roller
04-05-2005, 01:52 AM
Sunt mai mult decat hotarat sa plec din aceasta tara minunata...(Romania).As dori sa stau de vorba cu cineva care ma poate ajuta sa fac acest lucru...
Din cate mi-am dat seama (citind pe acest forum)EKKLESIA este cel mai in masura sa ma ajute...Deci help(am nevoie de mai multe date pentru a te putea contacta)...o adresa de email...
curiosu
04-06-2005, 09:23 PM
click pe numele lui --> click pe iconitza de email smileys/smiley2.gif
roller
04-06-2005, 10:22 PM
Multumesc frumos!smileys/smiley4.gif
Ekklesia
04-27-2005, 03:20 PM
<DIV>Roller,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Prezenta mea a fost mai rara pe forum in ultima vreme...de cand am devenit tatic trebuie sa-mi fac mai mult timp de micuta noastra "printesa"...</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>In ce priveste migrarea, cel mai important pas este nominarea unei meserii -care se afla pe lista de meserii in Australia si apoi evaluarea ei aici in Australia.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Insa pentru a indepini conditiile de migrare trebuie sa ai sub 45 de ani, sa ai o meserie recunoscuta in Australia, sa obtii la examenul de Engleza (IELTS) minim 5 din 9 si sa acumulezi 120 de puncte. Daca ai rude in Australia care sunt gata sa te sponsorizeze sanselesunt mult mai mari, obtinand extra puncte sau neavand nevoie de loc de punctaj pentru migrare.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Poti sa-mi scrii (GMPal@yahoo.com) si eventual sa-mi trimiti un CV cu informatii despre educatie si experinta in munca, si o luam de acolo.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Toate cele bune!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>