View Full Version : job si cazare
marius28
10-20-2007, 06:03 AM
salutare la toata lumea..am greencard si ssn..fac apel catre toti oamenii cu suflet mare..ma puteti ajuta sa imi gasesc o cazare si un job?..mentionez ca mi-ar trebui cazare si job incepand din luna februarie,deoarece voi da o fuga pana in tara...am postat mesajul ptr detroit,dar este valabil ptr toata america..indiferent in ce oras si in ce stat...va multumesc..si sper sa mai existe oameni cu inima mare
astept un raspuns din partea voastra
light
10-20-2007, 06:15 AM
Marius, uita-te dupa "maintenance" la complexele de apartmente. De obicei au nevoie de cineva priceput la plumbing, small electrical jobs, care sa fie disponibil 24 de ore, si ofera cazare. Succes.
yo_ionut
02-28-2008, 01:26 PM
dak vii in new york te pot ajuta shi eu .bafta
iulian_007
07-06-2008, 11:44 AM
cine poate ajuta o famile sa ajunga in usa
g-man
07-07-2008, 04:40 PM
sa ajute cu ce?
mirceagoia
02-27-2009, 01:03 AM
salutare la toata lumea..am greencard si ssn..fac apel catre toti oamenii cu suflet mare..ma puteti ajuta sa imi gasesc o cazare si un job?..mentionez ca mi-ar trebui cazare si job incepand din luna februarie,deoarece voi da o fuga pana in tara...am postat mesajul ptr detroit,dar este valabil ptr toata america..indiferent in ce oras si in ce stat...va multumesc..si sper sa mai existe oameni cu inima mare
astept un raspuns din partea voastra
Chiar in Detroit te gandesti sa mergi? Merge economia americana prost dar in Detroit merge si mai prost...