PDA

View Full Version : Taste of Romania

dorianos
08-28-2007, 05:20 AM
Am vazut ca anul asta festivalul 'Taste of Romania' din Chicago este in weekendul 15-16 septembrie. Dar informatiile de pe pagina lor sunt putin confuze despre locul festivalului. Pe pagina lor am gasit doua adrese pentru festival:

2345 W Elston Ave Chicago, IL 60650

si

intersectia Addison St si California Ave

Stie cineva la care dintre aceste doua adrese va avea loc festivalul?

Multumesc!

08-28-2007, 02:48 PM
Addison cu California.

dorianos
08-28-2007, 05:08 PM
Multumesc pentru raspuns Clark!

dadoro1
08-29-2007, 11:31 AM
Salut,

Stie cineva alte detalli despre festival????
E prima data cand ma gandesc sa merg la festival...(eu sunt din Cleveland) ..si m-ar interesa daca merita...

care sunt punctele de atractie, in afara de, cica, Directia 5 in concert....???

08-29-2007, 03:33 PM
Eu merg de citiva ani si intotdeauna spun ca e ultima oara.Intrarea e de obicei 10$ iar mincarea e scumpa.Sincer sa fiu mie nu mi-a placut niciodata dar mai pierzi timpul(daca ai).Daca vreti ne putem intilni acolo cei din Chicago sa mai trancanim .

dadoro1
08-29-2007, 05:26 PM
Exista cumva vreun website in care se detaliaza ce se intampla acolo, sau doar ce gasim din anii trecuti....

dorianos
08-29-2007, 06:30 PM
Exista cumva vreun website in care se detaliaza ce se intampla acolo, sau doar ce gasim din anii trecuti....

Uite pagina oficiala: http://www.tasteofromania.net

In ultimii doi ani cand am fost acolo preturile si la intrare si la mancare au crescut, deci ma astept sa mai creasca si anul asta.

In general sunt cozi mari la bere si la mancare.

Daca esti intr-o zona cu multi romani, probabil ca nu merita sa mergi. Dar daca esti undeva mai izolat, e o ocazie buna sa mai intilnesti niste romani si sa mananci mancare romaneasca si sa asculti muzica romaneasca.

sorin
08-29-2007, 09:34 PM
in 99% din cazuri, chestiile organizate de branko sunt un fiasco total. eu am fost o singura data si m-am lecuit. dar asta este doar parerea mea si sper ca ma insel in ceea ce priveste editia de anul astasmileys/smiley1.gif

08-30-2007, 04:40 PM
Sorin, putem organiza noi o intilnire fara Branko daca vreti.

dadoro1
08-30-2007, 05:06 PM
Hmmm...am inca proaspat in minte festivalul de la Cleveland (probabil ca nu se compara ca si calibru), dar cred ca tot mici la 3$ bucata si bere Ursus de 12fl.oz. la 4$ vor avea....
Ma intreba daca merita sa dau o fuga...dar cred ca voi avea nevoide de ceva mai motivant...
Multumesc frumos...

sorin
08-30-2007, 11:04 PM

Clark29, asta e primul an (din ultimii 4) in care inca nu am organizat un picnic al romanilor din Chicago, dar inca nu e tarziu. In alti ani, in colaborare cu unele grupuri yahoo ale romanilor din Chicago, am organizat picnicuri la care veneau 300-400 de romani. Daca exista interes, pot incepe o actiune de genul asta pentru o data din Septembrie, chiar si inceputul lui Octombrie. Sa vedem daca mai sunt persoane interesate.

08-31-2007, 04:51 PM
Sorin, eu sunt primul care ma inscriu.Sa speram ca vor fi si alti amatori.

koolro.com
10-01-2007, 12:10 AM

Clark29, asta e primul an (din ultimii 4) in care inca nu am organizat un picnic al romanilor din Chicago, dar inca nu e tarziu. In alti ani, in colaborare cu unele grupuri yahoo ale romanilor din Chicago, am organizat picnicuri la care veneau 300-400 de romani. Daca exista interes, pot incepe o actiune de genul asta pentru o data din Septembrie, chiar si inceputul lui Octombrie. Sa vedem daca mai sunt persoane interesate.

*cough* ai uitat de mine? :)

clar ca putem organiza, si de la noi de pe website or sa vina multi.
Stabilim o locatie si sint convins ca o sa vina lumea, atata timp cat mai e cald.

Chiar ma gandeam la anul sa facem un picnic pentru cei din Midwest. Oricum, anul acesta vrem sa organizam un revelion koolro.com, la care sint invitati si alti romani, care nu sint la noi pe site :)

Ma gandeam in downtown la un hotel, un penthouse mare care sa tina 200 de persoane. De fapt, am mai organizat un revelion la fel, la Hilton Towers acum 3 ani.