PDA

View Full Version : va rog un raspuns, multumesc anticipat

nela
02-14-2008, 02:55 AM
pe scurt -am aplicat impreuna cu sotul meu pentru emigrare in canada, suntem in faza finala, am primit vizele si am trimis analizele. problema e ca intre timp am divortat si stiu ca trebuie sa ii anuntam de aceasta modificare.

stie cineva ce atrage dupa sine aceastaschimbare? am auzit ca aplicantul secundar (in cazul nostru - fostul meu sot) pierde dreptul de emigrare.

daca aveti cunostinta de astfel de situatii, as avea mare nevoie de aceasta informatie.

multumesc din suflet

usdream
02-14-2008, 01:15 PM
vezi aici :

http://www.montreal.ro/viewtopic.php?t=25458&highlight=d (http://www.montreal.ro/viewtopic.php?t=25458&highlight=divort) ivort

GNChicago
02-14-2008, 03:40 PM
Daca punctajul obtinut a fost pe baza sotz-sotzie atunci probabil amindoi puteti fi afectati.....,dar vedeti si linkul dat de usdream care cred ca este mai familiar cu Canada.....

nela
02-14-2008, 11:43 PM
multumesc mult de tot pentru raspunsuri, intru acum sa le consult

fifi
03-01-2008, 01:03 AM
si eu cred ca veti fii afectati amandoi, adica mai precis cred ca vi se va anula cu totul aplicatia si vi se va recomanda sa aplicati din nou separat. Poate, sa zicem poate va recalcula punctajul la aplicantul principal si daca il intruneste, s-ar putea sa aiba sanse... dar tine minte, am zis

Nomi
06-16-2008, 10:17 AM
smileys/smiley6.gif Pacat, cand aud asa ceva ma indispune total...Ce pacat inca o data...imi pare rau pentru voi.....Ati parcurs un drum atat de lung.......si acum......dar voi stiti in schimb si eu sustin parerile de aici, caci si noua ni s-a spus ca au fost persoane care au divortat si au trebuit sa o ia de la capat. Multa bafta.

Nomi
06-16-2008, 10:23 AM
A si nu mai vorbim de starea sufleteasca, sper sa va fie bine....si sa fiti tari..este nevoie...(stiu cum este)

kiddy
06-16-2008, 02:34 PM
pe scurt -am aplicat impreuna cu sotul meu pentru emigrare in canada, suntem in faza finala, am primit vizele si am trimis analizele. problema e ca intre timp am divortat si stiu ca trebuie sa ii anuntam de aceasta modificare.</font>
Ceva nu e in regula aici, cum adica ati primit vizele si ati trimis analizele? Eu stiam ca e invers. Plus ca analizele nu le trimiteti voi.
Odata ce ai vizele, salutare taica si noroc! Imbarcarea in avion si directia Canada. Amandoi de mana sau unul dupa altul. Dupa ce ati ajuns faceti si anuntul respectiv.