crezut la acel moment că ai de gând prin acel topic? O capcană şi o metodă se te mai scapi de câţiva din noi, căci abia ţi se învăţase mâna pe butonul de suspendare, 1, 2, 3...
la fel ca mai sus. cred ca esti paranoica. nu am avut nici un scop ascuns.

Am totuşi o întrebare la tine, la cine te-ai referit în mesajul acesta, cine sunt aceia care nu s-au certat sau discutat contradictoriu niciodată pe forum, ai zis că sunt puţini, de ce nu-i numeşti, ţi-e ruşine?! Se ştiu ei, s-or ştii dar noi de ce să nu-i ştim?!

Uite, eu una sunt foarte curioasa să ştiu şi eu pe cine de pe acest forum apeciezi tu atât de mult, pt că se pare că numai 5 sunt. Restul suntem nişte complotişti, umblăm prin subterane, suntem nişte ingâmfaţi şi nu avem nici un habar pe ce lume trăim şi nici un bine nu am adus acestui forum, nu?!
nu-ti pot da aceasta lista, ca nu ar ajuta pe nimeni.

livia
03-03-2009, 12:58 PM
P.S. Ma mira faptul ca nimeni nu a ridicat “manusa” cand am deschis topicul “vrei sa fii administrator pe acest forum?” Sa consider ca a fost o “orbire” generala si nu s-a vazut acel topic, sau e mai simplu sa fim cu ochii ca pe butelie pe greselile altcuiva, in loc sa riscam sa ne aratam posibilele proprii greseli?

p.s. il voi muta la "arhiva de subiecte" pentru o mai buna vizibilitate si pentru a-l folosi (daca va fi nevoie) ca referinta ca ....avocat al apararii :d

Eu una l-am gasit un sistem destul de complicat.
Avand in vedere ca sunt cazuri deja incheiate, sa presupunem ca intram in jocul asta, sa presupunem ca decizia finala (a noastra) ar fi diferita decat cea luata de tine, care ar fi urmarea? Ai sterge suspendarea user-ului respectiv??? Poate asta ne-ar face pe unii dintre noi sa acceptam jocul din dorinta de a vedea un user drag inapoi....pe care am considerat ca l-ai exclus pe nedrept.

Poate ar fi mai simplu sa creezi un loc pentru comentarii si dat cu parerea asupra deciziilor luate, unde nu vom fi sanctionati pentru comentarea deciziilor administratiei si de unde iti poti face o idee, daca asta iti doresti, despre cum am fi rezolvat noi problema. Sau poate, ma repet,daca asta iti doresti, sa accepti sa primesti pm-uri pe aceasta tema. Cazurile cu multe contestatii sa fie direct supuse la vot, creat un poll.
Pe scurt, primesti sa zicem 5 contestatii asupra unui singur caz, supunerea cazului la vot.Fiecare voteaza si-si sustine cu argumentatii votul.

Nu stiu cat timp ai disponibil pentru asemenea chestii, pentru ca sunt convinsa ca nu e lucru usor, dar daca ne tot intrebi de "manusa" eu m-am simtit cumva "datoare" cu un raspuns.

Ninu100
03-03-2009, 01:31 PM
Poate ar fi mai simplu sa creezi un loc pentru comentarii si dat cu parerea asupra deciziilor luate, unde nu vom fi sanctionati pentru comentarea deciziilor administratiei si de unde iti poti face o idee,

Livia, Tu chiar visezi la democratie aici ?...:d:

sorin
03-03-2009, 02:12 PM
Eu una l-am gasit un sistem destul de complicat.
Avand in vedere ca sunt cazuri deja incheiate, sa presupunem ca intram in jocul asta, sa presupunem ca decizia finala (a noastra) ar fi diferita decat cea luata de tine, care ar fi urmarea? Ai sterge suspendarea user-ului respectiv??? Poate asta ne-ar face pe unii dintre noi sa acceptam jocul din dorinta de a vedea un user drag inapoi....pe care am considerat ca l-ai exclus pe nedrept.

Poate ar fi mai simplu sa creezi un loc pentru comentarii si dat cu parerea asupra deciziilor luate, unde nu vom fi sanctionati pentru comentarea deciziilor administratiei si de unde iti poti face o idee, daca asta iti doresti, despre cum am fi rezolvat noi problema. Sau poate, ma repet,daca asta iti doresti, sa accepti sa primesti pm-uri pe aceasta tema. Cazurile cu multe contestatii sa fie direct supuse la vot, creat un poll.
Pe scurt, primesti sa zicem 5 contestatii asupra unui singur caz, supunerea cazului la vot.Fiecare voteaza si-si sustine cu argumentatii votul.

