View Full Version : Engineer
golea
04-03-2005, 10:54 PM
salut
ce sanse sunt sa mi gasesc de lucru in Australia ca inginer navalist-mecanic?
stiu sa lucrez f bine cu multe softuri din aceste domenii.
Ma ajut cineva?
va multumesc
Petru
04-05-2005, 03:52 PM
Hi there,
Sorry, nici o sansa la inceput.
Inceraca cu un C/V beton direct la emploier-i si evita pentru inceput Recruitment Agency. S-ar putea sa ai noroc dupa ce intelegi sistemul.
Bafta!
golea
04-09-2005, 12:59 AM
multumesc
golea
04-13-2005, 02:03 AM
cum e viatza in australia..se merita sa incerc?
eu anul asta termin facultatea....
Ce mi recomanzi?
Ce zona din Australia?
Ekklesia
04-24-2005, 03:24 AM
<DIV>Hello Golea,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>In ce priveste meseria de inginer, iti recomand sa vizitezi site-ul agentiei care se ocupa de evaluarea acestei meserii in australia si vezi ce conditii cere in principiu.</DIV>
<DIV>Vezi: http://www.ieaust.org.au/find/osqa.html</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>In ce priveste Australia, este o tara frumoasa, cu o viata relativ usoara, nu atat de stresanta probabil ca si in USA sau Europa, insa cu mult potential. Cei dispusi sa munceasca din greu reusesc sa realizeze multe in Australia. Nu-ti fa insa pre multe iluzii, la inceput este greu oriunde ca si imigrant, mai ales daca nu ai familie sau prieteni care sa-ti de-a o mana de ajutor.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Eu locuiesc la Melbourne si sunt foarte "happy" de acest oras, dar fiecare oras si stat are specificul ei in ce priveste clima, cultura si inclusiv "job"-urile.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Toate cele bune,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
golea
04-27-2005, 02:50 AM
multumesc.
spune mi si mie te rog, care e diferenta daca trimit CV direct la emploier si nu la o agentie..
vad ca la agentii sunt tot felul de taxe peste taxe.
Ma poti ajuta?
multumesc