Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > Emigrare Canada
View Full Version : Emigrare Canada
clau78
01-22-2008, 07:54 PM
Poate cineva sa-mi spuna daca, pentru emigrare in Canada este necesar sa ai ceva certificat/Diploma pentru limba engleza sau franceza?
As dori un raspuns cat mai corect!
Multumesc
sorin
01-23-2008, 04:24 PM
[QUOTE=fifi]P.S. de ce zace topicul asta pe la
oricare din sectiuni cred ca e ok... canada sa fie...
poate raspundea ovex dacă era pe acolo, el stie mai bine.
sorin
01-23-2008, 04:38 PM
am mutat la quebec, pentru ca e destinatia preferata, datorita timpului mai scurt de obtinere a vizei.
am mutat la quebec, pentru ca e destinatia preferata, datorita timpului mai scurt de obtinere a vizei.
usdream
01-23-2008, 04:59 PM
fifi are dreptate. Nu este obligatoriu sa aveti vreo diploma daca cunoasteti limba franceza sau engleza. Daca insa la interviu nu treceti de "limba " atunci va pot cere sa faceti cursuri la institutii acceptate de ei. Dupa ce terminati cursul si aveti la mana hartia cu nivelul de cunoastere puteti sa-i cautati inca o data si continuati procesul de emigrare.
Bafta !
Nu este obligatoriu sa aveti vreo diploma daca cunoasteti limba franceza sau engleza. Daca insa la interviu nu treceti de "limba " atunci va pot cere sa faceti cursuri la institutii acceptate de ei.
Raspuns corect.