Nu stiu cat timp ai disponibil pentru asemenea chestii, pentru ca sunt convinsa ca nu e lucru usor, dar daca ne tot intrebi de "manusa" eu m-am simtit cumva "datoare" cu un raspuns.
livia, totul era doar un joc nevinovat, pentru a vedea si voi ca nu e chiar asa simplu sa iei niste decizii care sa multumeasca pe toata lumea si deciziile luate de voi nu ar fi afectat nici pe voi nici forumistii suspendati.
Ar fi prea complicat sa fac anchete atat de extensive, pentru ca nu am timp de asa ceva din pacate, asa ca ramanem pe vechea formula.

Livia, Tu chiar visezi la democratie aici ?...
Ninu100, ar trebui sa ai un pic de bun simt, dar din pacate, oricat ti s-ar da, tu tot arunci cu noroi. Cu toate magariile pe care le-ai facut pe aici, nu te-am suspendat pentru clonare si m-am facut ca nu vad cand ai spus ca nu ai putut intra pe contul Ninu. (cu punct) si a trebuit sa intri pe asta, pe idea ca vei incepe curat, fara cele 30 de puncte de penalizare. Pentru rautatile de care dai dovada, iti voi transfera cele 30 de puncte de penalizare. Spuneai ca administrezi ceva, ma mir ca nu stai acolo sa implementezi democratia.

FidelKatzo
03-03-2009, 02:24 PM
Livia, Tu chiar visezi la democratie aici ?...:d:
Livia a tratat cu toata seriozitatea problema..mi se par rezonabile propunerile ei si au fost facute cu mult bun simt..incercam sa gasim o solutie pentru buna functionare a forumului care, sa nu uitam, apartine lui Sorin..nu suntem pe cale sa rasturnam un regim totalitar sau sa organizam o revolutie..asa ca nu prea pricep ce vrei sa spui cu democratia..

fl%rin
03-03-2009, 02:31 PM
livia, totul era doar un joc nevinovat, pentru a vedea si voi ca nu e chiar asa simplu sa iei niste decizii care sa multumeasca pe toata lumea si deciziile luate de voi nu ar fi afectat nici pe voi nici forumistii suspendati.

Nu ca nu e simplu dar e imposibil sa iei masuri care sa multumeasca pe toata lumea. Asa a fost intotdeauna si asa va fi. Asa ca eu zic sa nu-ti mai bati capul cu ce zice fiecare (mai putin cu ce zic eu :)) si sa-ti faci treaba pentru ca o faci bine. Sigur, ai mai luat decizii gresite, dar cu totii gresim. Am mai spus parerea mea, si anume ca esti pe cat de obiectiv poate fi cineva implicat. Mie mi s-ar parea o idee buna cea cu juratii: la deciziile de suspendare (in cazurile in care nu ai fost tu jignit direct) sa participe mai multi forumisti, dintre cei care nu au puncte de penalizare, sa zicem in numar de 5 iar cu tine 6, si voturile sa aiba greutate egala. Ai putea incerca si varianta asta.

sorin
03-03-2009, 02:49 PM
Mie mi s-ar parea o idee buna cea cu juratii: la deciziile de suspendare (in cazurile in care nu ai fost tu jignit direct) sa participe mai multi forumisti, dintre cei care nu au puncte de penalizare, sa zicem in numar de 5 iar cu tine 6, si voturile sa aiba greutate egala. Ai putea incerca si varianta asta.
avand in vedere ca-s destul de rare cazurile de suspendare, am putea incerca aceasta varianta cu un “sfat al batranilor”. pentru ca nu vreau sa dau alte prilejuri de barfe si invidii, voi mentine secret acest sfat al batranilor si nimeni nu va sti cine sunt ceilalti, iar comunicarea cu ei o voi face prin email. fiecare din cei nominalizati vor avea un nume diferit de “jurat” iar rezultatul va fi afisat pe forum, pentru a nu fi suspiciuni in ceea ce priveste transparenta votarii. am sa numesc un numar par, pentru a fi un numar impar incluzandu-ma pe mine, sa nu fie egalitate de voturi.
voturile vor fi asteptate maximum 3 zile de la cei nominalizati, timp in care cel “judecat” va fi suspendat(a), soarta fiindu-i hotarata de votul celor nominalizati. In caz ca nu primesc toate voturile la timp si va fi egalitate, atunci voi hotari care e decizia.

