View Full Version : Caut un vechi amic, Alexandru.
Camay
11-27-2007, 02:00 AM
Servus la toata lumea..... imi caut un vechi amic bucurestean de origine, Alexandru. Ultima data cind am vorbit cu el a fost in Olanda, acum 5 ani in urma....Mi-ar face placere sa pot da de el.
Camay
12-10-2007, 11:13 AM
Am locuit 10 ani in Olanda, cea mai mare parte am petrecut-o in nordul tarii in Bergen. de citeva saptamini am ajuns in sudul US, datorita serviciului lui Martijn si vom ramane inca multe luni se pare.. in Memphis.
Stiu ca sint multi "Alexi" prin Chicago.....si cine stie poate imi pot revedea amicul intr-o buna zi. Sarbatori fericite la fiecare, Carmen B.
sorin
12-10-2007, 12:09 PM
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Camay[/B], noi am ajutat unii forumisti sa gaseasca persoane, dar am avut nume complete. Singura ta sansa, dand doar numele mic, ar fi ca Alex pe care-l cauti tu sa citeasca intamplator aceste mesaje. Eventual, poti incerca si singura pe siteurile gasite pe celelalte topice de pe acest forum, unde s-au dat raspunsuri pozitive.
Bafta!