PDA

View Full Version : am schimbat USA pe CANADA

djordje
11-06-2007, 10:40 AM
Fratilor avem vizele si totul a durat 9 luni...mai bine supusi reginei decat sclavii lui Bush.

keyframe14
11-06-2007, 11:24 AM
smileys/smiley36.gif sa ne mai scrii din Canadasmileys/smiley2.gif daca a meritatsmileys/smiley2.gif

hazel
11-06-2007, 12:13 PM
Fratilor avem vizele si totul a durat 9 luni...mai bine supusi reginei decat sclavii lui Bush.

Adica aveati GC si l-ati dat pe rezidenta canadiana? smileys/smiley92.gif Sau erati in US cu vreun fel de viza si erau sanse slabe de a obtine Green Card.

Oricum bafta in Canada! smileys/smiley1.gif

djordje
11-07-2007, 04:44 AM
Stiu,probabil vi se pare aiurea sa auziti ca niste romani cu dubla cetatenie:romano-americana sa aplice pt. Quebec...si zic asta deoarce am postat mai multe intrebari pe forumuri gen quebec.ro si nimeni nu ne-a raspuns. Nu ma pot plage ca o duceamrau in State,cine munceste isi poate permite aproape orice(si asta-i valabil pentru orice tara),motivele pentru care ne-am decis sa emigram in Quebec sunt unele personale,in plus am vizitat Montrealul de cateva ori si ne-a placut,de ce sa nu traim undeva unde ne simtim bine?..ce avem de pierdut?...ca de muncit muncesti oriunde,taxe platesti oriunde,ce e mai important-zic eu- este stilul de viata care-i total diferit in Quebec fata de State,stil de viata european care noua ne place.

O sa va mai scriu din Canada,iar pentru cei car-si doresc sa emigreze Bafta la maxim!

kiddy
11-07-2007, 05:44 AM
djordje</span>, pe ce te bazezi cand afirmi ca viata in Qu

lordul
11-08-2007, 07:48 AM
Din punct de vedere al serviciilor sociale pentru familii , copii , asistenta medicala universala gratuita , Canada este de departe superioara la USA ... Iar Quebec e o alegere f buna , unde ai si oportunitatea sa cunosti si sa practici franceza si engleza (nu doar engleza , ca in restul Canadei) Bafta multa !

fifi
11-12-2007, 01:02 PM
aiurea, nu au avut nici o perspectiva de a se stabili definitiv in US si au ales Canada, felictari ca au reusit, nu-s ei primii, sa le ajute D`zeu si sa le deschida toate usile in cale. smileys/smiley20.gif

djordje
11-12-2007, 01:11 PM
aiurea... sintem us citizens de ani de zile...iar Canada nici nu mai da rezidenta fara statut legal in USA...De fapt nu vezi nici pasaport romanesc la consulat daca n-ai statut in usa...

keyframe14
11-12-2007, 01:12 PM
aiurea, nu au avut nici o perspectiva de a se stabili definitiv in US si au ales Canada, felictari ca au reusit, nu-s ei primii, sa le ajute D`zeu si sa le deschida toate usile in cale. smileys/smiley20.gif
Din ciclu vulpea cand nu ajunge zice ca miroase...hai sa emigram in....alta partesmileys/smiley36.gif

fifi
11-12-2007, 01:17 PM
aiurea... sintem us citizens de ani de zile...iar Canada nici nu mai da rezidenta fara statut legal in USA...De fapt nu vezi nici pasaport romanesc la consulat daca n-ai statut in usa...

awwww, de ce vrei tu sa vinzi castravetzi la gradinari, djordje, te-ai mira sa vezi ce inteleg canadienii prin statut legal, giv mi a bruieik...
mai bine taci si bucura-te smileys/smiley1.gif

fifi
11-12-2007, 01:23 PM
keyframe14, abia te astept cu o clonishoara sa ceri detalii despre aplicatiile de la Buffalo, never say never smileys/smiley36.gif

si vorba/zicala era "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii" smileys/smiley2.gif

oricum, eu poate sunt mai de la tzara dar nu as da Canada pe 10xn United States smileys/smiley1.gif, imi place sa fie atat de linsite imprejurul meu incat sa-mi aud si gandurile smileys/smiley9.gif

keyframe14
11-12-2007, 01:46 PM
keyframe14, abia te astept cu o clonishoara sa ceri detalii despre aplicatiile de la Buffalo, never say never smileys/smiley36.gif

si vorba/zicala era "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii" smileys/smiley2.gif

oricum, eu poate sunt mai de la tzara dar nu as da Canada pe 10xn United States smileys/smiley1.gif, imi place sa fie atat de linsite imprejurul meu incat sa-mi aud si gandurile smileys/smiley9.gif
Stai linistita ca e prea frig pt mine acolo..poate asa doar sa te vizitez...si-mi promiti c-o sa-mi fie caldsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley9.gifsi clona n-o sa-mi fac ca-s prea mandru de mine si o sa fiu invidiossmileys/smiley36.gif

fifi
11-12-2007, 02:26 PM
in toronto clima e aproape ca si-n Romania(hai sa zicem mai umeda si mai abundenta in precipitatii, ceea ce tine natura asta verde pana da zapada), de restul, keyframe14,te falatezi si te mangai singur mult prea mult smileys/smiley2.gifdar oricum, fii sigur ca daca vrei sa vizitezi toronto n-o sa te (va)las nici in frig si nici cu ochii in soare smileys/smiley1.gif

11-12-2007, 09:59 PM
oricum, eu poate sunt mai de la tzara dar nu as da Canada pe 10xn United States smileys/smiley1.gif, niste ipocriti ce sa le faci, astia care ar da adica, dar nu-i stim noi.

ramos
11-13-2007, 10:42 AM
imi place sa fie atat de linsite imprejurul meu incat sa-mi aud si gandurile smileys/smiley9.gif

Off-topic:

Unii si le aud, pe ele, gandurile, abia cand sunt rostite de altii si atunci se mira si ei de ce au (ne)gandit.

fifi, draga, cum ar fi sa le mai ceri sa se si gandeasca la ganduri?!