fl%rin
03-03-2009, 03:05 PM
avand in vedere ca-s destul de rare cazurile de suspendare, am putea incerca aceasta varianta cu un “sfat al batranilor”. pentru ca nu vreau sa dau alte prilejuri de barfe si invidii, voi mentine secret acest sfat al batranilor si nimeni nu va sti cine sunt ceilalti, iar comunicarea cu ei o voi face prin email. fiecare din cei nominalizati vor avea un nume diferit de “jurat” iar rezultatul va fi afisat pe forum, pentru a nu fi suspiciuni in ceea ce priveste transparenta votarii. am sa numesc un numar par, pentru a fi un numar impar incluzandu-ma pe mine, sa nu fie egalitate de voturi.
voturile vor fi asteptate maximum 3 zile de la cei nominalizati, timp in care cel “judecat” va fi suspendat(a), soarta fiindu-i hotarata de votul celor nominalizati. In caz ca nu primesc toate voturile la timp si va fi egalitate, atunci voi hotari care e decizia.
Mie unuia mi se pare de bun simt ce ai propus.

keyframe14
03-03-2009, 03:33 PM
Felicitari Sorin pt lansarea site-ului..Arta bine..as spune ca arata mai bine ca forumul.
Asadar parerea mea e ca exista o mare discrepanta in grafica intre site-ul propriu-zis si forumul..nu stiu daca asa ai intentionat sa fie ca doua mancaruri de peste..dar mie personal mi s-ar fi parut mai logic sa aibe acelasi backgound aceleasi elemente..si normal aceeasi sigla..care vad ca si aia difera..parca ar fi doi proprietari..
Da simteam sa fac remarca asta referitoare la grafica ca mi se pare ca singurul lucri care le leaga e bannerul la nobel .com care apare in acelasi loc la ambele pagini..

Loniia
03-03-2009, 03:50 PM
Felicitari ! pentru site-ul Romanian Portal , pe vremuri citeam pe cel vechi,cel de acum vad cuprinde informatii si despre alte tari unde traiesc romani in numar mare.

sorin
03-03-2009, 03:57 PM
Multumesc keyframe14 pentru comentarii. A fost multa munca pana s-a ajuns aici si inca mai e. Vom ajusta din mers, cat de repede se va putea. Comentariile voastre conteaza.

Loniia, asa e, dorim ca Romanian-Portal.com sa devina un site al intregii diaspore romane, nu doar din America de Nord.

Mai sunt inca informatii de pus de pe vechiul site, plus multe altele noi.

bogdan178
03-03-2009, 04:14 PM
catre conducere ... punctele mele de suspendare vor expira vreodata ?

Bye

Sherlock
03-03-2009, 04:34 PM
Multumesc keyframe14 pentru comentarii. A fost multa munca pana s-a ajuns aici si inca mai e. Vom ajusta din mers, cat de repede se va putea. Comentariile voastre conteaza.

Loniia, asa e, dorim ca Romanian-Portal.com sa devina un site al intregii diaspore romane, nu doar din America de Nord.

Mai sunt inca informatii de pus de pe vechiul site, plus multe altele noi.

Felicitari Sorin/Webmaster, nu am avut inca timp sa frunzaresc noua pagina dar la prima vedere este foarte moderna, ca si keyframe am aceeasi sugestie ca ambele pagini forumul si pagina principala sa aiba acelasi background sau oricum ceva in comun, deoarece pe moment ai senzatia ca esti in doua locuri diferite fara nici o legatura intre ele.
Spor la lucru in continuare.

punctele mele de suspendare vor expira vreodata

norocosule, punctele tale sunt pe viata, nu expira niciodata, noi restul trebuie sa platim abonament lunar ca sa ni le mentinem!

:d:

P.S. adauga cate 3 luni de la momentul penalizari si vei primi raspunsul singur http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=10902

sorin
03-03-2009, 04:36 PM
catre conducere ... punctele mele de suspendare vor expira vreodata ?

citeste regulamentul si vei afla singur raspunsul.

bogdan178
03-03-2009, 04:44 PM
pai degeaba il citesc ca parca forumul este in matrix ...reconfigurezi ...dupa cum vrei de cite ori vrei :))

Il citesc degeaba .

bye

Sherlock
03-03-2009, 05:28 PM
pai degeaba il citesc ca parca forumul este in matrix ...reconfigurezi ...dupa cum vrei de cite ori vrei :))

Il citesc degeaba .

bye

Chiar asa e zic sa primesti tu acele puncte pe viata ca sa nu te mai obosesti cu cititul.

