Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > Copilul meu este in Canada...
View Full Version : Copilul meu este in Canada...
flordance
01-18-2008, 12:19 PM
Copilul meu este in Canada cu ex-wife... si vreau sa il vizitez.
Stie cineva ce sanse am???
Multumesc
Florian
light
01-24-2008, 12:16 AM
La momentul plecarii, voi nu ati facut aranjamente cind si cum iti vei vedea copilul?
tzuca
02-29-2008, 04:55 AM
Buna tuturor, am si eu o intrebare pe aceasta tema.
Va povestesc pe scurt: Prietena mea are decizie de divort definitiva si irevocabila. Au imigrat in Canada in 2005, mama copilul ei minor si sotul actual al prietenei mele. Fostul sot si tata minorului a fost de acord cu plecarea fiului si au intocmit cele legale in 2005. Dupa 2 ani si ceva, prietena mea vrea sa isi trimita baiatul cu insotitor de bord in vacanta la bunici, aici in Romania.
Trebuie reinnoita imputernicirea tatalui natural sau baiatul poate sa revina in Canada fara probleme?
A mai fost cineva in situatia aceasta??
Politia de frontiera de aici din Romania s-a balbait la intrebarea mea, si dupa ce m-au pasat la mai multe persoane din departament, tot nu m-au lamurit. Sunt multi pe aici care nu au tangenta cu propria lor meserie.
Va multumesc
tzuca, politia de frontiera e asa cum spui tu... smileys/smiley1.gifmai nou am aflat ca poti pleca din tara cu copil minor fara acel acord in scris altatalui.
prietena ta nu are de ce sa-si faca probleme, mai ales daca fiul ei e rezident permanent al Canadei sau cetatean, chiar daca romanii ar incerca sa-l tina in tara, canadienii tot il scot de acolo.