PDA

View Full Version : HELP ME PLS

tavy82
01-16-2008, 04:54 AM
Am primit de 2 zile pasaportu de la ambasada canadei cu viza de emigrant si un formular cu poza si are si un loc unde ar trebui sa semnez cred cand ajung prima data in canadacare trebuie sa il am la mine cand intru in canada.Intrebarea mea este urmatoarea : EU AM LUAT VIZA DE EMIGRANT PTQUEBEC DAR AU INTERVENIT NISTE SCHIMBARI PE PARCURSUL DOSARULUI SI AS VREA SA MERG IN VANCOUVER.PE ACEL FORMULAR CU POZA CARE A VENIT CU PASAPORTU SCRIE UNDEVA MOTREAL.SUNT OBLIGAT SA INTRU IN CANADA PRIN MOTREAL SI SA MA STABILESC ACOLOSAU MA POT DUCE DIREC LA VANCOUVER? DACA MA DUC DIREC VANCOUVER POT APAREA PROBLEME IN OBTINEREA Permanent Resident Card ?

MULTUMESC MULT.

ovex
01-16-2008, 05:14 PM
Viza pe care ai primit-o este pentru toata Canada,nu este doar ptr. Quebec.Daca ai sa te uiti pe viza din pasaport,nu scrie niciunde Quebec.Potiateriza in Canada,la Vancouver,fara nicio problema.

Nu ai sa ai nicio problema la obtinerea cardului de rezident pentru ca,la fel,el este universal ptr. toata Canada,niciunde pe card nu este mentionata provincia unde locuiesti.De la intrarea pe aeroport,unde tu vei lasa o adresa unde ti se vor trimite actele,in 3 saptamani de la sosirea in Canada vei primi cardul de rezident prin posta..Deci esti libersa aterizezi unde vrei.

Numai bine.

tavy82
01-16-2008, 09:44 PM
Multumesc foarte mult si multa bafta.