Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Caut baby sitter Toronto
View Full Version : Caut baby sitter Toronto
caut babysitter pentru 2 fetite live in in toronto. Relatii la telefon 905 223 5128.
Spune-ti va rog daca mai aveti nevoie de acest serviciu, eu locuies in Moldova iar sotul in Canada, vreau sa vin si eu sa lucrez acolo, daca pute-ti spune-ti va rog care sunt cerintele Dvs. si daca putem sa facem legatura.
Va multumesc.
angelldust
02-16-2008, 10:18 PM
Buna ziua,
Numele meu este Alexandra si am 23 de ani. Imi plac foarte mult copii, vorbesc limba engleza si un pic franceza si as dori sa ma stabilesc in Canada. Daca oferta mai este valabila adresa mea de e-mail este alexandra.beatrice@yahoo.com.
Cu stima,
Alexandra SUMEDREA.
Buna ziua,
Numele meu este Elena, am 52 de ani, am lucrat peste 17 ani in dom.resurselor umane, absolventa in ultimul an a unui curs de calificare in dom. asistentei sociale, curs desfasurat sub egida MMPS si a Min. Educatiei. Sunt sufletista si sensibila. Cunoscatoare nivel mediu a lb.franceze.Sunt interesata de oferta Dvs.
Posed viza pentru Canada, pot sosi oricand daca considerati ca raspund cerintelor Dvs.
Adresa de e-mail elenabutuc55@yahoo.com