Cat despre cititul degeaba ma gandesc ca ti-a venit ideea dupa ce ai recitit postarile tale si nu ai inteles nici macar tu nimic.

bogdan178
03-03-2009, 05:47 PM
Lumea ta se invirte intre QUOTE si vreo 2 smile si alea care nu sint tinute minte si se cauta la paragraful respectiv ... intre a deveni invisibil si inutil .... mandrii ca sintem romanii . Trebuie sa ai ceva inteligenta sa poti lega un post de mii de cuvinte chiar daca sint de neinteles ...Daca nu avem ce face sa punem mana pe sape si tractoare sa semanam in zori in soare ....

"toti tarani-n romania asculta scooter maria .

Bye

P.S. penibilul se poate defini ...lundu-te constanta

webmaster
03-03-2009, 06:22 PM
... ca si keyframe am aceeasi sugestie ca ambele pagini forumul si pagina principala sa aiba acelasi background sau oricum ceva in comun, deoarece pe moment ai senzatia ca esti in doua locuri diferite fara nici o legatura intre ele...

salut!

cam asta este si ideea ... comunitatea sa discute aici in liniste si sa trateze portalul ca susrsa independenta de informare. de informatiile editoriale strinse pe portal voi fi direct responsabil :)

considerati Romanian-Portal.com si Romanian-Portal Forum doua lucruri diferite care folosesc pina la urma aceluiasi scop.

webmaster
03-03-2009, 06:24 PM
[...]Asadar parerea mea e ca exista o mare discrepanta in grafica intre site-ul propriu-zis si forumul..nu stiu daca asa ai intentionat sa fie ca doua mancaruri de peste..dar mie personal mi s-ar fi parut mai logic sa aibe acelasi backgound aceleasi elemente..si normal aceeasi sigla..care vad ca si aia difera..parca ar fi doi proprietari[...]

se aplica raspunsul de mai sus :)

fifi
03-03-2009, 06:43 PM
fifi, tu esti high? iar ai venin pe limba. refuz sa raspund la intrebari adresate pe un astfel de ton.

la fel ca mai sus. cred ca esti paranoica. nu am avut nici un scop ascuns.

nu-ti pot da aceasta lista, ca nu ar ajuta pe nimeni.

Sorine, acesta fiind doar un topic de păreri şi sugestii, şi nu unul de jigniri ţin să-ţi spun că nu mă aşteptam tocmai din partea ta la un asemenea limbaj şi tocmai când te adresezi unei femei.

Mesajul l-am văzut de aseară, am intrat şi de dimineaţă pe forum dar nu am vrut să postez înainte să număr până la 10.

Azi am numărat toată ziua şi am ajuns la concluzia că ai acţionat probabil la supărare, iar ca un domn ce eşti şi un model de comportament şi cumpătare pentru forumişti, scuzele tale vor fii apreciate şi acceptate de mine. Sunt sigură că puteai găsi multe alte cuvinte prin care să-mi comunici că nu eşti de acord cu părerea mea.

sorin
03-03-2009, 07:08 PM
fifi, raspunsul meu a venit ca urmare a frazei tale:
"Şi încă ceva, deschizi acel topic tocmai după ce ai dat juma` din forum afară pentru „comentarea deciziilor administraţiei”. Eu, tot sinceră să fiu, ştii ce am crezut la acel moment că ai de gând prin acel topic? O capcană şi o metodă se te mai scapi de câţiva din noi, căci abia ţi se învăţase mâna pe butonul de suspendare, 1, 2, 3.."

aceasta, cumulata cu mai multe amintiri de postari oarecum similare, la care m-am abtinut sa-ti raspund pe acelasi ton, au dus in final la o rabufnire, ca simteam ca ma sufoc.
ce ai scris acolo sunt comentarii rautacioase, exagerate si neadevarate, pentru ca nu am dat jumate de forum afara, si nu am intins nici o capcana nimanui. asa cum voi va puteti spune parerea, am si eu dreptul sa va raspund cu aceeasi moneda cand nu o faceti civilizat. au pus si altii intrebari, dar de departe intr-un mod mult mai civilizat ca tine.
cu toate astea, te-am iertat si eu, dar sper sa nu se mai intample.

Rebela
03-03-2009, 09:22 PM

In cazul in care se va ajunge vreodata sa se puna in discutie suspendarea mea, cer sa fiu suspendata fara judecata.