PDA

View Full Version : caut nanny live-in

gabriela27
03-18-2005, 03:48 PM
Salut,

Caut nanny live-in in Rochester, NY sa aiba grija de fetita mea de 2,5ani. De preferat sa aiba carnet de conducere, sa voreasca limba engleza si sa fie deja in Statele Unite. Salar negociabil in functie de experienta. Pentru detalii contactati-ma la gabrielaciornei@yahoo.com

soniaraluca
04-05-2005, 07:20 AM
Stimata doamna,

Ma numesc Sonia, am 24 de ani si sunt inscrisa in baza de date pentru au pair, Euraupair. Din pacate, nu sunt inca in USA. Am carnet de conducere, vorbesc engleza, nivel avansat, si sunt terapeut reflexolog. Sunt dispusa sa imi platesc biletul de avion. Din cate stiu, daca va inscrieti si dumneavoastra pe site-ul Euraupair pot sa vin in scurt timp.In cazul in care nu v-ati gasit pe cineva si doriti mai multe informatii despre mine, astept raspunsul dumneavoastra.

adresa mea de mail este : soniaraluca@yahoo.com

Va multumesc.

Cu respect,

Sonia Neacsu

pauln
06-30-2005, 11:39 PM
Ma numesc Paul daca oferta inca mai este valabila si binenteles daca nu deranjeaza faptul caci sint barbat(33 ani) m-ar interesa jobul. Experienta: am doi copilasi mititeiAdam si Eva) de 11luni, asta este de altfel si motivul pt. care sint aici. Momentan ma aflu in California. Ma puteti contacta la adresa mea de email: pnegru@yahoo.com