reallyme38
04-04-2008, 02:46 AM
suntem o familie mai la 37/38 de ani...cu doi copii de 2/10 ani...am trecut de testele online de la Amb din Viena..de niste teste ale unor firme private...si acum suntem in plin proces de invatare a limbii franceze...pentru a atinge niv 7-8...vrem sa emigram...pentru copii, pentru noi...asa ca, spuneti-ne si noua cate cevadespre viata copiilor la scoala de acolo..costul scolii, normale...ceva despre costul vietii in zona Montreal..sau daca recomandati, poate o alta zona din Quebec...suntem tehnicieni electro si dentar...muncitori si seriosi...
nu locuiesc in provincia Quebec dar scoala copiilor, in Canada, pana la liceu inclusiv este gratuita, nici o plata, ma refer la scolile publice.
job uri nu stiu pe unde ati cautat pe net dar va mai dau si eu un website http://www.jobbank.gc.ca/prov_en.aspx?Student=No, poate aruncati un ochi si pe la alte provincii, nu numai in qc, pe aici prin canada lumea se muta cu locuinta in functie de unde are serviciul cel mai bun.
tot o cautare mai reala este si ziarul, nu stiu pt quebec dar poti accesa anunturile de servicii si pe Toronto star pe care il gasesti online.
multa bafta in tot ce aveti de facut!