Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > primit accuse de reception
View Full Version : primit accuse de reception
coredi
11-24-2007, 08:23 AM
Am primit accuse de reception dupa 14 zile de laajungerea dosarului la Viena.Daca toata aplicatia ar merge la fel de repede.....Intrebarea mea este cat mai am de asteptat pana la invitatie - stiu ca teoretic perioada este de cca. 3 luni, dar m-ar interesa ceva cazuri mai recente - nu s-a redus termenul?Macar putin...Scuzati-mi nerabdarea, dar abia astept sa plec de aici!smileys/smiley1.gif
Ghesha
11-26-2007, 12:57 AM
...Coredi..sunt incepator...scrie-mi despre actele ce le-ai inclus in dosar...estei cel mai proaspat aplicant...deaceia poti da cea mai noua informatie...daca nu iti este greu.
actele pe care le-a depus coredi difera de cele pe care trebuie sa le depui tu, Ghesha, decat sa stai sa astepti sa-ti cada "para malaiata" in gura mai bine incearca sa te zbati singur, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n gura smileys/smiley2.gif
Ghesha
11-28-2007, 12:03 AM
ok...ok...ok...in ceia ce priveste "para malaiata"-am deja dosarul facut(doar ca nu sunt legalizate la notar)si pana aaplicaacest dosar sau pana al trimite spre Vienna,am doar nishte..sa le zic emotii sau temeri,in ceia ce priveste componenta dosarului,mai bine zis...imi este teama sa nu o dau in bara...
...si aici am dat peste Coredi...ea fiind un aplicant "proaspat"...ma gandesc ca ea me-ar indica unele schimbari(daca exista)ce au avut loc.