M'am uitat si eu pe topicul cu locuri de munca dar nimic,nimic de actualitate.As fi interesatasmileys/smiley4.gif
Mr.Panjabi
10-28-2007, 06:03 PM
doar prin relatii, nu sta nimeni sa posteze aici
doru9
12-01-2007, 09:57 AM
Mr. Panjabi asa te-a invatat moder tereza sa vorbesti? Cum adica nu posteaza nimeni aici? Ma tu vrei sa sun pe regele ala hindus al vostru si sa ii spun ce spunem noi lui dinamo cind vine la noi in Templu? ahahahaha uite sa te contrazic, sau cu8m se zice la voi in hindustan, sa te urducontrazicurdu, am sa postez eu un anunts de actualitate- job de telemarketing. Necesita psihologie si stapinire de sine. Liliana Lohan imi datoreaza $890. Nu pot sa vorbesc cu ea fara sa fac vreo trei felonies...tipa te aduce in stare sa calci vreo dou legi de stat, una federla si 4 dinc ei 7 ani de acasa...deci eu nu mai pot negocia cu ea. Totusi, cine obtine de la Liliana Robinhoodcufusta Lohan suma datorata ($890) ii platesc comision $435! Materialele m-au costat $455 si atita vreau la urme urmei-restul de diferenta il platesc comision cui obtine banii de la Liliana Serupenfiguricainebatuta Lohan. Telefonul meu este (773) 517-3480-suna daca vrei detalii.
Daca iti incerci norocul la telemarketing si te pripeci mai am job-uri pentru voi, chiar si pentru indianu asta de Punjabi. Se necesita vreo doua kile de engleza si atitudine sanatoasa adica sa vorbesti la telefon si sa zimbesti in acelasi timp.
Cu privire la liliana lohan-poti sa reucperezi banii daca ai rabdare si daca respecti niste reguli (tu ca ea saraca nu le mai respecta de cind a venit in Chicago hahaha): nu suna intre 20.00 si 08.00. Nu suna duminica. Nu injura, nu ameninta, nu ridica vocea-foarte profresional, calm, sacadat, ca un nazist plictisit, explica-i ca poti cistiga $435 daca o faci sa isi plateasca datoria fata de Spidermax Pest Control si ca nu te lasi pina nu plateste ori albeste. Daca esti "diplomat" nu iti poate creea probleme-daca adaugi tu un "mortii matii te taid aca nu platesti "vei fi acuzat de "assault" si or sa iti dea aia id de 26th cu Cal (Cook County Jail). Nu vrei deci nu intrece masura-doar incearca-ti norocul in negocieri cu parte ostila.
Daca exista un dumnezeu...sefurevarsa mila tacereasca si nelimitata peste barbatul lui Liliana Lohan. Cred ca tipa-i indracita bine si pacat de omu ala...