PDA

View Full Version : contracte de munca

Agentie Preda
03-03-2008, 07:39 AM
Visati sa emigrati in Canada?

Agentie Canadiana de Emigrare,va ajuta sa obtineti uncontract de munca pentru o perioada de doi ani de zile ca guvernanta.Pentru acest contract trebuie sa va ocupati de curatenia casei,supravegherea copiilor si de pregatit cina.Trebuie sa fiti in masura sa vorbiti Franceza sau Engleza(regulile de baza)si ca studii:liceul terminat.Pentru mai multe informatii ma puteti gasii:agencepreda@yahoo.com

fifi
03-06-2008, 01:35 PM
am si eu o prietena interesata sa emigreze in Canada cu un astfel de contract de munca si v-as ruga, daca se poate cateva detalii:

1. cati copii are in ingrijire?

2. cat e platita fata pe luna pt ingrijirea copiilor, curatenie si pregatirea cinei?

3. este live-in si daca da, cat din suma i se opreste pt chirie?

4. cat este comisionul dumneavoastra, al firmei intermediare si daca se poate plati in rate?

5. cati bani trebuie sa dea de la inceput, adica fiind in Romania, inainte de a ajunge in Canada?

multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Nomi
06-16-2008, 12:44 AM
FIFI draga se pare ca raspunsul tau mai are de asteptat....sper insa sa fie totul ok...(acu daca m-ai molipsit cu toate firmele astea fantoma smileys/smiley36.gif si cu grija sa nu o patim) ...sper sa nu si oricum am glumit putin. Pupici.