PDA

View Full Version : taxa procesare dosar

coredi
10-09-2007, 12:06 AM
Hello!
Revin cu o nelamurire - am inteles ca taxa de procesare se oate plati rin cec bancar sau virament, dra majoritatea celor de pe forum recomanda cecul.M-am informat despre modalitatea de plata prin cec la Bcr si mi-au zis ca dureaza cam o luna pana sa primesc cecul.Cum rocedez, avand in vedere ca vreu sa depun dosarul saptamana aceasta?Stiti cumva alte banci (exclus Tiriac), la care procesul e mai rapid?

Merci si..o zi excelenta!

kiddy
10-09-2007, 05:33 AM
Esti un pic cam confuza coredi</span>, ce cec sa primesti tu intr-o luna? Si ma rog, de ce sa platesti musai cu cec? Da' viramentul ce are?
In orice caz, eu la vremea mea am platit cash la banca, nu mi-am mai batut capul cu deschis conturi in valuta. Asa nu merge?

gabi&serban
10-09-2007, 01:23 PM
salut,

daca e vorba de taxa procesare dosar pt ambasada Canadei atunci e simplu: daca ai banii, nu conteaza valuta sau lei, te duci la banca Transilvania,din cate stiu sg banca care se ocupa cu astfel de tranzactii,explici doamnei de la ghiseu ce taxa vei platii, dai banii, primesti chitantele, le pui in dosar, le expediezi si astepti confirmarea de la ambasada.

bafta multa

coredi
10-09-2007, 09:07 PM
Merci f mult de ajutor...Ce-i drept, cei de la BCR m-au cam indus in eroare, noroc ca mai sunt si forumurismileys/smiley2.gif!

O zi exceptionala sa aveti!