View Full Version : buna
ana stine
10-31-2007, 05:48 AM
smileys/smiley1.gifSalutare la toata lumea !!!
Ma intrebam si eu daca chiar nu sunt romani in St Louis IL. , Eu tare as vrea sa vb cu ei ......smileys/smiley4.gif...
Eu am venit aici acum trei ani si nu am reusit sa cunosc romani in St Louis deloc .....
dorianos
10-31-2007, 12:49 PM
Incearca aici:
http://groups.yahoo.com/group/romanistlouis/
ramos
10-31-2007, 01:58 PM
Eu am venit aici acum trei ani si nu am reusit sa cunosc romani in St Louis deloc .....
Vino la Chicago, sunt o suta de mii. Nici sa injuri pe strada in limba ta nu vei mai putea ca precis te va intelege careva.
ana stine
11-01-2007, 04:07 AM
da am observat ca sunt multi romani acolo pt ca acum trei ani cand am venit aici cum am coborat din avion , in aeroport unde nu ma asteptam sa aud romaneste deloc , un roman m-a ajutat cu bagajele mele , muncea acolo si mie nu mi-a venit sa cred .....
doru9
11-30-2007, 03:31 PM
St. Louis Il.? Vrei sa zici Mo.? East St. Louis este in Illinois si este o coproductie intre Fisia Gaza si Fisia Gaza noaptea, cu actorii foarte bronzati, nu cred ca stai pe-acolo.
nu nu stau acolo ....scuze nu stiu ce am patit de m-am zapacit rau si am spus St Louis IL am vrut sa spun MO .... eu locuiesc la o ora de St Louis in sudul IL dar mergem foarte des in St Louis ....Tu unde locuiesti? As vrea tare mult sa ne imprietenim si eu mai ales ca nu am foarte multi prieteni aici si nici rude cu exceptia familiei sotului meu ....poate vb cat de curand
doru9
12-01-2007, 07:48 PM
Ne imprietenim dar platesti tu benzina? Eu stau chiar linga tine, cinci ore cu trenu hahaha. Am stat in St. Louis (go Blues) si chiar ca imi pare rau cam am venit in gunoiul asta de Chicago. De fapt Chicago este incintator-doar oamenii din el il fac sa calculezi daca merita sa mergi la inchiisoare ori nu. Prieteni nici nu o sa ai pe internet-ti-am spus sa iei cartea de telefon si in doua ore ai scos toate numele ce suna romaneste de-acolo. Nu e vina ta, administratorul s-a suparat ca am zis ceva corect si mi=a sters mesajul hahahaha.