Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Caut job in State
View Full Version : Caut job in State
Lo_30
04-10-2005, 09:35 AM
Buna Sorine....si inainte de a-ti impuia capul cu pb mele vreau sa iti multumesc ca existi...:smileys/smiley1.gif...esti un dragut in adevaratul sens al cuvintului...constatare nu compliment...deci...sa incep...am 30 de ani,doua fetite...din 90ma ocup de firma mea privata impreuna cu sotul meu...nu am fost angajata decit o scurta perioada de timp cu contract de asigurat...pt vechime...ca urmare nici un job permanent iar in-afara de liceu nu am nici o caliicare...teoretic as fi capabila sa fac multe dar practic e mai greu pt ca se cere vechime...diplome...etc...ce crezi?cum as putea si ce as putea sa fac sa ajung sa obtin un job in usa?...crezi ca am vreo sansa....?
multumesc...
sauzimdebine
04-10-2005, 09:42 AM
Lo_30, sansele sunt mici de tot daca urmaresti obtinerea unui statut legal si foarte mari daca ai acel statut si doresti un loc de munca.
Lo_30
04-10-2005, 10:16 AM
merci "sauzimdebine"smileys/smiley1.gif...daca as fi avut acel statut legal nu cred ca ar mai fi fost nici o pb...dar nu il am din pacate...nu inca...spun "nu inca" pt ca sint o fire f optimistastiu ca e f greu,dar nu imposibil....cel putin din punctul meu de vedere nu exista "nu pot" ci "nu vreau"...smileys/smiley1.gifImi e greu,mi-a trebuit ceva vreme pina sa ajung sa iau o asa decizie dar cred ca merita si atita timp cit sint motivata,atita timp cit sint convinsa ca este ceea ce imi doresc o sa fac tot ce e posibil omeneste pt a obtine ceea ce vreau...sint dispusa sa trec de la statutul "de mare patroana",care nu mi-a adus ,sincer,nici un beneficiu,exceptind banii,doar ca eu nu mi-am dorit si nu imi doresc avere,la femeie de serviciu daca e cazul...nu imi e rusine sa muncesc ...si in plus sint constienta ca orice diploma{pe care eu nu o am din vina mea,recunosc...imi fac mea culpa} are intiietate...dar cu toate astea sper sa reusesc sa gasesc si eu ceva.......
multumesc pt raspuns
sa auzimde binesmileys/smiley1.gif
sorin
04-10-2005, 04:19 PM
Sauzimdebine are dreptate si nu prea mai am ce sa adaug. Cel mai greu este sa obtii un statul legal, pentru ca restul se rezolva.
Care este explicatia ca de la statutul de patroana esti decisa sa treci chiar si la "munca de jos"?
Sper sa nu se supere nimeni daca am sa mut aceste mesaje intr-un topic nou, pentru ca aici ele suna un pic...off topic smileys/smiley2.gif
Lo_30
04-11-2005, 01:51 AM
Vreau sa evadez:)...poate eprea mult spus...dar cert este ca vreau sa scap de rautatea,invidia,birfa caracteristica romanilor...vreau liniste...vreau o viata absolut normala,sa nu imi mai poarte nimeni de grija ...cred ca nu exista natie mai rea,mai birfitoare decit romanii...imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar asa este....tind sa cred ca se hranesc cu asta....e mult mai complicat,insami-a trebuit ceva vreme sa AJUNG sa iau o asa hotarire...ramine acum sa vad cum o sa fac,ce sa fac sa reusesc....merci pt raspuns...oate cele bune Sorine...